Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 dolog, amit tudnod kell, ha Kos férfit szeretsz

Europress
5 dolog, amit tudnod kell, ha Kos férfit szeretsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tüzes és kalandvágyó, tele nagy tervekkel!

1. Néha fejjel megy a falnak

Meg kell vívnia a maga harcait – és nem védheted meg, bármennyire szeretnéd. A legbölcsebb, amit tehetsz, ha hagyod, hogy lejátssza a meccsét, s a partvonal mögül drukkolsz neki, hogy aztán pezsgőt bonts vagy dédelgesd.

2. Szereti, ha nála van az irányítás

Ínyére van a domináns szerep, ami viszont csak negatív személyiségjegyekkel párosulva jelent szélsőséget. Bátran rábízhatod magad, és okos női módszerekkel hathatsz is rá, viszont nem a legjobb, ha otthon te hordod a nadrágot.

3. Hajlandó áldozatot hozni

Említettük az elején, hogy nagy tervei vannak. Ezek bizony áldozatot is követelnek, amiben a nevében nem véletlenül szerepel az „áld” szó. Az áldozathozatalt általában áldás követi a sorstól, és ezt a Kos férfi pontosan tudja. Szépen menetel előre. (Csak ugye néha fejjel a falnak…)

4. Jó vele veszekedni

Egy parázs vita nem holmi kellemetlenség a Kosod számára. A szellemi összecsapás, az érvek felsorakoztatása új színt és mélységet visz a kapcsolatotokba. Persze, ez csak akkor igaz, ha nem valami apró hiszti miatt robbant a bomba.

5. Fontos neki a szex

Mivel tüzes jegy, ezért ne arra számíts, hogy kezdeményezés gyanánt minden hónap ugyanazon napján tétován megböki a válladat a paplan alatt a sötétben. Valószínűleg ez már feltűnt neked, így sejtetted, mire „fizetsz be”.


Nem hangzik rosszul, ugye?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!