Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Bikáknak meg kell tanulniuk elengedni bizonyos dolgokat, a Rákoknak kényes kérdésben kell állást foglalniuk

Napi horoszkóp szeptember 29.: a Bikáknak meg kell tanulniuk elengedni bizonyos dolgokat, a Rákoknak kényes kérdésben kell állást foglalniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánni!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a szemed láttára rohan a vesztébe, te pedig azt érzed, hogy egyszerűen nem hagyhatod és nem nézheted végig a partvonalról. Lehet, hogy az első pillanatban rossz néven veszi majd az illető a könyörtelennek hangzó őszinteséget, a te lelkiismereted azonban mégis tiszta, hisz tudod, hogy másképp hosszú ideig lettek volna álmatlan éjszakáid. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, egyszerűen és tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Részedről minden tőled telhetőt megtettél, ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted megnyugtattad, figyelmeztetted, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezen engedsz el bizonyos helyzeteket, képes vagy akkor is görcsösen ragaszkodni, ha már a Napnál is világosabban látszik, hogy nem szolgálja az érdekeidet a továbbiakban. Általában egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni, bármilyen nehéz szívvel is teszed!

IKREK (május 21-június 21)

Szíved szerint gyorsítanál a jelenlegi folyamatokon, kezdesz ugyanis ráunni a tétlenségre és arra, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid. Ebben a pillanatban azonban fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy végre minden sínre kerüljön és te elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben tanácsért, mely elég ingoványos talaj számodra is. Épp ezért ugyan pontosan tudod, hogy az eszed és a szíved szerint mit mondanál neki, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem, mivel azonban nagy a felelősség a dologban, épp ezért vigyáznod kell, hogy mit javasolsz, hiszen nem rólad van szó, így nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Ezért légy óvatos, mert rendkívüli felelősség más dolgaiba beleszólni! Diplomatikusan alkothatsz véleményt, de vigyázz, hogy fizikailag ne vállalj felelősséget, ez nem a te ügyed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút karakán módon kiállsz a véleményed mellett akkor is, ha szembe kell menned a többséggel, amennyiben ugyanis valamit fontosnak tartasz, abban az esetben úgy érzed, hogy nem állhatsz be a sorba, igenis küzdened kell azért, hogy elismerjenek. Emiatt nyilvánvalóan nem mindenki számára leszel majd népszerű, hisz akadnak majd olyanok, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Segítő szándékod ma akaratlanul is a visszájára fordul, valaki ugyanis teljesen félreértve az eredeti célodat, rossz néven veszi azt, hogy tenni akarsz érte, ennek okán kissé arrogánsan utasított el téged. Az első pillanatban nem is tudod hirtelen mire vélni az illető reakcióját, de érdemes gyorsan tisztáznod magad, hogy tulajdonképp csak segíteni szerettél volna. Próbálj úgy tekinteni a szituációra, hogy az, amit most bántónak találsz, valójában nem neked szól, csupán az illető kezd belefáradni a véget nem érő vesszőfutásba. Ne haragudj rá, inkább igyekezz megmutatni, hogy nincs benned semmi taktika vagy rosszakarás, illetve hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, értékelni fogja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A célvonalban vagy, majdnem hogy megkérdőjelezhetetlenül tiéd a győzelem, váratlanul azonban megjelenik valaki, aki bizony igényt tart a pozitív elismerésre. Mivel elég hosszú ideje rovod a köröket azért, hogy egyszer átszakíthasd a célszalagot, így nem kell hagynod, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára. Tegyél tehát meg minden tőled telhetőt azért, hogy ne vehesse el tőled senki az első helyet, ha már annyi energiát fektettél a dologba. Nehogy már az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, s majd a célban ráérsz kifújni magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Zsúfolt napra számíthatsz, gyakorlatilag egymást érik a fontosabbnál fontosabb programok. Abszolút nem mindegy, hogy miként osztod be az idődet, nem akarod ugyanis, hogy azért ne jusson időd bizonyos feladatokra, mert eltaktikáztad magad. Ne aggódj, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a minden helyzetet, hogy joggal leszel majd büszke magadra! Szedd össze magad, menni fog, csak egy ütős tervre van szükséged!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontosnak tartod, hogy egy bizonyos témában meggyőzz valakit arról, hogy melyik irányba érdemes mennetek annak érdekében, hogy ne a sötétben bolyongjatok, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet a közös célotok eléréséért teszel. Érdemes tehát mérlegelned, hogy vajon megéri-e az idődet vesztegetned olyasvalamire, ami csupán az értékes perceket veszi el az életedből, előrébb nem jutsz általa. Nem biztos,,hogy a végsőkig kell ragaszkodnod ahhoz, hogy együtt menjetek, talán jobb, ha elköszöntök egy időre egymástól, hisz te mindenképp a győzelemért mész előre!

BAK (december 22-január 20)

Iszonyú monotóniában éled az életed, gyakorlatilag semmi említésre méltó nem történik körülötted, emiatt kezdesz belefásulni abba, hogy csak céltalanul teszed a dolgod, gépies mozdulatokkal, mindenféle motiváció nélkül. Eljött tehát az idő, hogy felállj végre és tegyél azért, hogy az életed, a mindennapjaid kicsit színesebbek legyenek, legyenek kisebb-nagyobb célkitűzéseid, amelyekért megéri mindennap pályára lépni és harcba szállni a győzelemért. Ne hagyd, hogy az egyhangúság elsüllyesszen, értékes és tehetséges ember vagy, miért ne kovácsolnál hasznot belőle?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Fontos döntés terhe van a nyakadban, amit nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni, gyakorlatilag fejjel rohanva a falnak. Ahhoz ugyanis, hogy racionális döntést hozhass, ahhoz bizony végig kell zongoráznod mindent, ami pro és kontra, illetve a következményekkel is számolnod kell. Mivel senki nem jár a cipődben, épp ezért csak és kizárólag te tudhatod, hogy neked mi a jobb, mástól nem várhatod tehát, hogy kimondja helyetted a végszót. Amennyiben szükségesnek látod, kicsit vonulj vissza, zárd ki a külvilágot vegyél pontról pontra végig mindent. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz egy olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

HALAK (február 20-március 20)

Noha rengeteg energiát tettél bele valamibe, az eredmény mégsem lett olyan, ami maradéktalanul boldoggá tenne. Máshogy képzelted ugyanis azt, amit a végén látni fogsz, a jelenlegi kép azonban meg sem közelíti az elképzeléseidet. Csalódottságodat csak fokozzák a mások által tett észrevételek, nevezetesen hogy ennél többet vártak volna tőled. Igen, ez most lehet, hogy nem volt álmaid projektje, csüggednivalód azonban abszolút nincsen, ne hagyd tehát, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!