Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ő Kamilla királyné exférje: fény derült rá, milyen a viszonya ma Andrew Parker-Bowles-szal

Ő Kamilla királyné exférje: fény derült rá, milyen a viszonya ma Andrew Parker-Bowles-szal
Facebook
Twitter
Pinterest
Kamilla királyné szerelmi élete meglehetősen bonyolult volt a hetvenes években. Is.

Kamilla királyné még a hatvanas évek végén ismerte meg első férjét, Andrew Parker-Bowles-t, akivel néhány évig se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. Károly királlyal 1971 nyarán találkozott először, szerelem volt első látásra, ezért Andrew úgy döntött, elengedi Kamillát.

A király nagyon boldog volt kedvesével, akit a királyi család több tagjának is bemutatott. Kapcsolatuknak az vetett véget 1973-ban, hogy II. Erzsébet királynő kijelentette, Károly nem veheti feleségül Kamillát, mert ő nem nemesi család sarja.

Kamilla királyné exférje, Andrew Parker-Bowles

Kamilla királyné még szakításuk évben, 1973-ban újra összejött, majd feleségül is ment exéhez, Andrew Parker-Bowles-hoz, akit ugyan nem szeretett olyan szerelemmel, mint Károlyt, de azért igen gyengéd szálak fűzték hozzá. Kamilla és a király baráti viszonyt ápoltak ekkoriban, így történhetett, hogy 1974-ben született Tom Parker Bowles nevű fiának Károly lett a keresztapja. Kamilla 1978-ban másodszor is anya lett, lánya, Laura ekkor jött a világra.

Kép
forrás: Getty Images

Ha lehet hinni a pletykáknak, gyerekeik születése után Kamilla királyné és Andrew Parker-Bowles nyitott házasságban éltek tovább. A férfinak számos szeretője volt, így cseppet sem zavarta, hogy neje 1980-ban ismét összejött Károly királlyal. Viszonyuknak csak rövid időre vetett véget az a tény, hogy az uralkodó 1981-ben megnősült, feleségül vette Diana hercegnét. Károly király 1984-ig, Harry herceg születéséig bírta hűséges férjként, majd ismét Kamilla karjaiban kereste a boldogságot.

Kép
forrás: Getty Images

A kilencvenes években Károly király és Kamilla többször is nagyon csúnyán lebuktak a nyilvánosság előtt, illetve Diana hercegné sem kímélte őket. Andrew Parker-Bowles végül 1994-ben úgy döntött, kiszáll a történetből, beadta a válást. Ekkor már évek óta külön éltek Kamillával, akivel egyébként a mai napig nagyszerű, baráti kapcsolatot ápolnak, rég megbocsájtották egymásnak a régi sérelmeket.

Kép

Kamilla királyné csak Diana hercegné halála után hét évvel ment feleségül Károly királyhoz, a szívek királynőjének egykori címét, a Wales hercegnőjét soha nem vette fel. Andrew 1996-ban újranősült, 2010-ig egy Rosemary Pitman nevű nővel élt együtt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

6+1 alkalom, amikor Kamilla úgy öltözött fel, mint Diana hercegné

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.