Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ismerd meg a Natura Siberica márkát és ami mögötte van!

Ismerd meg a Natura Siberica márkát és ami mögötte van!
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A Natura Siberica egy olyan világszerte ismert biokozmetikai márka, amely több szempontból is egyedülálló.

Mesébe illően hangzik, pedig igaz, hogy Szibéria érintetlen tájain még ma is kézzel gyűjtik azokat a vad növényeket és virágokat, amelyek kivételesen magas hatóanyag-koncentrációjukkal teszik igazán különlegessé a Natura Siberica arc-, test- és hajápoló termékeit. A márka azonban nemcsak az értékes összetevők miatt egyedülálló, hanem azért is, mert minden termékcsalád tagja vegán, azaz kizárólag növényi eredetű összetevőkből készült és erőszakmentes, vagyis soha nem tesztelik állatokon. Előállításuk során mindvégig szem előtt tartják a méltányos kereskedelem irányelveit és maximálisan ügyelnek a környezettudatosságra.

Kép
forrás: PR

Természetesség mindenekfelett

A Natura Siberica nemcsak a termékei előállításakor követ szigorú szabályok szerint felépített metódust, hanem a növények begyűjtése és feldolgozása közben is. A vadon termő növényeket nagy gonddal válogatják, termesztésük és szüretelésük során is odafigyelnek a természetes életciklusukra, a begyűjtés pedig kézzel történik. Ennek köszönhetően teljesülhet a Natura Siberica küldetése, azaz hogy a lehető legkisebb mértékben avatkozzon be a természet rendjébe, elkerülve a károkozás minden formáját.

Kép
forrás: PR

Minden növény begyűjtésénél figyelnek arra, hogy a szüretre abban az időszakban kerüljön sor, amikor a virágok, bogyók és levelek a bennük rejlő hatóanyagokat a legnagyobb koncentrációban tartalmazzák. A növények termesztését és betakarítását a kisebb szibériai törzsek tagjai végzik, akik a feldolgozási munkálatokba is bekapcsolódnak.

A gondosan válogatott alapanyagoknak köszönhetően a komoly nemzetközi elismerésekkel rendelkező Natura Siberica termékek minden bőrtípusra ajánlottak, gyerekek és érzékeny bőrű felnőttek is biztonsággal használhatják. A teljesen natúr összetevők különleges kombinációját kínáló Natura Siberica arc-, test- és hajápolók mindenki számára elérhető luxust jelentenek - a tömegből pedig nemcsak értékes hatóanyagaik miatt emelkednek ki, hanem igényesen tervezett, természetes eleganciát és kiváló minőséget sugárzó csomagolásukkal is.

Kép
forrás: PR

A Natura Siberica egyedülálló összetevői

A Natura Siberica termékek évezredes tradíciókra épülő, generációkon átívelő receptúra szerint készülnek, korszerű kutatási eredményekre alapozva és a legmodernebb technológiát segítségül hívva. A kozmetikumok legfőbb hatóanyagait olyan rendkívül életerős és ellenálló növényekből vonják ki, amelyek az évezredek során alkalmazkodtak a környezet megpróbáltatásaihoz és életben maradtak - méghozzá úgy, hogy magas tápanyagtartalmukat is megőrizzék - a jóval fagypont alatti, sokszor -50-70 ℃-os hőmérsékleten. A Natura Siberica kozmetikumok előállításához több mint 4000 különböző növényt választottak ki és analizáltak tudományos módszerekkel, hogy rátaláljanak arra a 20-ra, amely méltán viselheti a ritkán hallott adaptogén jelzőt. Ezek a jégkorszakot is átvészelő növények a túlélés érdekében magas védő hatású, aktív összetevőket szintetizálnak és kimagasló antioxidáns-tartalommal rendelkeznek. A kozmetikumokban található adaptogén összetevők természetes módon erősítik a bőrt és ellenállóbbá teszik az olyan környezeti ártalmakkal szemben, mint amilyen a tűző nap, a goromba szél vagy a fogvacogtató hideg.

