Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért buknak rád a csillagjegyed alapján

Europress
Ezért buknak rád a csillagjegyed alapján
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most megtudhatod, melyik tulajdonságodért bomlanak a pasik.

Kos

Az, hogy szenvedélyes vagy! Független szellemű és impulzív személyiségként szereted, ha állandóan zajlik körülötted az élet. Még az is behódol neked, aki egyébként ritkán ül az anyósülésre.

Bika

Az, hogy sikeres vagy! Pontosan tudod, mit kell tenned, és ez rendkívül vonzó benned. Persze, nemcsak a „kemény” oldaladat imádják, mert szereted kényeztetni a körülötted lévőket.

Ikrek

Az, hogy bölcs vagy! Odavannak azért, ahogy beszélsz. Kreatívan és okosan bánsz a szavakkal, ugyanakkor nem félsz a lényegretörő fogalmazásmódtól. Valósággal falják a sztorijaidat.

Rák

Az, hogy kiszámíthatatlan vagy! A Rákokra szokták mondani, hogy „kiszámíthatóan kiszámíthatatlanok”. Ez a fajta vadság rendkívül szexi, és bizony nem csak az ágyban lehet kamatoztatni.

Oroszlán

Az, hogy ellenállhatatlan vagy! Elképesztően mély benyomást tudsz tenni az emberekre, óriási energia árad belőled. Valószínűleg versenyeznek a kegyeidért, és te kifejezetten élvezed ezt.

Szűz

Az, hogy intelligens vagy! Azok a férfiak buknak rád a leginkább, akiknek a szellemi partnerség a legfontosabb. Briliáns problémamegoldó képességed miatt felnéznek rád, csodálnak.

Kép
forrás: Europress

Mérleg

Az, hogy érzelmes vagy! Te aztán megérted a lélek legmélyebb titkait. Nem nyaggatod semmiségek miatt a rossz passzban lévőket, amiért a pasik különösen hálásak tudnak lenni neked.

Skorpió

Az, hogy rejtélyes vagy! Úgy vonzod a férfiakat, mint gyertyafény a lepkéket… Ez a hasonlat már csak azért is megállja a helyét, mert gyakran megégeted szegényeket. De megéri nekik, szóval újra jönnek…

Nyilas

Az, hogy kedves vagy! Nagyon könnyű kijönni veled, rengetegen szeretnek. Rögtön megnyílnak előtted, megbíznak benned. Ugyanakkor azonnal felismered, ki őszinte veled, tehát packázásnak nincs helye.

Olvasd el ezt is!

Bak

Az, hogy nyugodt vagy! De nem ám a szó halvérű értelmében. Hanem olyan higgadtság árad belőled, ami csak azoknak adatik meg, akik biztosak a saját nőiességükben. Nem fecséreled a szavakat, éppen ezért súlya van annak, ha megszólalsz.

Vízöntő

Az, hogy hóbortos vagy! Talán furán hangzik, viszont pont a mindennapi sémától eltérő kis magatartásformáid és szokásaid vonzzák a pasikat, hiszen ilyet még nem sűrűn láttak. Egyedi látásmódod izgalmas partnerré tesz.

Halak

Az, hogy rugalmas vagy! A hálószobában és máshol egyaránt. Érzelmes és jóhiszemű lélekként könnyen alkalmazkodsz, ám csöppet sem vagy naív. Ez megkönnyíti számodra a klasszikus női szerepet, így igazán férfias pasinak van helye melletted.


Nálad stimmel?

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár ezek a dolgok törvényszerű, hogy így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!