Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok felvállalhatják az érzelmeiket, a Nyilasoknak pihenésre van szükségük

Napi horoszkóp szeptember 5.: a Kosok felvállalhatják az érzelmeiket, a Nyilasoknak pihenésre van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Mostanra válnak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy végre felvállald az érzéseidet valaki előtt, aki iránt hosszú ideje gyengéd érzelmeket táplálsz. Szedd össze tehát a mondanivalódat, menjetek el egy nem túl zsúfolt helyre, sétáljatok egy nagyot és ha elég bátornak érzed magad arra, hogy érzelmileg kitárulkozz, abban az esetben ne halogasd tovább. Arra azonban mindenképp készülj fel, hogy nem feltétlenül kapsz majd pozitív visszaigazolást, amennyiben azonban te is jól érezted az illető rezgéseit, abban az esetben nem nyúlhatsz mellé. Sok boldogságot a közös utatokon!

BIKA (április 21-május 20)

Kezdesz kissé besokallni attól, hogy mindenki az érdeket latja benned, azt a személyt, aki feltételek nélkül másokat helyez előtérbe csak azért, hogy mindenki életét megkönnyítse. Abszolút fojtogatónak érzed a feléd támasztott elvárásokat, emiatt végtelenül elkeseredett vagy, hisz nem a személyedet értékelik, az embert, aki te vagy, sokkal inkább egyfajta eszközként tekintenek rád a céljaik eléréséhez. Épp ezért eljött az idő, hogy kiállj magadért és elkezdd elhessegetni azokat, akik szemtelen piaci legyek módjára repkednek folyamatosan körülötted. Lehet, hogy nem leszel népszerű, de legalább nagyobb szabadságod lesz majd, ha nem fojtogat a megfelelési kényszer! Ne hagyd magad!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé unod már az egyhelyben álldogálást, szíved szerint mennél és törnéd az utat magad előtt annak érdekében, hogy aztán a végén a sikereket ünnepelhesd. Amennyiben azonban nincs elég türelmed és sürgeted a dolgok előrehaladását, könnyen lehet, hogy hiba csúszhat a számításaidba. Ennek elkerülése érdekében tehát igyekezz borogatni a türelmetlenségedet és arra koncentrálni, hogy a jelen helyzetből kihozd a legtöbbet, hisz addig úgysem fogsz tudni továbblépni, amíg nem válnak ideálissá a körülmények. Hagyd, hogy a jelenlegi helyzet kiforrja magát, szépítgesd, alakítsd és meglátod, hamarosan szintet léphetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé elakadtál az úton, fogalmad sincs, merre kellene továbbmenned ahhoz, hogy ne vessz el a dolgok sűrűjében. Olyannyira feltornyosultak ugyanis a nehezebb feladatok, hogy kedved sincs nekiállni semmiféle tennivalónak. Mivel így a siker is a szemed láttára úszhat el, épp ezért érdemes egy kicsit megráznod magad és erőt merítened azokból a pozitív részeredményekből, amelyek eddig fenntartották a lendületedet. Hidd el, annál édesebb lesz majd a siker íze, minél kitartóbban küzdesz érte. Igen, ez most nem a legegyszerűbb akadálypálya, de az lebegjen a szemed előtt, hogy ezek adják majd a komoly tapasztalatokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki rendkívül áldozatkésznek mutatja magát, gyakorlatilag mindent bevállal azért, hogy imponáljon neked. Kissé meglep a hozzáállása, hisz nem álltok olyan közel egymáshoz, csupán egy jó ismerősi viszony van közöttetek, a barátodnak semmiképp nem hívnád. Pontosan emiatt is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Légy óvatos és igyekezz kideríteni, hogy mi lehet a szándéka, ha pedig feddhetetlen, csupán te voltál gyanakvó, abban az esetben becsüld meg őt, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hétvége lévén jól megérdemelt pihenésedet töltenéd, hisz úgy gondolod, hogy rengeteg dolgoztál már eddig is, szinte borítékolható a pozitív eredmény, épp ezért, kicsit lazíthatsz és pihenhetsz végre. Légy azonban óvatos, hiszen a dolgok bármikor váratlan fordulatot vehetnek, amikor észnél kell lenned, hisz gyors beavatkozásra lesz szükség. Akkor dőlj hátra ilyen nyugodtan, ha valóban bent vagy már a célban és minden úgy van elvégezve, ahogy azt elvárják tőled! Addig pedig a fél szemed tartsd a folyamatban lévő ügyeken!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően teljesen elégedett vagy azzal, ahol jelen pillanatban tartasz, nem is akarsz többet, szebbet, jobbat elérni. Vannak ugyan mindig apróbb problémák, amelyeket meg kell oldanod, mindezek mellett mégis hálás vagy azért, amit a magadénak tudhatsz. Igyekezz ezt az életszemléletet a gyakorlatba átültetve menni az úton, elfogadva azt, hogy mindig lesznek majd olyan helyzetek, amik megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell a jövőben foglalkoznod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég kellemetlen helyzetben találod magad, hisz valaki támogatást vár tőled egy olyan természetű ügyben, amely teljesen szembemegy az értékrendeddel. Éppen ezért két választási lehetőséged van: vagy felveszel egy vaskos álarcot és azt mutatod, hogy egyetértesz, avagy nyíltan, egyenesen és őszintén bevállalod, hogy nem, ez nem a te asztalod, hisz nem egyezik a világnézeteddel. Az előbbi a kacskaringósabb, melynek rengeteg buktatója van, az utóbbi a legrövidebb és legegyszerűbb út. Rajtad múlik, hogy melyikre lépsz rá, az azonban el nem hanyagolható tényező, hogy az egyenes út nem okoz álmatlan éjszakákat. Nem kell ahhoz különösebben bántónak lenned, hogy tudasd vele, ez bizony nagyon távol áll tőled, az álláspontodat úgy is érzékeltetheted, hogy egyfajta logikai vonal mentén rávezeted. Ügyelj arra, hogy emiatt ne romoljon meg a közöttetek lévő kapcsolat!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben gyakorlatilag egy féktelen rohanás volt az életed, hatalmas sebességgel mentél előre, mely bizony nyomot hagyott az egészségi állapotodon is. Érdemes azonban a kimerültséget, a kisebb-nagyobb sebeket egy jelként felfogni, hogy itt az ideje a lassításnak, szükség esetén pedig a megállásnak. Ez ugyanis semmi jót nem tartogat számodra, ha nem szállsz ki időben a mókuskerékből, a baj ugyanis a nyakadban fog landolni, ellehetetlenítve a helyzetedet. Épp ezért érdemes egy rövidebb időre visszavonulót fújnod és olyasféleképp töltekezned, ami valóban rólad szól és újratölti az energiaraktáraidat. Hidd el, sokkal másabb lesz majd az egész helyzet, ha lesz benned újra életerő!

