Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Nem menekülhetsz az érzéseid elől a karácsonyi teliholdkor

Nem menekülhetsz az érzéseid elől a karácsonyi teliholdkor
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lemeztelenít lelkileg, úgyhogy készülj fel!

Ritkán fordul elő, hogy a belső világod az érzelmeiddel és a képzeleteddel együtt napvilágra – pontosabban holdvilágra – kerül. A leggyengébb pontjaid, a lényeg legsérülékenyebb része sejlik fel december 25-én délelőtt 11 óra 11 perckor.

Az viszont már sokkal gyakoribb, hogy úgy érzed, valami „a helyén van”, vagy pedig „nem stimmel” az életedben. Jó, ha tudod: ez is a hold állásával van összefüggésben, csak éppen a bal agyfélteke uralta racionális társadalom nem foglalkozik ilyesmivel.

Maga a hold az „irracionális”, intuitív női energia szimbóluma, illetve a természet kőbe vésett ritmusáé, ami a mindennapjaidat is uralja. Ezt az energiát azonban manapság divat elfojtani, hiszen olyan dolgokat mozgat meg benned, amik átmenetileg „kevésbé hatékonnyá” tehetnek a hétköznapi teendőkben.

Most azonban nincs menekvés: a Rák jegyében kiteljesedő karácsonyi telihold a hozzá társuló bolygóállások révén akár csúf igazságokat is a felszínre hozhat, megteremtve a lehetőséget a minden eddiginél magasabb minőségű kapcsolatokra – főként akkor, ha nem „egóból” reagálsz az eseményekre, hanem tudatosan.


Érzed már az „előszelét”?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!