Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Az őszinte igazság! Működhet a párkapcsolat össze nem illő zodiákusok között?

Az őszinte igazság! Működhet a párkapcsolat össze nem illő zodiákusok között?

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Éppen csak elkezdtél randizni valakivel, de amint megtudtad, mikor ünnepli a születésnapját, gyakorló horoszkópszakértőként a vonzalom ellenére máris szakításra ítélted a románcotokat? Az asztrológiai összeférhetetlenség jóval bonyolultabb kérdés ennél!

Ha érdekel az asztrológia, már biztosan jól tudod, hogy minden Napjegynek akadnak olyan jellemvonásai, melyek alapjaiban meghatározzák a személyiségüket – és akár azt is, hogy kinek az oldalán találhatják meg a boldogságot és kivel futhat zátonyra a kapcsolatuk. Híresen rossz párosnak tartják a:

  • Kosokat és a Mérlegeket,
  • a Bikákat és a Skorpiókat,
  • de általában kudarcra ítélik az Ikrek jegyűek, illetve a Nyilasok románcát,
  • a Rákok és a Bakok viszonyát,
  • illetve a Szüzek és a Halak szerelmét is.

Ám nem szabad kétségbeesned akkor sem, ha megtaláltad magadat és az aktuális partneredet a fenti listánkon, mert kivételek mindig vannak – még az asztrológiai összeférhetetlenségben is.

Olvasd el ezt is!

Igenis működőképes lehet a kapcsolatod olyasvalakivel, akivel papírforma szerint szakítás várhat rátok, hiszen a kompatibilitásunk nemcsak a Napjegyünktől függ, hanem a Hold-, és a Vénuszjegyünktől is. A Napjegyed tehát csak a személyiséged bizonyos részét fedi le, a Holdjegyed viszont betekintést enged a hangulatodba és az érzelmeidbe, míg a Vénuszjegyed a romantikus oldaladról árulkodik – utóbbiból kiderül, mit értékelsz legjobban a társadban, mire van szükséged a szerelemben. Leírja a szeretetnyelvedet, azt, hogyan adsz és kapsz szeretetet. Sőt, számít az is, mi a Marsjegyed, mert ez befolyásolja azt, miképpen küszdesz azért, amit akarsz, hogyan cselekszel. A Merkúr állását pedig azért kell csekkolnod a születésed pillanatában, mert ez az a bolygó, ami a kommunikációért felel – ami köztudottan az egészséges románcok egyik alappillérre.

Az asztrológusok azt mondják, a Napjegy-kompatibilitás pusztán a kirakósotok egyetlen apró darabja és valójában nem léteznek teljes mértékben össze nem passzoló jegyek. A születési diagramunk egyénenként elképesztően komplex és a közöttük lévő szinergia határozza meg azt, hogy lehet-e jövőnk egy másik személy mellett. Ha pedig igazán mélyre akarsz ásni a csillagjegyek kompatibilitásban, vizsgáld meg a 12 asztrológiai házat is, melyeknek úgyszintén jelentős szerepük van a love storytok alakulásában. Ezek mindegyike az élet egy-egy területét jelöli, néhányuk a tartós együttlét mutatói lehetnek. Ha valakinek a bolygói az első házadban (egyéniség, megjelenés) vannak, akkor magabiztosabbnak érezheted magad mellette, energialöketet adhat, hogy kilépj a világba. Akinek bolygói a negyedik házadban (család, öregkor) találhatóak, otthonérzést nyújthat neked. Ezenkívül érdemes figyelembe venned az ötödik házat is, ami a romantikáé és a randizásé és a szenvedélyé, továbbá a hetedik házat - vagyis a kapcsolatokét.

Végsősoron arról sem szabad elfelejtkezned, hogy mindenkinek megvannak a maga gyengeségei és furcsaságai, a kommunikáció, a megértés, a kompromisszumkészség és az empátia azonban segíthet átlendülni az ellentéteken. Ha hajlandó vagy dolgozni a kapcsolatodon, az összeférhetetlenség semmiképpen sem zárhatja ki a happy endet.

Olvasd el ezt is!

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 3 kép

3 csillagjegy pár, akiket az ég is egymásnak teremtett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!