Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

A feliratkozásod hibába ütközött. Kérjük próbáld meg újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!

Vár a JOY Beauty Club!

 Szeretnél mindenről elsők között értesülni? Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook
Twitter
Pinterest
Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Harry herceg könyve és a hercegi pár dokumentumsorozata rengeteg botrányos részletet árult el a királyi családról, és ahogy a herceg fogalmazott, még így sem mondta el a legdurvább dolgokat, hiszen akkor sosem bocsátottak volna meg neki. (Így sem látunk rá sok esélyt.)

Vilmos hercegről azt is megtudhattuk, hogy egy alkalommal olyan agresszíven reagált Harry szavaira, hogy tettlegességig fajult a helyzet, Vilmos megragadta öccsét és a földre lökte.

Most mégis az az elszólás borzolta fel legjobban a kedélyeket, hogy Harry szerint a királyi család mindent megtett azért, hogy megvédjék Vilmost. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kellett megvédeni? A királyi család rajongói pedig azonnal összerakták a szálakat és rájöttek, hogy akár az évek óta vissza-visszatérő megcsalási ügy is lehetett az ok.

Sokan már 2018-ban arról gyártottak elméleteket, hogy Vilmos hercegnek szeretője van, aki nem más, mint Sarah Rose Cholmondeley, a Cholmondeley márciusi asszonya, közismert nevén Rose Hanbury, brit kortársnő, aki David Cholmondeley, Cholmondeley 7. márkijának felesége. A pletyka azért kapott szárnyra, mert Rose és Katalin hercegné nagyon szoros barátságot ápoltak Katalin és Vilmos esküvője óta, 2018-ban azonban váratlanul Katalin kerülni kezdte Rose-t és látványosan tudomást sem vett róla a nyilvános eseményeken.

Ha együtt kellett megjelenniük valahol, korábban mindig egymás mellett ültek, nevetgéltek, 2018 óta azonban a lehető legtávolabb állnak egymástól és egy szót sem váltanak.

Ebben a videóban is látni, milyen feltűnően kerülik egymást 2018 óta!

A pletykák szerint Vilmos herceg és Rose kapcsolata akkor vált szorosabbá, amikor Katalin hercegné Lajos herceggel volt várandós. Lajos herceg 2018. április 23-án született, a brit média pedig 2019 elején szivárogtatta ki először Vilmos félrelépését. Ekkor már valószínűleg Katalin és az egész királyi család is rég tudta, hogy mi történt, azonban különböző eszközökkel megpróbálták visszatartani a sajtót a botrány kirobbantásától.

Az egyik eszköz Meghan Markle lehetett, hiszen az újdonsült hercegné körüli gyűlölethullám éppen kapóra jött a királyi családnak. Így máris értelmet nyer Harry herceg mondandója!

„Szívesen hazudtak, hogy megvédjék a bátyámat, de soha nem voltak hajlandóak elmondani az igazat rólunk” – mondta Harry.

Bármi is történt, annyi biztos, hogy Katalin hercegnének nem volt választása, ha nem akart Diana hercegné sorsára jutni, jobban tette, ha hallgat és megbocsát. Egyetlen eszköze maradt, hogy minél távolabb tartsa Rose-t Vilmostól és saját magától is.

Még ha meg is romlott a házasságuk, valószínűleg mindketten törekedtek rá, hogy helyrehozzák a hibákat és a múlt ne ismételje meg magát. Vilmos herceg is nagyon jól tudta, hogy a királyi család soha nem engedélyezné számára, hogy elváljon (és feleségül vegyen egy elvált nőt), hiszen ő lesz a jövendőbeli király. A királyi címről pedig, ha akarna sem tudna lemondani, hiszen Harry herceg függetlenedett a királyi családtól, Vilmost örököse, a fia György herceg pedig még bőven 18 év alatti.

De ki pontosan Rose Hanbury?

Galéria / 5 kép

Minden, amit tudni lehet Vilmos herceg szeretőjéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!