Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 8.: az Ikreknek taktikázniuk kell, a Rákok kitartásuknak köszönhetik a sikereiket

Napi horoszkóp szeptember 8.: az Ikreknek taktikázniuk kell, a Rákok kitartásuknak köszönhetik a sikereiket
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 8.

KOS (március 21-április 20)

Kissé hitevesztetten mész az úton, elég reménytelennek látod a helyzetedet, amiből korántsem biztos, hogy jól fogsz kijönni. Mielőtt azonban belesüppednél ebbe az állapotba, igyekezz megrázni magad és megoldás centrikusan gondolkodva végigmenni az úton, adott esetben külső segítséget kérve. Lehet, hogy a végeredmény kettőtök érdemes lesz majd, ezáltal a learatott babérokon is osztoznotok kell, mégis sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, mert olyan produktumot hoztok létre, ami elismerésre méltó és te sem vesztél el a süllyesztőben!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap a váratlan helyzeteké, emiatt csak a fejedet kapkodod, abszolút nem vagy felkészülve arra, ilyen hirtelen kell cselekedned. Mielőtt azonban elvesznél a dolgok sűrűjében, állj meg és gondold végig, hogy miféle taktikát választasz, hisz amennyiben meggondolatlanul cselekszel, abban az esetben elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és kapcsolódj ki úgy, ahogy neked jól esik!

IKREK (május 21-június 21)

Kőkemény taktika az, amire szükséged lesz a mai napon, mely kihívásban az idő is fontos szerepet játszik majd. Ne vesztegesd tehát az idődet, húzd fel a hétmérföldes csizmát és hódítsd meg a Világot, hisz ha már tálcán kínálkozik a lehetőség, hogy bizonyíts, akkor nincs más hátra, mint előre. Nem árt azonban egyfajta tervet kidolgozni a fejedben annak érdekében, hogy ne menet közben kelljen azon morfondírozni, hogy melyik kanyart válaszd. Ne ijedj meg a kalandtól, ami ugyan nem lesz egy sétagalopp, ám ha sikerül elérni a célt, annál boldogabb leszel! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Nem vagy az a könnyen feladó, a nehezebb feladatoknak egyszerűen hátat fordító es elballagó típus, a benned lévő küzdeni akarás az, ami a mozgatórugód bizonyos helyzetekben. Hozzáállásod példamutató mások számára is, komoly elismeréssel figyelik azt, ahogyan harcolsz a számodra fontos dolgokért. Nagyon nemesen cselekszel, arra azonban érdemes odafigyelned, hogy a realitások talaján maradj, s ha esély sincs a sikerre, tudd azt is elfogadni. Lásd be, hogy vannak dolgok, amelyekért a saját lelkiismereted magnyugtatása érdekében küzdhetsz ugyan, de nem biztos, hogy megéri az időt és az energiát vesztegetni rá. Ha látsz még benne perspektívát, menj előre, ha viszont úgy érzed, hogy ez veszett fejsze nyele, inkább nyiss új dolgok felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szíved szerint hátat fordítanál egy bizonyos helyzetnek, tulajdonképpen nem érted, miféle keresnivalód van az egész szituációban, ám ebben a pillanatban nincsenek eszközeid arral, hogy miként kerülj ki belőle. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb szeretnél pontot tenni a dolgok végére, így nem kell mást tenned, mint felállítanod a megfelelő taktikát és pontról pontra végigmenni az akadálypályán. Igyekezz mihamarabb visszanyerni a szabadságodat és a gondtalan életedet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód nincsen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy túl magabiztos egy bizonyos helyzetben, épp ezért szaladgálsz fűhöz-fához annak érdekében, hogy valaki végre utat mutasson neked. Mivel ahány ember, annyiféle álláspont, ezért csak méginkább összezavar a dolog. A nagy összevisszaság an egyetlen dolog teljesen biztos tehát: csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Kívülálló személyek ugyanis szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, hogy miképp kell cselekedned és lásd be, ez így is van jól. A te dolgod, hogy felelősséget vállalj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elhamarkodottan mondtál igent egy igen nehéz feladatra, az első pilanatban azonban kiderül, hogy az egész túl nagy falat. Semmi baj, nem szégyen bevallanod, hogy neked is vannak határaid, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad jóval tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni, hogy miféle taktikát kell alkalmaznod a jövőben egy-egy hasonló helyzetben! Arra azért ügyelj, hogy kizárólag olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Hidd el, idővel te is kirázod majd a kisujjadból az egészet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét közepén úgy érzed, a világot is meg tudnád hódítani, olyannnyira jó formában érzed magad, a tenniakarás az, aki túlteng benned, legszívesebben mennél és mindenbe fejest ugranál. Igyekezz azért megtartani a józan gondolkodásodat, hisz a nagy tettrekészségben könnyen nyúlhatsz darázsfészekbe is, akkor pedig az Élet tanít meg arra, hogy nem lehet mindenben Hűbele Balázs módjára beleugrani. Minden nap törekedj arra, hogy valamiben kivedd a részed és pozitív dolgokba vágj bele. Te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan ki nem állhatod az ilyen helyzeteket, mégis nagy kockázatot kell ma vállalnod annak érdekében, hogy a dolgok végre pozitívan süljenek el. A felelősség súlyától azonban megremeg a lábad és amennyiben összeroskadsz alatta, abban az esetben nagy kudarcot fogsz vallani. Egyetlen megoldás létezik tehát erre a szorult helyzetre: ha mihamarabb nekifutsz és lezárod az egészet annak érdekében, hogy megszabadulj a nagy tehertől. Szinte biztosan nem lesz egyszerű menet, de adjon neked lendületet az a tudat, hogy az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Légy magabiztos, állj meg a két lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

