Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 gyógyító kristály az egészséges és boldog életért

Europress
6 gyógyító kristály az egészséges és boldog életért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Tartsd őket a közeledben – biztosan segítenek!

1. Hegyi kristály

A „mester kristály” tulajdonképpen mindenre jó: egyszerre képes gyógyítani a test, a lélek és a szellem szintjén. A felsőbb csakráidat teheted vele helyre (főleg a harmadik szem és a koronacsakrát), hogy megteremtsd vagy fokozd a spirituális tudatosságodat.

2. Ametiszt

A lila bármelyik árnyalatát magára öltheti, főleg a harmadik szem csakrát harmonizálja. Fokozza az intuíciót, és valahányszor úton vagy, védelmet nyújt.

3. Rózsakvarc

A szeretetkristálynak is hívott rózsaszín csoda nyugtató, harmonizáló hatású. Arra ösztönöz, hogy merj nyitni és adni, illetve könnyebben továbblépj a sérelmeken.

Kép
forrás: Europress

4. Citrin

Aranysárga színe csak úgy vonzza a tekintetet – és a bőséget! Nem véletlenül hívták úgy régen, hogy „a kereskedők köve”. Érdemes a pénztárcád környékén tartani belőle.

5. Fekete turmalin

A legerősebb védő hatású kövek egyike. Óv az elektromágneses sugárzás káros hatásai ellen, továbbá segít pozitívvá transzformálni a negatív energiákat körülötted.

6. Karneol

A vöröses kalcedonfajta vigyáz a szexualitásért is felelős kettes csakrádra, szárnyakat adva a nőiességednek és a kreativitásodnak.


Te kipróbáltad már a gyógyító kristályok hatását?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!