BAK (december 22-január 20)

A környezetedtől abszolút eltérő álláspontot képviselsz, emiatt egyfajta kakukktojása vagy a társaságnak. Bármennyire is néznek azonban rád ferde szemmel, téged abszolút nem zavar, hisz nem vagy az a személy, aki a saját elveit feladva igyekszik beilleszkedni a dominósorba. Nem kell feketének, vagy fehérnek lenned, ne bánd, ha észrevesznek, ha kitűnsz a társasából, mert ha mindig ugyanazt kántálod, amit mások is, soha nem fogod tudni letenni a névjegyedet. Tűnj ki a tömegből, de arra mindenképp ügyelj, hogy pozitív ügyeket képviselj, ne amiatt emlegessenek, amiért neked szégyenkezned kellene!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra igazságtalannak vélt helyzetben találod magad, mások ugyanis olyasmiért próbálnak felelősségre vonni, amelyhez igazán semmi közöd nincsen. Ne akard azonban mindenáron meggyőzni őket arról, hogy igazad van és valóban ártatlan vagy, csupán a legfontosabb személyekkel tudasd az álláspontodat, a többieknek pedig szívük joga azt gondolni, amit akarnak. Kíméld meg magad, hisz nem érdemes egy emberként harcba szállni a többséggel. Foglalkozz tehát azokkal a dolgokkal, amelyek prioritást élveznek és hozzá tesznek az életedhez, az ilyen helyzeteket pedig igyekezz a legmesszebbről elkerülni a jövőben!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján, gyakorlatilag a célegyenesbe érkezve tapasztalod meg azokat a hiányosságokat, melyek a figyelmetlenségedből adódóan elkövetett apróbb hibák következményeként okoznak most fejfájást neked. Ne bosszankodj azonban emiatt, szedd össze magad és összpontosíts arra, hogy mihamarabb kiköszörüld a csorbát. Bár nem így tervezted a napot, mégis érdemes most félretenned a negatív, bosszús gondolataidat és arra koncentrálnod, hogy ezúttal ne vessen árnyékot semmi a sikeredre! Hajrá, fel ne add!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!