BAK (december 22-január 20)

Mindenekfeletti célod az, hogy másokat kiszolgálj, hogy az ő érdekeik szerint csslekedj, ez pedig akkora hatalmat kölcsönöz nekik, amellyel gyakorlatilag agyonnyomnak téged. Mivel ez a helyzet hosszútávon nem túl élhető számodra, épp ezért mérlegelj: valójában mi az, ami fontos számodra? A saját sikered, a függetlenséged és boldogságod vagy az, hogy a környezetedben levő emberek legyenek elégedettek? Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyeidre koncentrálj, s igyekezz a dolgaidat megfelelően menedzselni. Amennyiben ezen felül marad időd és energiád, akkor segíts másokon is, ami kétségtelenül jót tesz majd a népszerűségednek. Ne feledd azonban, az első helyen te, magad állsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kissé faramuci helyzetbe kerülsz, melynek csakis abban látod a megoldását, ha felhúzod a nyúlcipőt és futsz, amerre látsz, ám ha egy pillanatra megállsz, észre fogod venni, hogy akár még úgy is alakíthatod az egészet, hogy az neked legyen a legkedvezőbb, ezáltal nem kell majd szégyenkezned. Mielőtt tehát menekülőre fognád, érdemes kicsit beleásnod magad a részletekbe, hisz csak így fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan eredendően semmifajta világmegváltó dolgot nem terveztél a mai napra, mégis egy nagyobb kihívás kínálkozik, amelyre vétek lenne nemet mondanod. Noha elég nagy kockázattal jár a dolog, mégse ess kétségbe, hisz attól, mert egy kicsit magasabb léceket kell megugranod, még korántsem biztos, hogy nem vagy képes rá. Kifúj-beszív tehát és fuss neki a dolognak. Meglátod, a nap végén nagyon büszke leszel majd magadra, hisz a saját korlátaidat, aggodalmaidat és félelmeidet sikerült legyőznöd, ez pedig azért joggal ad okot a büszkeségre! Ha a mára kitűzött feladatoknak sikerül pontot tenni a végére, akkor rendelj vacsorát, bonts egy üveg finom bort és nézd a kedvenc sorozatodat, hisz ennél jobb kikapcsolódás egy kora őszi estén nincs is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A csillagjegy, akinek varázslatos utazást jósolnak 2024-ben

Nincs ötleted a nyárra? Esetleg valami újat próbálnál ki? Csillagjegyed azt is elárulja, hogy milyen utazás illik hozzád a legjobban!

Kép

A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.

Kép

Teszt: Az arcának egy kis részletéből kitalálod, melyik sztár van a képen?

A hírességek mindenhol ott vannak: a tévében, a magazinokban, az óriásplakátokon és a közösségi oldalakon is.

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!