Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 napos csakratisztítás életed eddigi legjobb évéért

Europress
7 napos csakratisztítás életed eddigi legjobb évéért
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Semmi más kell hozzá, mint egy kis odafigyelés!

A hétnapos főcsakratiszító program Yogi Cameron tollából származik, aki 2003. óta tanulmányozza az ájurvéda és a jóga rejtelmeit. Többek között már a New York Times-ban és a Wall Street Journal-ben is publikált, ráadásul vendég volt Ellen DeGeneres világhírű show-műsorában.

1. nap – gyökércsakra

Ülj le a földre vagy egy székre, és összpontosíts a gerinced legalsó részére. Vegyél mély lélegzetet, tartsd bent fél percig, közben szorítsd össze a záróizmodat, végül fújd ki a levegőt és lazíts. Ötször ismételd!

2. nap – szexcsakra

Ahhoz, hogy helyreállítsd a köldököd alatti csakra energiaáramlását, ülj le csendben, és ismételd a „vam” mantrát 108 alkalommal. Néhány perc múlva bizsergést fogsz érezni, ne lepődj meg rajta!

Kép

3. nap – napfonat csakra

Az emésztéshez is köthető, köldök feletti csakra helyrebillentéséhez az úgynevezett kapalabhati légzéstechnikát alkalmazd. Ehhez ülj le kényelmesen a földre (török- vagy lótuszülésben), tartsd egyenesen a hátadat, és lazán a karodat. Lélegezz be a megszokott tempóban az orrodon keresztül, majd hirtelen hasizomfeszítéssel gyorsan fújd ki – ugyancsak az orrodon. Yogi 3 x 20-as sorozatot ajánl.

4. nap – szívcsakra

Tedd a kezed a szívedre, és a légzésedre összpontosítva hagyd, hogy úrrá legyen rajtad az érzés, hogy életed szereplői közül kinek miért vagy hálás. 10 percet szánj rá legalább, hogy érezd a hatást!

Olvasd el ezt is!

5. nap – torokcsakra

A beszéd, illetve a pajzsmirigy révén az anyagcsere központja. Ülj le, kezdj el belélegezni, majd húzd hátra a nyakad úgy, hogy az állad enyhe nyomást gyakoroljon a torkodra. Maradj így a levegőt bent tartva, amíg nem megerőltető, majd fújd ki a levegőt. 5-7 ismétlés célszerű.

6. nap – harmadik szem csakra

A spirituális tudatosság csakrájának felpörgetéséhez emeld a tekinteted a szemöldököd közepének irányába. Ezt megtartva lassan lélegezz ki és be. Ismételd, amíg kényelmes, majd csukott szemmel pihenj. Utána még 3-5 sorozatot csinálhatsz.

Olvasd el ezt is!

7. nap – koronacsakra

A fejed tetejénél található csakra beindításához ülj le egyenes háttal, és koncentrálj az első napról ismert gyökércsakrádra. Lélegezz ki és be, miközben oda összpontosítasz, aztán figyeld, mit érzel. Ezt folytasd a többi csakrával is – egészen addig, amíg el nem jutsz a hetedikhez. Akkor ismételd az „om” mantrát a neked tetsző tempóban 10 percig.

Na, van kedved kipróbálni?

5 szerelmi lecke, amit Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolatából tanultunk

Nem akarjuk elkiabálni, de mindeddig úgy tűnik, ők nagyon tudják, mi a jó házasság titka!

Napi horoszkóp május 28.: a Kosok hatalmas nyomás alól szabadulnak fel, a Bikák igaz barátjukra számíthatnak

A hét utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópod!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!