Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A kommentelők 7 típusa, aki mindenhol ott van

A kommentelők 7 típusa, aki mindenhol ott van
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Akár kedveled őket, akár nem – biztosan megjelennek!

1. Aki el sem olvasta

Kifogásol valamit, ami az adott posztban benne sincs, csupán ő álmodta oda. Ha reagálsz rá, akkor sanszos, hogy a hozzászólásodba is odaképzel dolgokat.

2. Az önreklámozó

Pusztán azért nyilvánít véleményt, hogy újabb alkalommal lássa leírva a saját nevét. A Facebookon pedig még kép is társul hozzá – micsoda élmény!

3. Az értékelhetetlen

Általában szmájlival, ahával vagy okéval jelentkezik, illetve más olyan karaktersorozattal, amire lehetetlen érdemben reagálni. Motivációja rejtély.

4. A kioktató

Lenéző stílusban tudatja, hogy a posztoló milyen tájékozatlan. Bezzeg az ő kifinomult intellektusa ennél jóval szofisztikáltabb tartalmakat részesít előnyben – esetleg példákkal is illusztrálja.

5. A sértegető

Mindenkinek megemlíti az összes nőági felmenőjét, mégpedig nem a leghízelgőbb kontextusban, s nem mulaszt el megjegyzést tenni a sztárok (és a nem sztárok) testalkatára.

6. A troll

Általában az öt eddig említett különösen megátalkodott kombója, akinek az a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy sokáig a porondon marad. Képes napokig visszatérni oda, ahol van még mit kavarni a szószon.

7. Az építő kritikus

Szándékosan hagytunk egy pozitívat a végére. Ő normális észrevételeket fogalmaz meg, még ha nem is feltétlenül elismerőeket. Lehet szeretni érte.


Te milyen gyakran találkozol a fentiekkel?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!