Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A kínai horoszkóp szerint ezt hozza 2016, a majom éve

Europress
A kínai horoszkóp szerint ezt hozza 2016, a majom éve
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Van idő felkészülni rá, hiszen a kínai naptár szerinti új év még nem kezdődött el.

A Vörös Majom – avagy a Tűzmajom – éve 2016. február 8-án veszi kezdetét, a téli napforduló utáni második teliholdkor. Előtte 12 hónapon át a Kecske uralkodott, és ahhoz képest hatalmas felfordulás várható!

Azért van szó egyébként Vörös vagy Tűzmajomról mert a kínai horoszkóp öt elemhez (fémhez, vízhez, fához, tűzhöz és földhöz) társítja a maga tizenkét állatjelét, a majomhoz pedig a tűz energiája tartozik.

Kép
forrás: Europress

Ez meg is fog látszani az előttünk álló évben. A Majom éles eszű, intelligens, találékony állat. Jó a problémamegoldó képessége, kiválóan dolgozik csapatban, ugyanakkor közülük a legokosabbak inkább függetlenségre törekszenek.

Ugyanakkor trükkös állatkáról van szó, aki bizony nem riad vissza a taktikázástól.

Így aligha meglepő, ha kijelentjük: 2016-ban nincs értelme az aprólékos előre tervezésnek. Mozgalmas, meglepetésekkel teli év lesz – mintha felgyorsulna körülöttünk minden.

A Majom kedvez a kommunikációnak, a humornak, az új tervek megvalósításának, illetve a kockázatvállalásnak. Azok, akik elfojtások helyett inkább mozgósítják az energiáikat – szellemi és fizikai értelemben egyaránt –, előrelépés elé néznek.

A váratlan fordulatok és a hirtelen támadt világrengető ötletek ideje jön, amikor végre kiléphetünk egy kicsit a megszokott keretek közül.


Ugye, már te is várod?

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!