A nap cikke

Szomorú tragédia vetett véget Kulcsár Edináék nyaralásának

Hamarabb véget ért a vakáció.

Még több olvasnivaló

Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Nem menő már a macaron! Ez most a legnépszerűbb esküvői kajatrend, ami végigsöpört az Instagramon

10 dolog, amit még idén nyáron meg kell tenned

Ezen beájultunk! Havas Jon szőrméjének története egészen elképesztő!

Rangsorolva: ezek a legkedvesebb és a legrosszindulatúbb csillagjegyek

Ezt görkoris Cindy is akarná: Saint Laurent új cipőit látnod kell!

Egyperces párkapcsolati teszt: te és a pasid vajon átmentek rajta?

Hogyan találd meg a nagy MIÉRT-ed 8 lépésben?

Hogyan találd meg a nagy MIÉRT-ed 8 lépésben?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A nagy MIÉRT. A világmegváltó álmok mögött megtalálható mozgatórugó. Az ok, ami miatt hajnalban kiugrassz az ágyból, hogy a célodon dolgozz. Az indok, amiért hajlandó vagy újra és újra kitágítani a komfort-zónádat. Miért olyan nehéz mégis megtalálni?

Mi is az a nagy MIÉRT?

Mindig mindenki a következő célját keresi. Melyik egyetemen tanulj tovább, melyik szakra juss be, melyik gyakornoki pozíció való Neked, melyik cégnél találod meg az álom-karriered?

Közben azonban elfeledkeznek arról, hogy hatalmas különbség van a következő lépés, mint cél és az éveket felölelő nagybetűs CÉL között. Így nem csoda, hogy a nagy MIÉRT, a belső mozgatórugó is kimarad a felsorolásból.

Ha a cél a MIT, a belső vágy a MIÉRT. És ha megtalálod a MIÉRT-edre a választ, akkor a HOGYAN szinte automatikusan kirajzolódik előtted.

Minél erősebb a miért, a hogyan annál könnyebbé válik, a mit pedig annál elérhetőbbnek tűnik. Mert egyszerűen megszűnik a bizonytalanság, hogy valóban ezt szeretnéd-e. Tudod, hogy akarod. Tiszta, dobogó szívvel, enyhén izzadt tenyérrel - nagyon, de nagyon.

Amikor megtalálod a MIÉRT-ed, ígérem Rád fog találni a CÉL-od is. Mintha mindig is a szemed előtt lett volna, csak eddig nem ismerted fel. Mutatom, hogyan!

Kép

1. Ismerd meg önmagad!

Az első lépés (egyébként minden továbblépésnek és fejlődésnek az első lépése is!) az önismeret. Amikor elkezded felismerni önmagad határait és tudatosan keresed a választ a ‘ki vagyok én?’ kérdésre, a világ hirtelen új információkkal áraszt el. Amik mindig előtted voltak, csak eddig nem tudtad elolvasni a jeleket.

2. Erősítsd meg a ‘szeretem magam’ izomcsoportodat!

Ess szerelembe azzal az emberrel, aki a legnagyobb hatással van az életedre - vagyis saját magaddal! Foglalkozz úgy magaddal, mint a legjobb barátoddal! Hallgassd meg mire vágyis a tested-lelked-szellemed és tegyél a kedvedre. Ha a ‘szeretem magam’ izomcsoportod megerősödik, a lehetetlen lehetségessé válik.

3. Szerezz tapasztalatot!

Merj kipróbálni új dolgokat! Merj váltani, ha valahol úgy érzed, már belesüppedtél a kellemesen langyos komfort-zónádba. Merj lépni, ha érzed, ez nem a Te helyed. Minden tapasztalattal tisztábban fogod látni, hogy mi a Te irányod!

4. Hidd el, hogy képes vagy rá!

A gondolataidat 100%-osan képes vagy irányítani. Vagyis Te döntöd el, hogy képes vagy-e rá vagy sem. Ha pedig ez a helyzet, miért ne támogathatnád önmagadat és az álmaidat azzal, hogy elhiszed, képes vagy megcsinálni? Akárhogy is gondolod, képes vagy-e rá, vagy sem - igazad lesz! ;)

5. Búcsúzz el a paradigmáidtól és hallgattasd el az Ego-lányod!

Bemutatom Neked a belső kritikusodat, akitől monológként hallgatod időnként, hogy nem vagy elég jó, se elég vékony, se elég okos - Ő a Te Ego-lányod! Mi a feladatod? Ismerd fel a hangját és szépen, harag nélkül, hallgattasd el. Mert emlékszel, képes vagy rá!!

