Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp szeptember 4.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Rákok igaz barátaikra számíthatnak

Napi horoszkóp szeptember 4.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Rákok igaz barátaikra számíthatnak
A nap cikke

Napi horoszkóp május 22.: az Oroszlánoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Nyilasok számára kivételes lehetőség adódik

A hét közepén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, a csillagok ugyanis mára is ígérnek izgalmakat!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Az alkoholizmus 3 stádiuma: hogyan kezdődik, és mikor muszáj orvoshoz fordulni?

Meddig számít veszélytelen iszogatásnak, és mikortól mondjuk azt, hogy ez már alkoholizmus? Utánajártunk az alkoholizmus 3 stádiumának!

Olvasd el!

Ha a pasid ezt a 6 dolgot kéri tőled, azonnal szakíts vele!

Minden párkapcsolatban fontos a kompromisszum, azonban van egy határ... Nem szabad mindent hagyni, mi pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amik után érdemesebb inkább szakítani!

Olvasd el!

Hivatalosan is megerősítette a Kensington-palota: ekkor tér vissza Katalin hercegné

A hercegné rákos megbetegedésének bejelentése óta nem vállal nyilvános szereplést, hiszen a kezelések és a gyógyulás nagyon megviselik a szervezetét.

Olvasd el!

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 23.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, a Szüzeknek kényes témában kell állást foglalniuk

A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Nagy álmokat dédelgetsz, jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a jelenlegi képességeiddel is. Ezt azonban abszolút hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni és olyasmibe is bele vágni, amivel egyedül abszolút nem boldogulsz. Lehetséges, hogy időnként kissé túl magabiztos vagy? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol tudnál faragni a nagy mellényből, hidd el, egy kevés szerénységgel sokkal messzebbre lehet eljutni!

BIKA (április 21-május 20)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted nem felhőtlenül boldog a tudattól, hogy az illető a közeledben van. Emiatt sikerül kissé elbizonytalanodnod, hiszen nem tudod, hogy a többieknek higgy vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hiszen nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa min alapszik, s ha azt komolyan veszed, vajon miről maradsz le. Van ebben így is-úgy is kockázat, ezért ne ringasd magad hamis illúziókba. Mert ha végül a környezeted állításai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s nyolc napon mindenképpen túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak vedd lazán a dologban a szerelmi szálat, várj és meglátod, hogyan alakul a helyzet!

IKREK (május 21-június 21)

Vissza nem térő lehetőség kapujába érsz, amely ugyan nem kis áldozatokat kíván tőled, de annál nagyobbat durran majd a siker. Ez azonban áldozatokat kíván tőled, melyekre nem biztos, hogy fel vagy készülve. Épp ezért mérlegelned kell, hogy lemondasz bizonyos dolgokból ahhoz, hogy el tudd érni az álmaid, avagy felteszel mindent egy lapra. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy tizenkilencre lapot húzz és ezzel kockáztatva ugyan a biztonságot, de mégis elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni!

