Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A végtagok nélkül élő Nick Vujicic megismerkedése a szerelmével igazi tündérmese

A végtagok nélkül élő Nick Vujicic megismerkedése a szerelmével igazi tündérmese

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nick Vujicic élete egy valóra vált tündérmese olykor fájdalmas, máskor gyönyörű fordulatokkal.

Biztosan hallottál már sok szép szerelmi történetet, Disney-mesébe illő csodás sztorit, ám ez a mostani valamennyin túl fog tenni, annyira különleges. Nick Vujicic szerb bevándorlók gyermekeként született Ausztráliában, december 4-én ünnepelte kereken 40. születésnapját. A férfiról csak a születése pillanatában derült ki, egy ritka rendellenességben, a tetra-amelia szindrómában szenved, vagyis végtagok nélkül jött a világra.

Nick Vujicic és felesége, Kanae

Nick Vujicic szüleit először sokkolta kisfiuk állapota, majd amikor az orvosok megállapították, hogy a gyermek a végtaghiány ellenére tökéletesen életképes, elhatározták, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy boldog felnőttet neveljenek belőle.

Gyermekkora annak ellenére sem volt könnyű, hogy ápolónőként dolgozó édesanyja és lelkész édesapja hatalmas szeretettel vette körül, nyolcévesen depressziós lett, tízévesen öngyilkossági kísérletet követett el. A szülők iránt érzett szeretete végül meggátolta abban, hogy eldobja az életét, ám sokáig úgy látta, nincs értelme a létezésének. Összetartó, szeretetteljes családjának köszönhetően végül diplomát szerzett, meglévő két lábujjával megtanult önállóan írni, gépelni, számítógépet használni és sok minden mást is.

Mindössze 17 éves volt, amikor elkezdett motivációs előadásokat tartani embertársainak a szeretetről, egymás elfogadásáról, az élet értelméről, mára a világ egyik leghíresebb motivációs trénere és prédikátora.

28 éves volt, amikor 2010-ben először pillantotta meg leendő feleségét, a mexikói-japán származású Kanaét, aki akkor a közönség soraiban ült. Bár a nőnek akkor még valaki más volt a párja, az első összenézéskor tudták, nagyon erős a kémia közöttük. Nick számára ez a találkozás szerelem volt első látásra, így megkérte egy barátját, segítsen többet kideríteni a csinos lányról. Beszélgetni kezdtek és Kanae számára hamar kiderült, a motivációs trénerben minden olyan érték megvan, amit ő egy férfiban keres, így lezárta korábbi kapcsolatát.

Ezután már nagyon gyorsan történtek köztük a dolgok, egy évvel később, 2011 augusztusában Nick Vujicic Santa Barbara-ban egy jachton kérte feleségül szerelmét, aki igent mondott. A gyűrűt a férfi maga húzta fel az ujjára a szájával. 2012 elején összeházasodtak.

Első gyermekük, Kiyoshi James 2013-ban, a második, Dejan 2015-ben, ikerlányaik, Olivia és Ellie pedig 2017-ben jött a világra, egyikük sem örökölte Nick betegségét. A család hatalmas szeretetben él, Nick és Kanae elválaszthatatlanok, nagyon nehezen viselik, amikor a férfinak a munka miatt sokat kell utaznia, ám ilyenkor sokat telefonálnak, videochatelnek.

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.