Kép
forrás: PR
  • A sarki fehér nyír hozzáadásával készült Bereza Siberica arcápoló termékcsalád 8 tagú, és olyan különleges termékekből áll mint a hámlasztó arctisztító korongok, a pórusfinomító arctisztító, a tisztító és kiegyensúlyozó archámlasztó, a tisztító arctonik, a pórusminimalizáló arcmaszk, a hidratáló arckrém gél, a bőrkorrigáló arcszérum és a helyreállító és nyugtató arcmaszk. Különleges összetevőinek köszönhetően útját állhatja a gyulladt pattanások kialakulásának anélkül, hogy szárítaná a bőrt, közben pedig C-vitaminnal tölti fel, hogy szabályozza a faggyútermelést és élettel telivé tegye az arcszínt. A Bereza Siberica termékcsalád tagjai alaposan tisztítanak, összehúzzák a pórusokat és az akné már kialakult jeleit is próbálják finomítani. Használatuknak köszönhetően a bőr puhábbá és ellenállóbbá válik.
  • A Blueberry Siberica arcápoló termékcsalád 8 olyan kozmetikumból áll, amelyik az antioxidánsoktól majd’ kicsattanó vadon termő áfonya kivételes bőrápoló összetevőivel örvendeztetik meg az arcot. Hámlasztó arctisztító korong, arctisztító krémhab, ébresztő nappali arckrém, hidratáló szemmaszk, hidratáló tonizáló arcpermet, megújító arcradír, megújító arcszérum és megújító éjszakai arckrém maszk segít abban, hogy energiával töltődjön fel a bőr. Kisimítják a kisebb vonalakat és kiegyenlítik a bőrtónust, az arcot pedig ragyogóan széppé teszik. Erőteljes antioxidánsokkal elősegíti a bőrmegújulás folyamatait, amelyek az idő múlásával óhatatlanul lelassulnak és veszítenek intenzitásukból. Hidratálják, erősítik és rugalmasabbá teszik a bőrt.
Kép
forrás: PR
  • Az Oblepikha C Berrica termékcsalád neve igazán sokatmondó: nemcsak arra utal, hogy csodás szibériai növények kivonatát tartalmazza, hanem arra is, hogy C-vitaminnal tölti fel a bőrödet mind a 13 tagja. Ezek között olyan egyedülálló arcápolókat találunk, mint az antioxidáns arcszérum, az arctisztító habgél, a helyreállító arcmaszk, a tonizáló arckrém fluid vagy épp a vitaminbomba arcmaszk. A különleges készítmények organikus altai homoktövis virágvizet tartalmaznak, ami egészségesebbé, rugalmasabbá és hidratáltabbá teheti a bőrt. Mindegyikbe került C-vitamin is, ami helyreállítja a bőr természetes védekezőrendszerét és felgyorsítja a regenerációs folyamatokat. Ezeken felül A- és E-vitaminban is gazdagok, mindkettő különösen fontos szerepet játszik a bőr fiatalos megjelenésének fenntartásában, a bőröregedés korai jeleinek ellensúlyozásával.
  • Az Oblepikha Professional termékcsalád a fentieknél nagyobbra nőtt, 19 olyan terméket tartalmaz, amelyik a szibériai homoktövis erejével tényleg tetőtől-talpig megszépít. Különleges hajápolókat (mint amilyen például a mélytisztító homoktövis sampon, a hidratáló homoktövis sampon vagy a dúsító homoktövis hajkondicionáló), kivételes bőrápolókat (homoktövis mélytisztító bőrradír, homoktövis tápláló testvaj, tápláló és hidratáló homoktövis tusfürdő), valamint kéz- és lábápolókat tartalmaz. A homoktövis jól ismert immunerősítő, ami a bőrre is fantasztikus hatást gyakorol. A kellemes illatú, altaji homoktövist Szibériában évszázadok óta használják haj- és bőrszépítésre, ami a benne lévő antioxidánsoknak, béta-karotinnak, a ritka omega 3-6-7-9 zsírsavaknak és értékes flavonoidoknak köszönhető.
Kép
forrás: PR
  • Ha otthon is professzionális hajápolásra vágysz, a Hair Evolution termékeit neked találták ki! 19 elképesztően hatékony hajápoló gondoskodik arról, hogy a hajad és a fejbőröd pontosan azt kapja, amire szüksége van. Találhatsz közöttük hialuronsavval készült termékeket, amelyek nedvességgel töltik fel a száraz, töredezett hajat, részét képezik a rakoncátlan, göndör hajra kifejlesztett ápolók, a kimondottan festett hajra kifejlesztett termékeket, kaviárral gazdagított hajápolókat, méregtelenítő hatású és a szibériai ginzenget tartalmazó, hajhullás esetén kimondottan ajánlott erősítő és hajnövekedést serkentő hajápolókat.

Mit NEM tartalmaznak a Natura Siberica termékek?

  • Ásványi olajat, azaz kőolajszármazékokat
  • BHT-t és BHA-t, amik szintetikus, bőrbarátnak egyáltalán nem nevezhető tartósítószerek közé tartoznak
  • PEG-et, ami egy másik gyakran használt, mesterségesen előállított konzerválószer
  • Parabént, ami egy rendkívül gyakran használt, magas kockázatú szintetikus tartósítószer
  • EDTA-t, amit általában azért adnak a kozmetikumokhoz, hogy időtállóvá tegye a kellemes állagot és a finom illatot

Te sem maradhatsz le ezekről a szuper termékekről! Ha a természetesség és a környezettudatosság híve vagy, akkor itt az ideje, hogy beszerezd a Natura Siberica kozmetikumait.

Ne maradj le!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.