Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Olyan film készült a budapesti éjszakáról, amilyen még soha

Olyan film készült a budapesti éjszakáról, amilyen még soha
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a nagyközönségnek a Toldi Moziban. Az alkotásban a Huawei olyan hivatások képviselőit mutatja be, akik napnyugta után állnak munkába azért, hogy mindenki jól érezze magát és biztonságban szórakozhasson. „Az Éjszaka Hősei” című rövidfilm a mai naptól online elérhető a vállalat közösségi oldalán.

Kik vigyáznak ránk, miután leszállt az éj? – erre a kérdésre keresi a választ legújabb projektje keretében a Huawei Technologies. A gyártó és a Wawemaker közös rövidfilmjében az éjszaka névtelen hőseit szólaltatja meg, ezzel mondva köszönetet az áldozatos munkáért, amelyet mindannyian azért végeznek, hogy mindenki a lehető legjobb hangulatban és biztonságosan szórakozhasson minden éjjel. A Dér Asia rendezését és Domokos Balázs operatőri munkáját jegyző alkotásban a nézők egy dj, egy bartender, egy 112-es operátor, egy mentős és egy taxis szemszögéből láthatják a nagyvárosi éjszakát, illetve a szereplők történetein keresztül betekintést nyerhetnek abba, mi történik akkor, mikor mindenki más már alszik.

Csuka-Bödör Viktória, a szombathelyi 112 telefonközpontban nap mint nap szembesül azzal, milyen az emberek „kevésbé jó” oldala: „A telefonálók többsége azért tárcsáz minket, mert bajban van, nekünk pedig higgadtnak kell maradnunk ahhoz, hogy segíthessünk. Minden hívást ugyanazzal az elhivatottsággal kell kezelni akkor is, ha éppen ünnepnap van, vagy ránk virrad a műszak vége felé.” Az éjszakai munkavégzés nem csak az ébrenlét miatt lehet embert próbáló. Az este folyamán teljesen más hívások érkeznek a segélyhívóhoz, mint nap közben: „Általában a csendháborításokkal, kocsmai verekedésekkel, rosszullétekkel kezdődik az éjszaka, hajnalban pedig jönnek a balesetek és más vészhelyzetek.” Viktória elmondta, előfordul, hogy a beosztása miatt nem tud ott lenni egy-egy családi eseményen, hétvégi programon és volt olyan év is, amikor előbb jött a Jézuska. „A folyamatos műszak miatt van, hogy kevesebb időt tudok tölteni a gyerekeimmel, de szeretem a munkámat és tudomásul kell venni, hogy ez áldozattal jár”- tette hozzá.

Kép

Lakometz Tamás az El Rapido Grill & Tequila bar bartendere tizenkilenc éves kora óta dolgozik a vendéglátásban, ahol sok mindent tanult az emberekről: „Amikor bejön hozzánk egy társaság, arra vágynak, hogy kiengedhessék a gőzt egy hosszú nap vagy hét után. Nagyon fontos, hogy

aki az éjszakában dolgozik, értsen az emberek nyelvén és bírja a pörgést. Tudni kell a buli után éhesen betérő, vagy kicsit ittasabb vendégeket is humorral kezelni.” Tamás szerint sokszor nehéz, hogy teljesen fordított életet él, mint azok a barátai, akik nappal dolgoznak. „A vendéglátózás egy életforma és nagyon sokat számít, hogy mennyire támogató az ember környezete, mert itt nincs ünnepnap, vagy hétvége. Elhivatottnak kell lenni, de megéri, mert nagyon izgalmas a munka és rengeteg élményt ad, hogy éjszaka, emberekkel dolgozom”. – tette hozzá.

Trubek Zsuzsa, a Huawei Technologies Hungary PR menedzsere kiemelte, hogy fontos felhívni a felhasználók figyelmét azokra az emberekre, akik a háttérben, a telefonvonal, vagy a készülékek kamerájának túlsó végén minden nap értünk dolgoznak. „A filmet P30 Pro okostelefonunk kamerája ihlette, amelynek egyik legnagyobb erőssége az éjszakai fotózás. A készülék kamerájának köszönhetően ritka pillanatok és ezáltal olyan fontos munkát végző emberek is reflektorfénybe kerülhetnek, akik a mindennapokban kevésbé vannak szem előtt” – mondta el a Huawei PR menedzsere.

A Huawei első rövidfilmjét, az Éjszak Hőseit az érdeklődők július 19-én estétől teljes hosszában elérhetik a vállalat hivatalos Facebook-oldalán.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.