Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A végtagok nélkül élő Nick Vujicic megismerkedése a szerelmével igazi tündérmese

A végtagok nélkül élő Nick Vujicic megismerkedése a szerelmével igazi tündérmese

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nick Vujicic élete egy valóra vált tündérmese olykor fájdalmas, máskor gyönyörű fordulatokkal.

Biztosan hallottál már sok szép szerelmi történetet, Disney-mesébe illő csodás sztorit, ám ez a mostani valamennyin túl fog tenni, annyira különleges. Nick Vujicic szerb bevándorlók gyermekeként született Ausztráliában, december 4-én ünnepelte kereken 40. születésnapját. A férfiról csak a születése pillanatában derült ki, egy ritka rendellenességben, a tetra-amelia szindrómában szenved, vagyis végtagok nélkül jött a világra.

Nick Vujicic és felesége, Kanae

Nick Vujicic szüleit először sokkolta kisfiuk állapota, majd amikor az orvosok megállapították, hogy a gyermek a végtaghiány ellenére tökéletesen életképes, elhatározták, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy boldog felnőttet neveljenek belőle.

Gyermekkora annak ellenére sem volt könnyű, hogy ápolónőként dolgozó édesanyja és lelkész édesapja hatalmas szeretettel vette körül, nyolcévesen depressziós lett, tízévesen öngyilkossági kísérletet követett el. A szülők iránt érzett szeretete végül meggátolta abban, hogy eldobja az életét, ám sokáig úgy látta, nincs értelme a létezésének. Összetartó, szeretetteljes családjának köszönhetően végül diplomát szerzett, meglévő két lábujjával megtanult önállóan írni, gépelni, számítógépet használni és sok minden mást is.

Mindössze 17 éves volt, amikor elkezdett motivációs előadásokat tartani embertársainak a szeretetről, egymás elfogadásáról, az élet értelméről, mára a világ egyik leghíresebb motivációs trénere és prédikátora.

28 éves volt, amikor 2010-ben először pillantotta meg leendő feleségét, a mexikói-japán származású Kanaét, aki akkor a közönség soraiban ült. Bár a nőnek akkor még valaki más volt a párja, az első összenézéskor tudták, nagyon erős a kémia közöttük. Nick számára ez a találkozás szerelem volt első látásra, így megkérte egy barátját, segítsen többet kideríteni a csinos lányról. Beszélgetni kezdtek és Kanae számára hamar kiderült, a motivációs trénerben minden olyan érték megvan, amit ő egy férfiban keres, így lezárta korábbi kapcsolatát.

Ezután már nagyon gyorsan történtek köztük a dolgok, egy évvel később, 2011 augusztusában Nick Vujicic Santa Barbara-ban egy jachton kérte feleségül szerelmét, aki igent mondott. A gyűrűt a férfi maga húzta fel az ujjára a szájával. 2012 elején összeházasodtak.

Első gyermekük, Kiyoshi James 2013-ban, a második, Dejan 2015-ben, ikerlányaik, Olivia és Ellie pedig 2017-ben jött a világra, egyikük sem örökölte Nick betegségét. A család hatalmas szeretetben él, Nick és Kanae elválaszthatatlanok, nagyon nehezen viselik, amikor a férfinak a munka miatt sokat kell utaznia, ám ilyenkor sokat telefonálnak, videochatelnek.

Olvastad már?

Galéria / 4 kép

Blake Lively és Ryan Reynolds története: ilyen az igaz szerelem

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.