Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Skorpióknak érdemes az általuk elért sikereket a helyükön kezelni, a Halak igyekeznek kilépni egy kellemetlen helyzetből

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Skorpióknak érdemes az általuk elért sikereket a helyükön kezelni, a Halak igyekeznek kilépni egy kellemetlen helyzetből
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is bőven tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokat máshová helyezz, jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell látnod azonban, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, azt biztosan érezni fogod, hogy meddig kell vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amelybe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

BIKA (április 21-május 20)

Van, amit te sem tudsz befolyásolni, hiszen abszolút nincs ráhatásod, nem tudod saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Épp ezért el kell tudnod fogadni, hogy vannak olyan dolgok, amiket az Élet alakít és te bármennyire is szeretnéd, nem tudsz erőfölénnyel élni felette. Ha már így alakult a helyzet, igyekezz a dolgok pozitív oldalát nézni, ha valami történik, ami nem tetszik, az nyilván okkal történik, pont azért, hogy tanulni tudj belőle, hogy le tudd vonni a megfelelő konzekvenciát és a jövőben másképp csinálhasd. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzeted.

IKREK (május 21-június 21)

Nagy szabású projekten végzed az utolsó simításokat a hét második felében, amely igen aprólékos munka, ennek okán rendkívül nagy odafigyelést kíván. Épp ezért érdemes most minden figyelmed ennek a bizonyos feladatnak szentelned és bár nem akartál volna a hét második felében is ilyen intenzitással dolgozni, mégis pontosan tudod, hogy már rég pontot tehettél volna a végére, ha nem húzod egészen idáig az időd. Most azonban ne hagyd magad kizökkenteni, zárd ki a külvilágot és igyekezz befejezni a határidő lejárta előtt!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felében kezdenek a határidők szorongatni, emiatt egy abszolút logikátlan kapkodásba kezdesz, hiszen szeretnél mindent befejezni, mielőtt megkongatják a harangot. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami viszont kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy ez a nap ilyen túlzsúfolt lett. Meglátod, amennyiben képes vagy megőrizni a nyugalmadat, abban az esetben nyert ügyed van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Igyekszel egy bizonyos probléma megoldását elodázni, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben a szőnyeg alá söpröd és nem beszélsz róla, abban az esetben nem is kell vele foglalkoznod, titkon talán kicsit azt is várod, hogy megoldódik majd magától. Ám mivel nem nagyon alszol nyugodtan, hisz minden erőfeszítésed ellenére mégis ott ül a bogár a füledben, éppen ezért jobban teszed, ha szembenézel vele és ugyan lehetséges, hogy lesz néhány kellemetlen perced, ám amennyiben mihamarabb pontot teszel a dolgok végére és helyükre kerül minden, annál nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Nem érdemes ezzel terhelni a lelked, ess túl rajta!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy döntöttél, hogy a hét második felében semmi olyasmivel nem foglalkozol, ami túl nagy erőfeszítésedbe kerülne, a kötelezettségek után tehát csakis olyasféle dolgokra koncentrálsz, amelyek feltöltenek. Olvass egy jó könyvet, nézz meg egy romantikus filmet, vagy menj el egy masszázs szalonba, ezek azok a programok, amelyek feltöltik a merülőben lévő akkumulátorodat. Ne sajnáld magadtól ezeket a lopott perceket, hiszen sosem tudhatod, mikor jön egy váratlan kihívás, ami abszolút lenullázhat minden szempontból!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan abszolút szereted kiszámíthatóan élni az életedet, mégsem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogy azt eltervezed. Légy azonban optimista, az esetleges kudarcok ellenére se add fel könnyen, amennyiben valami nem jön össze első próbálkozásra, az még korántsem jelenti azt, hogy nem vagy alkalmas a sikerre, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer annak érdekében, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt. Menni fog, csak hinned kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyre sikeresebb vagy abban, amit csinálsz, mely érthető módon abszolút elégedettséggel tölt el. Jelen pillanatban teljes biztonságban érzed magad. szilárd meggyőződésed, hogy semmi nem állhat az utadba. Kétségtelenül jól áll a szénád, arra azért mégis ügyelj, hogy ne bízd el magad, hiszen most ugyan szalad veled a szekér, bármikor belefuthatsz azonban egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke, akkor pedig odavész a sok munka. Annak érdekében figyeld tehát, hogy mi történik körülötted, hisz csakis akkor leszek képes bármilyen váratlan eseményre gyorsan reagálni, ha használod a józan ítélőképességedet!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladat előtt állsz, amelynek teljesítéséhez tudod, hogy nehéz utat kell bejárnod, ám azzal is pontosan tisztában vagy, hogy amennyiben eljutsz a végéig, abban az esetben olyan eredményt látsz majd magad előtt, amely egészen egyedülálló. Ugyan lesznek, akik próbálnak majd visszatartani, mégse hagyd magad befolyásolni, hisz a te érzésed most ezt diktálják. Majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e belevágni vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb általa, előre azonban sem nem akarod elbízni magad, sempedig farkast nem szeretnél kiáltani és ez így van jól.

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében olyan helyzet adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz, csakis a korábbi tapasztalataidra és a női megérzésekre. Higyj magadban, benned van minden ahhoz, hogy ne okozz csalódást, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned?! Na ugye!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül nehéz feladattal küzdesz, amit mások menekülésének okán neked kellett elvállalni, így maradtál te, aki bevállalja. Ennek megfelelően most azon kapod magad, hogy a lehetetlennel próbálsz megbirkózni, ami rengeteg energiát kivesz belőled. Mielőtt tehát egyfajta mártírrá válnál, mindenképp érdemes meghúznod egy vonalat és azon túlmenően be nem vállalni rizikós feladatokat, nem a cél ugyanis, hogy mások helyett egyensúlyozz a szakadék szélén. Mindenképp önmagadat helyezd a prioritási sorrend tetejére, hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és ilyenformán vívod ki a környezeted elismerését!

HALAK (február 20-március 20)

Igyekszel mihamarabb kilépni egy számodra igen kényelmetlen helyzetből, a jelenlegi körülmények azonban nem engedik, hogy megfutamodj. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, nem is biztos, hogy annyira szörnyű a dolgok állása, csupán úgy kell hozzáállni, hogy előtte megnézed azt a bizonyos poharat: félig üres vagy félig tele van? Ne görcsölj annyit, hiszen az az eredmény rovására mehet, gondolkodj megoldás centrikusan, hidd el, hogy sokkal könnyebbé válik minden, ha nem azzal vagy elfoglalva, hogy mi az, ami negatívan befolyásolhatja a dolgok végkimenetelét!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Palvin Barbi igazi menyasszonyként tündökölt gyönyörű fehér ruhájában: a dolgot férje, Dylan Sprouse sem hagyta szó nélkül

A magyar származású, lenyűgöző szépségű Palvin Barbara újra és újra képes elvarázsolni minket közösségi oldalaira feltöltött fotóival. Ez alól pedig a mostani alkalom sem volt kivétel.

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!