Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ne nyúlj mellé! Ajándékötletek csillagjegy szerint

Ne nyúlj mellé! Ajándékötletek csillagjegy szerint
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Összefoglaljuk, melyik jegy szülöttjének mi tetszik.

Kos

Imád ajándékot kapni, főleg izgalmas és színes meglepetéseket. Az élmény-ajándékok és a csecsebecsék egyaránt feldobják, illetve a sporttal kapcsolatos vagy a konyhai holmiknak is örül.

Bika

Odavan a luxusért, a csodás kelmékért és a praktikus dolgokért. Szeret enni, így akár különleges hozzávalókkal vagy sütő-főző kellékekkel is leveheted a lábáról. Kényelmet szolgáló lakberendezési tárgyak is tökéletesek neki.

Ikrek

Neki a legkönnyebb ajándékot venni, elvégre mindennek szívből örül. Különösen rajong érte, ha lehetősége nyílik új dolgokat megtanulni, tehát egy tanfolyam számára a legjobb meglepetés.

Rák

Nemcsak az számít, mit adsz, hanem az is, hogy hogyan. Ha le akarod nyűgözni, vegyél neki valami személyre szóló apróságot, amit nagyon szépen becsomagolsz, és akár egy kis beszédet is mondasz mellé.

Olvasd el ezt is!

Oroszlán

Ő is odavan az ajándékozás ceremóniájáért. Olyannyira, hogy szinte elvárja: legyen hozzá közönség. Bátran vidd el valami jó helyre kajálni, illetve bátran adhatsz neki ékszert vagy bármire szóló jegyet is.

Szűz

Gyakorlatias lélek, viszont nem éri be akármivel. Ne feledd, mennyire szereti a rendet – így bárminek örül, ami elősegíti, hogy uralja az életét.

Mérleg

Minél több ajándékot kap, annál boldogabb. Egyenként csomagold be a kis apróságokat! Még akkor is, ha sütiről van szó. Ha másban gondolkodsz, akkor különleges anyagok és illatok között érdemes keresgélned.

Skorpió

Annyira imád ajándékot kapni, hogy néha saját magát is meglepi. Szereti a rejtélyes prezentációt, szóval minél jobban csomagold be neki. Odavan a fejtörést kívánó és a szexi dolgokért.

Kép
forrás: Europress

Nyilas

Lelkesedik az utazásért és a kalandokért. Mindennél fontosabb neki a szabadság, a tanulás és az optimizmus. Lepd meg olyasmivel, ami aktív kikapcsolódásra nyújt lehetőséget!

Bak

Egyszerűség, dizájn és praktikum – ez a három szó elég, hogy valamilyen nyomon elindulj. Fontos számára a fizikai komfort, az egyszerű ételek és a természetes anyagok.

Vízöntő

Bombasztikus humora van, szomjazza a társaságot. Muszáj neki valami szellemes ajándékot választanod. Ha megakad a szemed valami igazán szokatlan dolgon, ne habozz, szerezd be neki!

Halak

Kreatív, spirituális művészlélek. Egy kis romantikával tudod levenni a lábáról, illetve bármi olyannal, ami pozitív megerősítést hoz a számára. Jöhet, ami fényképekkel vagy zenével kapcsolatos.


Reméljük, segít az ajándékválasztásban ez a néhány infó!

Kép
Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!