NőiÖnbizalomedzőblog

Női önbizalomedző blog

Elindult a JOY.hu női önbizalomedző blogja!

Elindult a JOY.hu női önbizalomedző blogja!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az Önismeret rovatunkban már sok érdekes és hasznos tippet kaphattak az olvasóink az önbizalom-növeléssel és önmaguk megismerésével, fejlesztésével kapcsolatban. Mostantól pedig Marozsák Szabolcs női önbizalom edző is hétről hétre ellátja majd a JOY.hu látogatóit tanácsokkal, és személyre szabott útmutatásokkal is.

„Egy ember életének, közérzetének javításában van egy közös eredő, egy pont, amit ha megoldunk, sikerrel járunk. Ha nem, sok-sok órát tölthetünk el vele hasztalanul.

Az önmegvalósítás, az önismeret, a személyiségfejlesztés, már évtizedek óta ismert fogalmak. Sokan keresik ezen aterületen a megoldásokat, de az önbizalom növelés lehetőségének valódi titkát sokan nem ismerik.

Több éves tapasztalatom szerint az igazi személyiségfejlesztés alapja az önbizalom növelése. Ebben kívánok hatékony segítséget nyújtani. És ezértlettem ÖnbizalomEdző…”

- meséli Szabolcs.

A módszer

Ez a pont, az ÖNBIZALOM!

"Úgy foglalhatnám össze egy frappáns mondattal a módszer alapjait, hogy: HA ÖNBIZALOM VAN, MINDEN VAN!”

Szabolcs előadásokat, tréningeket tart, női önbizalom klubot vezet, és személyre szabott tanácsadást is nyújt, ebből kaphatnak egy kis ízelítőt a JOY.hu olvasói is.

További információ: www.onbizalomedzo.hu

Hogyan működik a JOY.hu Női Önbizalomedző blog?

- Minden héten olvashatsz egy érdekes, talán számodra is ismerős általános szituációt és annak megoldását, hasznos tippekkel.

- Az általános útmutatások mellett minden héten személyre szabott tanácsokat is lehet kérni Szabolcstól, ehhez nem kell mást tenned, mint Facebook üzenetben leírni a kérdésed/problémád.

Jó olvasgatást kívánunk, magabiztosságra fel, JOY-lányok!

Egyre trendibb a babaváró buli! Te voltál már ilyenen?

Hoztunk egy kis inspirációt a babaváró buli témájához...

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha SKORPIÓ jegyű vagy!

A Skorpiók mellett lehetetlen unatkozni, és erről bizony a nyaralás alkalmával is tanúbizonyságot tesznek. Még jó!

A kereséshez kezdj el gépelni!