Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 dolog, amit egy meddő nőgyógyásznő el akar mondani a terhes barátnőinek

Europress
3 dolog, amit egy meddő nőgyógyásznő el akar mondani a terhes barátnőinek
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
„Nagyon nehéz szembesülni a hírrel, látni a képeket…” – vallja be Dr. Shannon M. Clark, akinek a gondolatait idézzük a továbbiakban.

1. Nem vagyok dühös vagy szomorú, és nem is neheztelek

Tényleg nem. A meddőséggel vívott harcom rengeteg mindenre megtanított. Arra is, hogy a gyermekvállalás alapvető emberi igény, ami megéri az ünneplést. Attól függetlenül megtörténik újra és újra másokkal, hogy az én jövőm bizonytalan. Mindig szívből örülök, amikor a saját kezemmel segítek erre a világra egy új életet. Inkább nem engedet teret a negatív gondolatoknak.

Olvasd el ezt is!

2. Igen, egy kicsit irigykedem

Hogyne tenném? Volt szerencsém megtapasztalni egy csomó mindent, amit mások talán sohasem fognak, de a gyermekszülés jelentette alapvető emberi kiváltság még hátravan. Sárgulok az irigységtől, hogy egy látszólag ennyire egyszerű dolog nekem nem sikerül. Ami másoknak nyilvánvaló, nekem csoda.

3. A terhességről a saját küzdelmem jut eszembe

Az a legnehezebb, amikor váratlanul ér a hír. Amikor épp nem is jutna eszembe a kudarcom, valaki visszaránt a rideg valóságba a bejelentéssel: „terhes vagyok”. Pedig imádom azokat a pillanatokat, amikor éppen nem a meddőség csapdájában vergődöm. Olyankor még egy „jó” napom is lehet. A gólyahírektől viszont pánikba esem, hogy kifutok az időből.


Benned milyen érzéseket kelt az őszintesége?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!