Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Rossz ember vagyok, ha nem akarom bemutatni a pasimat a szüleimnek?

Rossz ember vagyok, ha nem akarom bemutatni a pasimat a szüleimnek?

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem semmi történet következik!

Egy kapcsolat kezdete a legtöbb esetben könnyed és szép, hiszen ez az az időszak, amikor megismerjük a másikat, és még bőven ott van körülöttünk a rózsaszín köd. Amikor viszont komolyabbra fordulnak a dolgok, muszáj eldönteni, hogy mit is szeretnénk, merre tartunk és megtesszük-e a következő lépést.

Az egyik ilyen lépcsőfok egyértelműen az, amikor a szerelmünket bemutatjuk a szüleinknek. De mi van, ha nem állunk készen erre a lépésre? Egyáltalán van megfelelő időpont, vagy ez mindenkinél máskor jön el? A következő történet a Redditen bukkant fel, az elolvasása után pedig te is eldöntheted, hogy vajon igaza van-e a sztorit megosztó lánynak, akit a továbbiakban Laurennek fogunk hívni.

„A pasimmal egy évvel ezelőtt jöttünk össze, és azóta szó szerint minden tökéletes közöttünk. A tökéletes szót lehet, hogy a továbbiakban sokszor fogom használni, de ha róla van szó, tényleg csak ezt tudom ismételgetni. A családja csodálatos, velük már többször találkoztam sőt, még nyaraltam is velük. Hihetetlenül előkelő életet élnek, a barátom ugyanis gazdag családból való.” – kezdte a történetét Lauren, majd így folytatta:

„Én viszont közel sem tökéletes családból jövök. Egyrészről a szüleim szegények, ezzel persze semmi gond nincs, de én rengeteg dolgot tettem azért, hogy kitörjek ebből az egészből. Ráadásul nem is nagyon jó velük a kapcsolatom... Apukám alkoholista, anyukámmal pedig alig beszélek, csak a testvéremmel van szoros kapcsolatom a családból. Valószínűleg ezért nem szeretném a szerelmemet bemutatni a szüleimnek, ez viszont egyre kellemetlenebbé válik. A párom ugyanis folyamatosan azt kérdezi, hogy mikor mutatom már be őt, én pedig mindig kitalálok valami elképesztően átlátszó kifogást. Nem tudom, mit csináljak! Nem szeretném, hogy másképp nézzen rám, ha bemutatom őt... Ti mit tennétek a helyemben?”

Persze nem is kellett több a Reddit népének, és azonnal megérkeztek a kommentek a tanácsokkal:

„Mindenképpen fontos, hogy őszinte legyél a pároddal, különben nem fog működni a kapcsolatotok! Ülj le vele, és mondd el őszintén az érzéseidet, ha szeret, meg fogja érteni!”

„Ha úgy gondolod, hogy csak a pénz határozza meg az embert, és szégyelled azt, ahonnan jöttél, akkor ott már nagy baj van. Ráadásul, ha ennyire titkolod a dolgot, valószínűleg ő is értékeket képvisel.”

„Az biztos, hogy ezt meg kell beszélned a pároddal, hiszen örökké nem tudsz kifogásokat találni, a kapcsolatotok pedig addig nem lesz komoly, amíg nem estek túl ezen a találkán...”

Ti mit gondoltok? Mit kéne tennie Laurennek?
Szerintem mindenképpen el kéne mondania az igazat a párjának!
Ha ennyi ideig titkolózott a párja előtt, akkor én nem jósolok nekik nagy jövőt, így nyugodtan folytathatja a hazudozást.
Megosztom az eredményt

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 ok, ami miatt egy férfinél elmúlik a szerelem

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!