Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A 16 éve eltűnt Madeleine McCann került elő?

A 16 éve eltűnt Madeleine McCann került elő?
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Sokan kételkednek a lány történetében, de hamarosan fény derül az igazságra!

Gerry és Kate McCann legidősebb gyermeke hároméves volt, amikor 2007-ben eltűnt Portugáliában. Madeleine McCann eltűnése futótűzként terjedt az interneten és a mai napig rengetegen találgatják, vajon mi történhetett azon a bizonyos éjszakán a kislánnyal.

16 évvel később teljesen váratlanul akár még az is lehet, hogy a közösségi médiának köszönhetően oldódik meg az ügy. A most 21 éves Julia Wendall ugyanis a TikTok és Instagram segítségével érte el, hogy Kate és Gerry McCann beleegyezzenek egy DNS-vizsgálatba, amiből kiderül, hogy ki is ő valójában.

Az internetet ellepték a találgatások a fiatal nő személyazonosságával kapcsolatban, sokan egyértelműen elhiszik, hogy ő Madeleine McCann, mások szerint viszont kizárt a feltételezés.

De ki az a Julia Wendall, és miért hiszi, hogy ő Madeleine McCann?

Julia Lengyelországban él, és a nagymamája egy megjegyzése után kezdett el gondolkodni a személyazonosságán. Létrehozott egy Instagram-fiókot, ahol azt állítja, hogy ő az eltűnt kislány, és több, gyermekkorából származó képet is megosztott magáról, hogy bemutassa, ugyanaz a feltűnő folt van a szemében és egy anyajegy a lábán is ugyanott van, mint Madeleine-nek.

"Nem emlékszem, hogy elraboltak volna, de az igazság az, hogy az egész gyerekkoromra sem emlékszem... Kértem képeket anyukámtól arról az időszakról, amikor anyukám terhes volt velem, más orvosi feljegyzéseket is kértem, de nem hajlandó megmutatni őket. Különböző nevetséges kifogássokkal rázott le, majd azt mondta, hogy őrült vagyok.

A lengyel lány TikTok videókban arról is beszámolt, hogy az egyik óvónője elárulta neki, hogy ő csak később csatlakozott az óvodai csoporthoz, ami szintén gyanússá tette számára a dolgot, hiszen édesanyja szerint az első perctől kezdve abba az óvodába járt. Julia ezután megpróbálta kikérni a születési anyakönyvi kivonatát is, de nem járt sikerrel, nem találták meg. Ezt követően kezdett el nyomozni eltűnt kislányok után és így találkozott Madeleine McCann ügyével. Azonnal a rendőrség segítségét kérte, de csak elutasítást kapott, folyamatosan falakba ütközött és senki sem akart segíteni neki, hogy kapcsolatba léphessen a McCann családdal.

Nem emlékszem a gyerekkorom nagy részére, de a legkorábbi emlékem nagyon erős, és egy forró helyen töltött nyaralásról szól, ahol tengerpart volt és fehér vagy nagyon világos színű épületek, apartmanok. Emlékszem, hogy láttam teknősöket a strandon, és ott voltak más gyerekek és megpróbálták megérinteni a kis teknősöket. A családomat nem látom ebben az emlékben.

- mondta Julia

Julia tudja, hogy Maddie még csak 19 éves lenne, ő pedig 21, de egyáltalán nem biztos abban, hogy nem hazudtak neki a korával kapcsolatban.

Gerry és Kate McCann válaszoltak Julia Wendallnak?

Gerry és Kate még nem adtak hivatalos választ arra, hogy valóban beleegyezte-e a DNS teszt elvégzésébe, Julia viszont állítja, hogy McCann-ék beleegyeztek és nemsokára elvégzik a vizsgálatot.

Átok és áldás a közösségi média

Julia a közösségi médiának köszönhetően kapott elegendő figyelmet ahhoz, hogy előrelépés történjen az ügyében. Az viszont tagadhatatlan, hogy ugyanezek a felületek meg is keserítik az életét hetek óta, hiszen ahogy a figyelem középpontjába került, rengetegen vádolták meg azzal, hogy hazudik és csupán figyelemre vágyik.
Julia jogi képviselője Dr. Fia Johansson lett, aki közösségi médiacsatornáján osztott meg néhány gondolatot Juliáról és a történtekről.

Julia mentális egészsége nincs rendben a sok gyűlölködő és aljas hozzászólás miatt. Segítségre van szüksége... A csapatom és én nyomozunk a családja után, a családi hátterét vizsgáljuk és igyekszünk minél előbb kideríteni, hogy melyik családhoz tartozik. Arra viszont felkészültünk, hogy akárcsak a Madeleine-ügy, ez is nagyon bonyolult lesz".

Julia ügyvédje azt is hozzátette:

Kérjük, értsék meg, hogy egy nyomozás közepén vagyunk. Julia pedig egy sebezhető nő, aki válaszokat keres a személyazonosságával és az életével kapcsolatban. Ha néhány héten belül minden vizsgálat lezárul, több információt fogunk megosztani, de most még kérjük, hogy tartsák tiszteletben ennek a nőnek a magánéletét. A múltja kihívásokkal teli és zűrös volt, nincs szükség arra, hogy gyűlölettel, fenyegetésekkel, ítélkezéssel kelljen szembe néznie.

Bizonyítékok, melyek arra utalnak, hogy ő Madeleine McCann

- Összehasonlította saját gyerekkori képét és Maddie fotóját. Összehasonlítva a szemek, a fülek, a mosoly, az arcforma valóban nagyon hasonló.
- A folt az íriszén: "Nekem is van egy folt ugyanazon a szememen, de már elhalványult". Ez az egyik legszembetűnőbb jel, és a folt valóban elhalványulhatott, ez teljesen normálisnak számít.
- A hasonlóság McCann-nék és Julia között: a szülők mosolya valóban hasonlít Julia mosolyára.

- Anyajegyek: ugyanolyan vagy hasonló helyen található anyajegyei vannak.
- Gödröcske az arcán: Maddie-nek és Juliának is vannak kis gödröcskék az arcán mosolygás közben.
- Anyajegy a bal szem alatt.
- Szőke haj: Madeleine és Julia is szőke, és gyerekként nagyon hasonló frizurájuk volt.

Az igazsághoz azonban hozzátartozik az is, hogy nem Julia az első, aki azt állítja magáról, hogy ő Maddie. De tény, hogy ő váltotta ki a legnagyobb visszhangot eddig a közösségi médiában.

Nézzük, kik voltak azok a lányok, akik még Maddie-nek vallották magukat. Kattints a galériára!

Galéria / 3 kép

Ezek a lányok is arra gyanakodtak, hogy ők Madeleine McCann

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!