Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nem adta kölcsön a menyasszonyi ruháját a barátnőjének, tönkretette vele az esküvőt

Nem adta kölcsön a menyasszonyi ruháját a barátnőjének, tönkretette vele az esküvőt
Facebook
Twitter
Pinterest
Újabb különös sztori kering a neten, szerinted kinek van igaza?

Vannak menyasszonyok, akik kislány koruk óta az esküvőjükről álmodoznak és pontosan tudják azt is, milyen ruhában fogják kimondani a boldogító igent, amit aztán éveken keresztül őrizgetnek a gardróbjukban. Akadnak azonban olyanok is, akik néhány ruha felpróbálása után kiválasztanak egyet, majd kikölcsönzik azt, vagy épp megvásárolják, majd eladják, miután az betöltötte funkcióját. Egyik hozzáállás sem rosszabb a másiknál, bár nem mindenki gondolja ezt így.

A neten legutóbb egy olyan sztori kapott szárnyra, amiben egy menyasszony egy régi baráttól akarta kölcsönkérni annak menyasszonyi ruháját, azonban elutasítást kapott.

„Gyors háttérsztori: még általános iskolában voltunk barátok, mindig is megbízhatatlannak tartottam. Elfelejtette visszaadni a dolgokat, amiket kölcsönkért vagy épp letagadta, amit korábban tett vagy mondott. Gimi óta nem beszéltünk, 2017-ben mentem férjhez”

- olvasható a Reddit bejegyzésben.

Mint kiderült, ez az egykori barátnő nemrég megkereste őt Facebookon, ahol váltottak pár szót üzenetben, majd egy ponton az esküvőre terelődött a szó.

„Azt mondta, nemsokára férjhez megy, majd gratuláltam neki és megkérdeztem, megvan-e már a ruhája, de csak illedelemből. Erre azt mondta, hogy pont erről szeretett volna velem beszélni. Elárulta, hogy nagyon szigorú költségvetésük van, így arra gondolt, kölcsönkérné a menyasszonyi ruhámat. Azt válaszoltam, hogy jólesik, hogy ennyire tetszik neki a ruhám, de nem szeretném odaadni, mert szentimentális érzelmek fűznek hozzá és nem szeretném, ha bárki más viselné”

- folytatta a történetet.
Kép
forrás: Unsplash/Amy Humphries

Ami ezután következett, arra azonban nem számított: az egykori barátnő teljesen kiakadt, hogy ezzel tönkreteszi az esküvőjét:

„Azt mondta, én leszek az oka annak, hogy nem tud majd mit felvenni vagy túl sok pénzbe fog kerülni a ruhája. És hogy sosem fogom már felvenni, így engednem kellene, hogy más menyasszony is szépnek érezhesse magát benne. Azt is hozzátette, hogy kedvesebbnek és kevésbé önzőnek kellene lennem.”

Persze mindezt a bejegyzés írója nem hagyta szó nélkül: elmondta az egykori barátnőjének, hogy csak azért nincs joga követelni a ruháját, mert nincs pénze egy hasonlóra és hogy az anyagi gondjai nem tartoznak rá. Ezzel a kommentelők is egyetértettek, ráadásul sokan úgy gondolják, nem kell sok pénz ahhoz, hogy szép menyasszonyi ruhája legyen. Az alábbi történetek pedig mindezt bizonyítják is:

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 sztár, aki furcsa menyasszonyi ruhát választott a nagy napjára

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!