RÁK (június 22-július 22)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetében, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, akivel mindig érdemes időt tölteni, s aki előtt bármit el- és ki lehet mondani, mert az egyenes beszédnek biztosan nem lesznek kellemetlen következményei. Neked szerencséd van, mert rendelkezel ilyen igaz baráttal, aki legreménytelenebb helyzetekben is melletted állt és segített megtalálni a kiutat. Ha úgy érzed, hogy most is segítségre van szükséged, bátran fordulj hozzá, mert kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hihetetlen érzékkel rendelkezel bizonyos helyzetek kezelésével kapcsolatban, nem igazán szereted azonban ezt nagy dobra verni. Attól félsz ugyanis, hogy kihasználják a tehetségedet, így jobb' szereted titokban tartani. A környezeted számára talán úgy is tűnhet, hogy lusta vagy, épp ezért igyekezz megtalálni egy arany középutat, hogy mutass is magadból valamit, de ne is húzzanak rád egy vizes lepedőt és ne te legyél a mártír szerepében bizonyos helyzetekben. A Világ már csak így működik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy önmagadra. Az önvád azonban sehova nem vezet, igyekezz inkább kijavítani a hibát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak és kizárólag azt analizálod, hogy mit rontottál el, még mélyebbre süllyedsz és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján úgy érzed, összegyűlt körülötted a sok a negatív energia, ezeket pedig rendkívül nehezen tudod elviselni. Emiatt nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, de ennek okát illetően csak most sikerült megvilágosodnod: a környezeted húz vissza, emiatt van ez az érzés benned. Most azonban eljött a pillanat, amikor tehetsz azért, hogy ez megváltozzon: próbáld megmutatni mindenkinek, hogy érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, és akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, ne vegyél többé tudomást róluk, járd inkább a saját utadat. Ebből a helyzetből csak te kerülhetsz ki győztesként!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy számodra fontos kérdés kapcsán kialakult vita kezd eldurvulni egy ismerősöddel, amelynek során hajlamosak vagytok különösebb mérlegelés nélkül bántó dolgokat vágni a másik fejéhez. Így azonban nem fogtok közös nevezőre jutni, ráadásul hosszú ideig fájó, nehezen hegedő sebeket is ejthettek egymáson. Mivel ez senkinek nem válik hasznára, érdemes gyorsan megáljjt parancsolnotok önmagatoknak, mielőtt még nagyobb baj lenne belőle! Emelkedjetek felül a történteken, üljetek le, s kulturált emberekhez méltó módon beszéljetek róla, hogy tulajdonképpen mi is itt a baj. Ha végképp nem találtok kompromisszumos megoldást, akkor csendesen induljon ki-ki a maga útján! Egyet azonban soha ne felejts: civilizált emberek között nincs olyan konfliktus, amit ne lehetne csendben is elintézni!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján egyszerre túl sok feladatot szeretnél befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz. Amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, abban az esetben készíts egy tervet, amely alapján előre haladni tudsz. Ha tartod magad ehhez és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján komoly döntést kell meghoznod, s bár hosszú ideje rágódtál ezen, de most végre elhatározásra jutottál. Kimondtad, amit ki kellett, mégis felemás a hangulatod, mert egyes múltbeli történések végére nem sikerült igazán a saját szándékaid szerint pontot tenni. Ezen azonban már nem érdemes agyalni, hiszen ami elmúlt, azon úgysem lehet változtatni. Tekints inkább a jövőbe, tervezz, igyekezz olyan programokat csinálni, amelyek elterelik a figyelmed. Időre van szükséged, hogy minden leülepedjen benned, de ne fektess ebbe túl sok energiát. A tegnap elmúlt, a holnap pedig előtted van! Új élmények új lehetőségek, új kalandok várnak rád, amelyeket kár lenne kihagyni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és eleget tegyél az elvárásaiknak, miközben a te érdekeid mindig az utolsó helyre csúsznak vissza. A hét utolsó napján azonban eljött az idő, hogy feltöltsd az endorfin raktáraidat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól és nem arról, hogy mindenki boldog körülötted. Menj el, egyél egy finom ebédet; vedd meg a kedvenc íród legújabb könyvét, vedd a nyakadba a boltokat a legújabb őszi kollekciókért, egyszerűen önmagad boldogságát helyezd a középpontba! Nemes dolog mindig mások örömét keresni, de miközben te megpróbálsz mindenkinek eleget tenni, a saját életed senki nem fogja alakítani és helyetted boldoggá tenni! Foglalkozz néha kicsit magaddal is, hisz neked is jár egy cseppnyi boldogság!

HALAK (február 20-március 20)

Elég kacifántod gondolkodással bírsz, mindenen szereted rajta tartani a szemed, nem csak bizonyos helyzetek felületét látni, hanem a dolgok mélyére ásni. Ez azonban egyrészt borzasztóan fárasztó, másrészt pedig szinte lehetetlen küldetés, hiszen ha minden porcikád megfeszül, akkor sem tudsz minden egyes apró részletre odafigyelni. Vannak dolgok, amelyek kimenetelét úgysem tudod magad befolyásolni, ezeket érdemes elengedni. Törődj inkább azokkal az ügyekkel, amelyek téged közvetlenül érintenek és a sorsod alakulását érdemben befolyásolhatják. Ez éppen elég feladatot jelent, és ha ezekről tudsz, s képes vagy legalább ebben a szűk körben befolyásolni az eseményeket, tulajdonképpen nyert ügyed van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

Napi horoszkóp május 23.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, a Szüzeknek kényes témában kell állást foglalniuk

A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Kép

Ezeket a típusú autókat lopják el leggyakrabban Magyarországon

Az alábbi gépjárművek a legnépszerűbbek az autótolvajok körében!

Kép

6 munkahelyi szokás, ami igazából szorongás álruhában

Ezek a magatartásformák elsőre normálisnak tűnnek, de érdemes mélyebben is megnézni, miért alakultak ki.

Kép

Sosem kapunk választ - 7 sztár, akinek máig rejtély övezi a halálát

Naponta hallani furcsa, rejtélyes halálesetekről, amelyek bizonyos esetekben médiafigyelmet kapnak, de van hogy nem.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!