Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Skorpiók példamutató hozzáállással oldanak meg egy bizonyos helyzetet, a Bakoknak érdemes résen lenniük

Napi horoszkóp szeptember 7.: a Skorpiók példamutató hozzáállással oldanak meg egy bizonyos helyzetet, a Bakoknak érdemes résen lenniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól jöttek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben elég monoton az életed, emiatt folyamatosan azon morfondírozol, hogy mibe is kellene belevágnod, ami kissé kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Keress olyasféle kalandot, amely elérhető számodra is, nem jár nagyobb áldozatokkal, mégis pezsegteti az adrenalin szintedet. Nincs azzal probléma, ha feszegetni akarod a határaidat, ha kimozdulsz a komortzónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, ami biztos sikerrel kecsegtet, s boldogsággal tölt majd el. Nem kell túl nagy kockázatot vállalnod, mert a lényeg az, hogy ezúttal valóban élvezd azt, amit csinálsz!

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút nem mondható el rólad, hogy alakoskodó lennél, mindig fontos számodra az őszinteség, bármennyire is nem leszel népszerű, mindig az egyenes utat választod és kimondod a véleményedet. Igazad van, miért is titkolnád, ha az érdekeidről van szó, igenis hallasd a hangodat, hisz neked is meg lehet az álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert lehet, hogy az nem egyezik a másokéval. Vállald önmagadat még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik, hisz ettől tudsz majd éjszakánként nyugodtan aludni!

IKREK (május 21-június 21)

Noha abszolút nem panaszkodhatsz a teljesítményedre, mégis valahogy hiányérzeted van, azt gondolod, hogy többet is ki tudnál hozni magadból. Folyton felelősséget vállalsz mindenért, amennyiben valami nem sikerül, abban az esetben rendszerint elsőként lendíted magasba a karod, egyedül vállalva a következményeket. Ez egyfelől nagyon nemes dolog, ám egy idő után hatalmas görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el, földi halandóként te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége! Ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet!

RÁK (június 22-július 22)

Miközben gyakorlatilag mindenki tanácstalanul áll körülötted, hogy miként kellene egy igen fajsúlyos ügyet megoldanotok, te pontosan látod a megoldáshoz vezető utat. Igyekezz tehát a tudtukra hozni és megértetni velük, merre kell továbblépnetek ahhoz, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a dolog végére érjetek. Az, hogy hallgatnak-e rád és követnek-e az úton, az csakis azon múlik, hogy mennyire vagy hiteles és meggyőző. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem vagy ott, ülhetnétek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívüli módon feldühít az, hogy van valaki a környezetedben, aki abszolút nem csinál titkot abból, hogy a céljai eléréséhez szüksége van bizonyos emberekre, akiket mindaddig kíván használni, amíg szüksége van rájuk, utána hátrahagyja őket, mint egy defektes biciklit. Mivel nálad is bepróbálkozik, épp ezért határozottan hozd a tudtára, hogy bizony a legrosszabb ajtón kopogtat, te ugyanis semmilyen módon nem állsz rendelkezésre ahhoz hogy bábuként használjon. Ha kellőképp temperamentumos és karakán vagy, hidd el, hogy érteni fog az üzenetből, te pedig nem fogsz álmatlanul forgolódni éjszakánként. Védd meg az érdekeidet, mielőtt késő lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A közvetlen környezetedben bizonyos személyek igencsak túl játszák a szerepüket, olyasfajta hatalmat kreálva önmaguknak, amely szerintük feljogosítja őket gyakorlatilag bármire. Mivel hozzád nemhogy nem áll közel az ő életfelfogásuk, hanem abszolút nem fér bele az értékrendedbe, épp ezért igyekezz a lehető legtávolabb maradni tőlük, nehogy nálad is bepróbálkozzanak és annak éles konfliktus legyen a vége. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számon kér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész kis katonaként kell tisztelegned és beszámolnod a legapróbb részletekről is csupán azért, hogy valakiben erősödjön a vezér szerepe. Járd a saját utad, ne foglalkozz olyan emberekkel, akik ilyenfajta viselkedéssel igyekezzenek elgyengíteni másokat. A legfontosabb, hogy minden helyzetben megőrizd az önazonosságodat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú ideje nem hagy nyugodni mersz szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz és nem tudod majd megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, s bátran felállsz és le mered zárni a múltat. Nem érdemes tovább húzni az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, végképp megkeserítve a hétköznapjaidat. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kivételes hozzáállással bírsz, amely példaértékű lehet mások számára, hisz ez az a hozzáállás, amelynek segítségével sikerülhet megoldanod egy olyan helyzetet, amelyről eleinte nem gondoltad, hogy pontot tehetsz majd úgy a végére, hogy nem lesz keserű senki szája íze sem. Mindig merj bízni abban, hogy a benned lévő tudás és tehetség hozzásegít a kivételes eredményekhez és nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Ez a szituáció most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő módon cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan teljesen mást terveztél a mai napra, mégis olyan lehetőség adódhat, amelyen nem érdemes sokat hezitálnod. Amennyiben kellőképp biztonságosnak ítéled meg a helyzetet, abban az esetben ugorj fejest nyugodtan a dologba, hiszen nem minden nap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálkozik. Add át magad a váratlan kihívásnak, hisz csak így tudsz pozitív élményekkel gazdagodni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints most úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami megszínesíti a hétköznapokat!

BAK (december 22-január 20)

Egy ma adódó konfliktushelyzetben valaki kérés nélkül áll ki melletted, és ez rendkívül jól esik, noha úgy érzed, nem szorulsz védelemre. Mielőtt azonban túl sokat látnál a dolgok mögé, gondolj bele abba is, hogy abszolút nem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha más teljesen biztos vagy a dolgodban, óvatosan utalj rá, háta kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazat a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A korrekt hozzáállás mintaképe vagy, ha elvállalsz valamit, szereted az utolsó pontig te végigcsinálni az egészet, ha ígérsz valamit, akkor fontos számodra, hogy azt maradéktalanul be is tartsd, ebből kiindulva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást másoktól is. Ma mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, az illető ugyanis váratlanul faképnél hagyott, miközben te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy kievickélj a bajból. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki az igazi barát a bajban!

HALAK (február 20-március 20)

Van valami, aminek nagyobb feneket kerítesz annál, mint amekkorát kellene, ebben a pillanatban ugyanis teljesen felesleges összeesküvés elméleteket gyártanod, a dolognak ugyanis nincs akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a folyamatban lévő ügyeidre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, mert most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!