Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Bikáknak bátran kell kezelniük egy bizonyos helyzetet, a Rákoknak váratlan kihívással kell megküzdeniük

Napi horoszkóp szeptember 3.: a Bikáknak bátran kell kezelniük egy bizonyos helyzetet, a Rákoknak váratlan kihívással kell megküzdeniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Valaki mindenáron szeretne megértetni veled valamit, ami neked ebben a pillanatban olyan magas, hogy azt sem tudod, mi az illető mondanivalója, emiatt a másik eléggé megorrol rád és olyan, övön aluli ütéssel gázol a lelkedbe, amely nagy csalódást okoz neked. Ha azonban félreteszed a megbántottságod, rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos az illető számára az, amit mindenképp szeretne elmagyarázni, miközben azt érezheti, hogy fütyülsz a mondanivalójára. Értesd meg vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem azért, mert egyszerűen nem illik bele az értékrendedbe. Mivel azonban ez az ő élete, élheti a saját elvei szerint, de ne próbáljon belerángatni valamibe, amely ellen minden porcikád tiltakozik!

BIKA (április 21-május 20)

Valami, amitől eddig nagyon féltél, a hétvége első napján bekövetkezni látszik. Ne hagyd azonban, hogy a félelem úrrá lehessen rajtad. Szedd össze minden bátorságod és erődet, és állj ki azért, amit képviselsz! Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlott az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálva a dolgokat a maximumot nyújtani minden szituációban, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet erre áldozva, hisz a hétvége első napjára végre minden folyamatban lévő ügynek pontot tehetsz a végére. Mostantól végre nyugodtan dőlhetsz hátra, keress olyan pihenési lehetőséget, amely nem jár nagyobb volumenű energia leadással. Menj el egy spa-ba, a szauna, a masszázs kifejezetten pihentetőek, olvass, nézz meg egy vígjátékot, használd tehát ki a lehetőséget, hogy végre lelkiismeret furdalás nélkül kapcsolódhatsz ki!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen eddig minden a terveid szerint alakult, ma azonban olyan váratlan kihívásokkal kell szembenézned, amelyek abszolút nem voltak belekalkulálva a helyzetbe, ám nagyban befolyásolhatják az eredményt. Ne ess kétségbe, szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, bízz magadban, állj a sarkadra és tedd oda magad! Ne aggódj a körülmények miatt, hisz most az a fontos, hogy pozitív végkimenetele legyen a dolognak, ennek érdekében igyekezz nem elveszni az apró részletekben! Menni fog minden, csak kellő akarat szükséges hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki a környezetedben manipulálni próbál egy bizonyos folyamatot, s nem épp a legtisztességesebb eszközöket veti be. Mielőtt azonban ajtóstól rontanál a házba, érdemes alaposan körüljárnod a helyzetet, hisz amíg 100 százalékos biztonsággal nem győződtél meg róla, hogy igazad van és le tudod fülelni az illetőt, addig nem érdemes lépni, mert kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Nem kell mindenkinek tudnia róla, hogy nyomozást folytatsz, úgy csináld diszkréten a dolgot, hogy ne jöjjön rá senki. Ne kiabáld világgá, ha rájöttél valamire, csak az illetőnek hozd a tudomására, hogy lebukott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiádat és idődet rááldozva, hisz a hétvége első napján a kemény munka végre bőséggel térül meg. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért hívd el a barátaidat egy hangulatos helyre és nyugodtan igyál meg velük egy pohár bort, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy minden szálat megfelelően sikerült elvarrnod, nehogy később fejfájást okozzon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj tovább. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embert abban, hogy a saját elképzeléseit a saját tervei szerint valósíthassa meg, ám ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Piszkálja a fantáziádat egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban a hetedik érzéked azt sugallja, hogy érdemes lenne utána járnod, hisz akkor fogsz csak tudni valamelyest megnyugodni, ha végre tudztán tudsz látni. A bizonytalanságnál valóban mindenképp jobb lesz, ha megtudod, mi van a dolog mögött, ám arra is érdemes felkészülnöd, hogy egyáltalán nem biztos az, amit sejtesz, ötven-ötven százalékban elsülhet rosszul is a nagy kutatás. Minél inkább felkészülsz a rosszra, annál kevésbé csalódhatsz hatalmasat. Csak addig kutass, amíg a saját határvonalaid tartanak, azt ne lépd át még az igazság érdekében se. Ha valaminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog, nem kell erőltetni, hisz olyan rejtély nem volt még a történelemben, amely titokban maradt volna!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napja olyan meglepetéseket tartogat a számodra, amelyekre nem is számítottál. Az meg különösen jól esik, hogy azok a személyek, akikhez mindez köthető, tulajdonképpen nem is állnak túl közel hozzád. Ez a kedves gesztus az, amely visszaadhatja az emberekbe vetett hitedet, mely az utóbbi idők csalódásai miatt kezdett elveszni. Csakis a pozitív dolgokra koncentrálj, hisz a negatív impulzusok csökkentik a lelkesedédedet, elveszik hitedet és előbb-utóbb megkeseredsz. Ez egy abszolút pozitív tapasztalás volt ma, igyekezz táplálkozni belőle még egy darabig!

BAK (december 22-január 20)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, egy idő után azonban rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket pontosan azért, hogy tenni nem akarásuknak és a nemtörődömségüknek ne te idd meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és nem szelektálsz, könnyen rá is fázhatsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napjára kissé túlvállaltad magad, annyi ugyanis a teendőd, hogy ki sem látsz belőlük. Bosszankodás helyett azinban igyekezz megfelelő segítséget találni magad mellé, aki nem csupán a létszámot tölti, hanem fizikailag is képes kézzel fogható segítséget nyújtani. Nem szégyen bevallani, ha egyedül nem boldogulsz, sokkal inkább lehet számodra kellemetlen, ha olyan hibát követsz el a nagy kapkodásban, ami befolyásolhatja az eredményt is! Együtt azonban képesek lesztek uralni a káoszt!

HALAK (február 20-március 20)

Elég magabiztosnak hiszed magad ahhoz, hogy hibátlanul teljesítsd a rád bízott feladatot, ám lazaságodból adódó figyelmetlenséged okán olyasfajta hibát vétesz, amely eleve elrendelheti az eredményt is. Még azelőtt igyekezz tehát korrigálni a botlást, mielőtt felelősségre vonnának érte, illetve a többiekre is hatással lenne az elkövetett baklövés. Ez most egy kiváló lecke arra, hogy akármennyire is vagy biztos a dolgodban, akármennyire is hiszed azt, hogy valamit kisujjból ki tudsz rázni, érdemes koncentrálnod a feladatra, hisz ha idejekorán engeded el a kormányt és dőlsz hátra, nagy ütközés lehet a vége!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!