Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Tippek a munkahelyi karácsonyi parti túlélésére

Tippek a munkahelyi karácsonyi parti túlélésére
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Semmiképp se hagyd ki, mert jó lesz!

1. Érkezz együtt valakivel!

Beszéld meg egy (vagy több) munkatársaddal, hogy akár néhány perccel hamarabb összefuttok valahol, és együtt mentek be a célhelyre. Így tutira megmenekülsz a magányos ücsörgéstől.

2. Öltözz alkalomhoz illően!

Ha új vagy a cégnél, kérdezz meg valakit, hogyan szokás felöltözni. Általában a „félig alkalmi”, tehát kényelmesbe hajló elegáns darabok hódítanak ilyenkor, akár egy-egy vagány ünnepi kiegészítővel.

Olvasd el ezt is!

3. Egyél, mielőtt innál!

Semmiképpen se fogyassz alkoholt üres gyomorral! Hidd el, enélkül is lesz miről beszélniük a következő egy évben a kollégáknak…

4. Figyelj oda a többiekre!

Amikor kiszúrod, hogy valaki kezd szalonképtelenül viselkedni, próbáld meg udvariasan figyelmeztetni. Kuncogni ér, de ennyivel tartozol neki!

Kép
forrás: Europress

5. Ne félj ismerkedni!

Ha nagyobb cégnél dolgozol, valószínűleg nem ismered az összes jelenlévőt. Ne ragaszkodj a mindennap látott arcok társaságához, hiszen kapcsolatépítésre is kiváló ez az alkalom.

6. Merj más témáról is beszélni!

Nagyon ritka, hogy egy vállalati karácsonyi bulin csak a munkáról esik szó. Sőt, ez elég szerencsétlenül is jönne ki. Bár a magánéleti kudarcaidat tényleg jobb, ha megtartod magadnak, kevésbé intim hétköznapi dolgokról simán lehet ilyenkor csevegni.


Te várod már a céges bulit?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!