Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről
Facebook
Twitter
Pinterest
Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Harry herceg könyve és a hercegi pár dokumentumsorozata rengeteg botrányos részletet árult el a királyi családról, és ahogy a herceg fogalmazott, még így sem mondta el a legdurvább dolgokat, hiszen akkor sosem bocsátottak volna meg neki. (Így sem látunk rá sok esélyt.)

Vilmos hercegről azt is megtudhattuk, hogy egy alkalommal olyan agresszíven reagált Harry szavaira, hogy tettlegességig fajult a helyzet, Vilmos megragadta öccsét és a földre lökte.

Most mégis az az elszólás borzolta fel legjobban a kedélyeket, hogy Harry szerint a királyi család mindent megtett azért, hogy megvédjék Vilmost. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kellett megvédeni? A királyi család rajongói pedig azonnal összerakták a szálakat és rájöttek, hogy akár az évek óta vissza-visszatérő megcsalási ügy is lehetett az ok.

Sokan már 2018-ban arról gyártottak elméleteket, hogy Vilmos hercegnek szeretője van, aki nem más, mint Sarah Rose Cholmondeley, a Cholmondeley márciusi asszonya, közismert nevén Rose Hanbury, brit kortársnő, aki David Cholmondeley, Cholmondeley 7. márkijának felesége. A pletyka azért kapott szárnyra, mert Rose és Katalin hercegné nagyon szoros barátságot ápoltak Katalin és Vilmos esküvője óta, 2018-ban azonban váratlanul Katalin kerülni kezdte Rose-t és látványosan tudomást sem vett róla a nyilvános eseményeken.

Ha együtt kellett megjelenniük valahol, korábban mindig egymás mellett ültek, nevetgéltek, 2018 óta azonban a lehető legtávolabb állnak egymástól és egy szót sem váltanak.

Ebben a videóban is látni, milyen feltűnően kerülik egymást 2018 óta!

A pletykák szerint Vilmos herceg és Rose kapcsolata akkor vált szorosabbá, amikor Katalin hercegné Lajos herceggel volt várandós. Lajos herceg 2018. április 23-án született, a brit média pedig 2019 elején szivárogtatta ki először Vilmos félrelépését. Ekkor már valószínűleg Katalin és az egész királyi család is rég tudta, hogy mi történt, azonban különböző eszközökkel megpróbálták visszatartani a sajtót a botrány kirobbantásától.

Az egyik eszköz Meghan Markle lehetett, hiszen az újdonsült hercegné körüli gyűlölethullám éppen kapóra jött a királyi családnak. Így máris értelmet nyer Harry herceg mondandója!

„Szívesen hazudtak, hogy megvédjék a bátyámat, de soha nem voltak hajlandóak elmondani az igazat rólunk” – mondta Harry.

Bármi is történt, annyi biztos, hogy Katalin hercegnének nem volt választása, ha nem akart Diana hercegné sorsára jutni, jobban tette, ha hallgat és megbocsát. Egyetlen eszköze maradt, hogy minél távolabb tartsa Rose-t Vilmostól és saját magától is.

Még ha meg is romlott a házasságuk, valószínűleg mindketten törekedtek rá, hogy helyrehozzák a hibákat és a múlt ne ismételje meg magát. Vilmos herceg is nagyon jól tudta, hogy a királyi család soha nem engedélyezné számára, hogy elváljon (és feleségül vegyen egy elvált nőt), hiszen ő lesz a jövendőbeli király. A királyi címről pedig, ha akarna sem tudna lemondani, hiszen Harry herceg függetlenedett a királyi családtól, Vilmost örököse, a fia György herceg pedig még bőven 18 év alatti.

De ki pontosan Rose Hanbury?

Galéria / 5 kép

Minden, amit tudni lehet Vilmos herceg szeretőjéről

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!