Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 5.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok könnyítenének a lelkükön

Napi horoszkóp szeptember 5.: az Ikrek a tökéletességre törekszenek, az Oroszlánok könnyítenének a lelkükön
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, ismét izgalmas üzeneteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Valaki kíméletlen őszinteséggel vágja a szemedbe a véleményét, te pedig első megdöbbenésedben nem is igen tudsz mit kezdeni ezzel, legfeljebb rendkívüli módon felháborít a dolog. Amennyiben azonban a sértettséget félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta véleményt fogalmazzon meg veled szemben. Talán ha kívülről tekintesz a szituációra, te is láthatod, hogy hol hibáztál. Senkinek nincs joga ugyan ilyen stílusban beszélnie veled, ám a dolog mondanivalóján érdemes elgondolkodnod!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel gyorsan elvégezni a rád bízott feladatokat annak érdekében, hogy minél előbb átadhasd magadnak a pihenésnek, így azonban olyasmi kerülheti el a figyelmedet, ami aztán súlyos következményekkel járhat, ha nem korrigálsz időben. Ezen a ponton le kell lassítanod, most koncentrálj, s tedd a dolgodat, hogy aztán nyugodt lelkiismerettel kapcsolhass majd ki. Bár már nem igazán motiválnak a feladatok, most mégis bele kell adnod apait-anyait és minden idegszáladdal a lehető legjobbra törekedni, hogy ne kerülhess bajba, és másoknak se okozz kellemetlen perceket. Este majd ráérsz kiereszteni a fáradt gőzt!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje dolgozol valamin, igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni, előfordulhat azonban, hogy hiba csúszik a számításodba. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és korrigálj. Ha időben sikerül észrevenned a hibát és azt ki tudod javítani, eléred kívánt eredményt, ám amennyiben nem figyelsz erre, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Éppen ezért nem érdemes behunynod a szemed, mert a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb felismered, hogy félresiklottak a dolgok, annál kevesebb időt pazarolsz el feleslegesen!

RÁK (június 22-július 22)

Maximálisan a tisztességes játék híve vagy, minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy egyenes úton járj, s hogy ne árts másoknak, s ne gázolj át senkin. Épp ezért okoz akkora csalódást, amikor valaki hátba támad, s lelkiismeret-furdalás nélkül tapos a földbe. Meg kell azonban tanulnod, hogy az élet már csak ilyen, és akármennyire is szeretnél becsületes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem feltétlenül lesznek korrektek másokkal szemben. Nem tudsz mit tenni ellene, s nem érdemes végeláthatatlan vesszőfutásba kezdeni. Igyekezz úgy tekinteni ezekre a helyzetekre, mint amelyek megerősítenek! S messziről kerüld el azokat az embereket, akik az életről másként gondolkodnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, mielőbb meséld el neki, mi a baj, hogy könnyíthess magadon, s talán tanácsot kaphass, hogy egyszerűbben oldhasd meg a problémát anélkül, hogy akár az egészséged menne rá a dologra. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkora problémát okoz majd, mint amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a feladatot, s ne se magadnak, se másoknak csalódást. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál, el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben tudsz túllendülni rajta!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha tudod, hogy tartalékolnod kellene az energiáidból, mégis gyakoratilag majd' mindenki rád testálta az elvégzendő feladatát, te pedig mivel nem tudtál nemet mondani, elvállaltad boldog-boldogtalanok kéréseit. Érdemes legközelebb visszafognod magad, hisz rendkívül kimerítő a túlcsorduló megfelelni akarásod, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz majd előbb-utóbb felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy rejtélyre szeretnél fényt deríteni, ami nem épp kockázatmentes, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy hajlandó vagy vállalni a rizikót. A környezetedben élők amint tudomást szereznek erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van, nem feltétlenül lenne bölcs dolog bármibe is beleugrani, inkább óvatosan mérd fel, milyenek a lehetőségeid! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem terveztél nagyobb dolgokba kezdeni a hétvégén, ma mégis olyasfajta kihívással szembesülsz, amelyről pontosan tudod, hogy nem lesz egy sétagalopp, mégis bele kell fognod, hisz nem minden nap adódik ilyen nagy lehetőség. Most nem érdemes azzal foglalkoznod, hogy lőttek a pihenésnek, igyekezz mindent kizárni és csak erre az egyetlen egyre koncentrálj. Ha olyasmi vár még megoldásra, mit haladéktalanul le kell zárni, akkor keress valakit a környezetedben, aki a segítségedre lehet ebben, de semmiképp ne mondj le egy új és izgalmasnak ígérkező kalandról, hisz erre hosszú ideig emlékezni fogsz!

BAK (december 22-január 20)

Foggal-körömmel ragaszkodsz egy bizonyos helyzethez, amiből már kihoztad a legtöbbet és úgy tűnik, tovább kéne lépni. Mivel azonban jól érzed magad benne, hisz végre találtál valamit, ami motivál, érthető módon nem szeretnél változtatni. Be kell azonban látnod, hogy – bármennyire is hozott ez sikereket neked – semmi nem tart örökké, így ez a helyzet sem sem. Érdemes kicsit nyitnod tehát a világ felé, s új öröm- és sikerforrást keresni, amely legalább annyi pozitív impulzust tud majd adni, mint amennyit a jelenlegi helyzet adott. Talán így könnyebben fogod tudni lezárni a dolgot, hisz lesz már új motivációd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezdesz kissé ráunni, hogy csak futkározol a mókuskerében, s nem igazán látod, merre tartasz. Azt gondolod, ha megállsz, nem haladsz majd semmit előre, sőt, összegabalyodnak a lábaid és egyenesen előre zuhansz. Ez azonban önámítás, hiszen mozgásban vagy ugyan, de gyakorlatilag egyáltalán nem haladsz előre. Még nem késő belátni, hogy ebben a helyzetben esélyed sincs semmiféle sikerélményhez jutni, épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit el szeretnél érni az életben. Szükséged van valamilyen motivációra, ami ösztönöz az értelmes cselekvésre. Ne húzd az időt, mert csak egy életed van, amit úgy kell élni, hogy minél több maradandó, pozitív élménnyel gazdagodhass, hogy legyen mire emlékezned és elmondhasd, hogy mindent megtettél a saját boldogságodért! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel azért kerülsz konfliktushelyzetbe, mert abszolút ellentétes álláspontot képviseltek és mindketten kötitek az ebet a karóhoz. Légy azonban toleránsabb, próbáld megérteni, hogy ami neked evidencia, azt mások nem így értékelik, épp ezért logikusan magyarázd el az illetőnek, mi az, amit fel kellene ismernie. Ha így sem sikerül, valószínűleg csak az idődet vesztegeted, nem érdemes eleve kudarcra ítélt üggyel foglalkozni. Hagyd a fenébe az egészet, s ne okozz feleslegesen magadnak kellemetlen perceket. A lényeg, hogy megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

3 csillagjegy, akinek negatív hatással lesz az életére az áprilisi telihold

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép

Így nézett volna ki a Trónok harca Disney-meseként

Ha van valami, ami távolabb áll George R. R. Martin regényeitől és azok feldolgozásától, akkor az a rajzfilmes műfaj.

Kép

Sztárok, akik nyilvánosan estek egymás torkának, erről pedig videó is készült

Hiába a siker, a sok pénz vagy éppen a rajongók imádata, a sztárok olykor-olykor vannak olyan nárcisztikus természetűek, hogy képesek élőadásban neki menni egy másik híres embernek.

Kép

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!