6. Mit is akarsz valójában?

De most komolyan! Mire vágysz? Mitől lennél igazán boldog? Mivel töltenéd az idődet, ha kiderülne, hogy mindössze 6 hónapod van hátra? Mi tesz boldoggá akkor is, ha nincs jutalom kilátásba helyezve? Keress, kutass és, amit találsz, abban benne van a válasz a nagy MIÉRT-re!

7. Kötelezd el magad a döntésed mellett!

Megvan? Akkor hagyd abba a felesleges aggodalmaskodást és a csapongásokat. Indulj el az úton. Kötelezd el magad mellette. Ne hallgass most se az Ego-lányodra, amikor le akar beszélni, mert - idézem - ‘úgysem fog sikerülni’. De! Fog!

8. És a legfontosabb: csináld, csináld, csináld!

Csak csináld, csináld, csináld! Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni - itt dől el, hogy sikeres és boldog leszel-e vagy átlagos, kicsit megkeseredett életet fogsz-e élni.

Vesd papírra az álmaidat, majd valósítsd meg őket lépésről lépésre a való életben is! Ne félj kísérletezni, ne félj kudarcot vallani, ne félj elbukni. De aztán vond le a következtetést, állj fel és CSINÁLD TOVÁBB!

Hasonló bölcsességekkel és inspiráló gondolatokkal várlak a Facebook oldalamon és a Self-Love Előadásaimon! ;)

Szeretettel ölellek,
Kollár Anna
Self-Love Coach
facebook.com/stylemydream


Kollár Anna, Self-Love Coach

Self-Love Coachként a célom, hogy olyan fantasztikus Nőkből hozzam ki a bennük rejlő lehetőséget és mutassam meg Nekik, hogy milyen végtelenül csodálatosak - mint amilyen TE is vagy! Akár egy személyi edző, végigkísérlek az önismereti utadon, mialatt kihozod magadból a benned rejlő inspiráló, gyönyörű, felszabadult Álom-énedet. Benne vagy? ;)

Olvasd el ezt is!
Tudtad, hogy már Audrey Hepburn is imádta? Leggings-töri a kezdetektől napjainkig

Nem is gondolnád, hogy ennek a ruhadarabnak a története milyen régre is nyúlik vissza.

Kínos pillanatok! 5 nő osztja meg, hogyan tette tönkre a szexet a kutyájuk

A kutyusokat imádjuk, de néha tényleg túlságosan közel merészkednek hozzánk.

Ha erre az 4 kérdésre IGEN a válaszod, el kellene menned a pasiddal párkapcsolati tanácsadásra

Ne aggódj, minden párkapcsolatban vannak harcok és viták. És nem biztos, hogy ti ketten mindent meg is tudtok oldani.

Hulk, a világ legnagyobb pitbullja

Elképesztő látványt nyújt Hulk, a 78 kg-os pitbull, aki fajtájának jelenleg ismert legnagyobb példánya. Tenyésztője egyben gazdája is, rettentően büszke kutyájára, akinek csodájára jár a világ.

Ezeket SOHA ne tedd be a mosogatógépbe!

Kizárólag kézi mosogatást ajánlunk ezeknél a konyhai eszközöknél, ha szeretnéd megóvni őket és sokáig élvezni a háztartásban!

Napi horoszkóp augusztus 22.: a Nyilasok új kihívást találnak, a Halaknak ideje a régi ajtót bezárniuk és egy újat kinyitniuk

Ma is érdemes megnézned a horoszkópodat, hisz a csillagok állásából sok minden kiderülhet!

KÉSZÜLJ FEL A JOY-NAPOKRA! Ha most fizetsz elő, a kuponos, emelt árú Joy-t is kedvezményes áron kapod!

Csak 1095 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!