Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 9.: az Oroszlánok segítőkészek, a Mérlegek magabiztosak

Napi horoszkóp szeptember 9.: az Oroszlánok segítőkészek, a Mérlegek magabiztosak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP Szeptember 9.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap olyan meglepetéseket tartogat a számodra, amelyekre nem is számítottál. Az meg különösen jól esik, hogy azok a személyek, akikhez mindez köthető, tulajdonképpen nem is állnak túl közel hozzád. Ez adhat erőt és lendületet a mai napra, s úgy érzed, semmi nem szegheti a kedvedet – még annak ellenére sem, hogy bőséggel lesznek olyanok, akik nem örülnek a boldogságodnak és mindent megtesznek majd azért, hogy letörölhessék a mosolyt az arcodról. Neked azonban a legkevésbé sem kell figyelned rájuk, hisz csak a pozitív dolgokkal érdemes foglalkoznod. Ha mondják a magukét, hadd mondják, az abszolút az ő problémájuk és nem rád tartozik! Te csak élvezd az életet, hisz arra teremtettél!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd el a barátaidat egy hangulatos helyre és nyugodtan igyál meg velük egy jéghideg limonádét, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

IKREK (május 22-június 21)

Egyszerre többen annyi feladatot bíznak rád, hogy nem-igen látod a fényt az alagút végén. Mint egy csendes őrült, teszed a dolgodat, de még így sem biztos, hogy be tudsz mindent fejezni időben. Épp ezért felesleges frusztrálnod magad és kétségbeesett kapkodásba kezdeni, inkább keress valakit a környezetedben, aki rendelkezik a megfelelő tudással, a feladatok elvégzéséhez szükséges tapasztalattal és kérj tőle segítséget. Nem szégyen bevallani, ha egyedül nem boldogulsz, sokkal inkább lehet számodra kellemetlen, ha olyan hibát követsz el a nagy kapkodásban, ami befolyásolhatja az eredményt is!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj tovább. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy tenni nem akarásuknak és a nemtörődömségüknek ne te idd meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és nem szelektálsz, könnyen rá is fázhatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra fel kell készülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz akkorát. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd el a barátaidat egy hangulatos kávézóba, és nyugodtan igyál meg velük egy forró csokit sok-sok tejszínhabbal, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki nagy görcsösséggel igyekszik megértetni veled valamit, amely neked olyan magas, hogy azt sem tudod, mi a mondanivalója, emiatt a másik eléggé megorrol rád és olyan, övön aluli ütéssel gázol a lelkedbe, amely nagy csalódást okoz neked. Ha azonban félreteszed a megbántottságod, rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos az illető számára az, amit mindenképp szeretne elmagyarázni, miközben azt érezheti, hogy fütyülsz a mondanivalójára. Értesd meg vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem azért, mert egyszerűen nem illik bele az értékrendedbe. Mivel azonban ez az ő élete, élheti a saját elvei szerint, de ne próbáljon belerángatni valamibe, amely ellen minden porcikád tiltakozik!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, valaki manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, s nem épp a legtisztességesebb eszközöket veti be. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100 százalékos biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes lépni, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne jöjjön rá senki. Ne kiabáld világgá, ha rájöttél valamire, csak az illetőnek hozd a tudomására, hogy lebukott!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egészen eddig a napig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva a helyzetbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, bízz magadban, állj a sarkadra és tedd oda magad! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak kelleő akarat szükséges hozzá!

HALAK (február 20-március 20)

Valami, amitől eddig nagyon féltél, ma bekövetkezni látszik. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá lehessen rajtad. Szedd össze minden bátorságod és erődet, és állj ki azért, amit képviselsz! Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlott az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálva a dolgokat, s a maximumot nyújtani minden szituációban, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!