Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Rákoknak érdemes a saját útjukat járniuk, a Mérlegek számukra fontos dologért küzdenek

Napi horoszkóp szeptember 28.: a Rákoknak érdemes a saját útjukat járniuk, a Mérlegek számukra fontos dologért küzdenek

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felében is izgalmas üzeneteket olvashatsz, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Egészen eddig a napig nem merted elhinni, hogy a siker megmutatja magát egy bizonyos projekt kapcsán, a hét második felében azonban mégis bőséggel megtérül a korábban, általad befektetett energia és fáradozás. Rendívül nagy lendületet ad az, hogy elérted, amiért dolgoztál és annyira szeretted volna, gyakorlatileg világgá kürtölnéd azt, hogy mekkora büszkeséget érzel. Ragadd meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célodat, majd este nyugodtan ünnepeld meg a barátaiddal, bajnokhoz méltóan a győzelmet!

BIKA (április 21-május 20)

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni egy bizonyos helyzetben, ez valahogy mégsem tűnik működőképesnek. Itt az ideje tehát annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell bujkálnod folyamatosan. Amennyiben véleményed van, abban az esetben ne titkold el, hallasd nyugodtan a hangodat, mert neked is meg lehet az álláspontod, amit nem kell titkolnod csak azért, mert lehet, hogy az nem egyezik a többiekével. Vállald önmagadat még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!

IKREK (május 21-június 21)

A teljesítményedet tekintve örökké elégedetlen vagy, épp ezért hajlamos vagy arra, hogy ha valami nem sikerül, akkor rendszerint egyedül vállald magadra a felelősséget, még akkor is, ha nem egyedül vagy ludas egy-egy helyzetben. Ez egyfelől nagyon nemes dolog, ám egy idő után hatalmas görcs lesz az életed, folyton arra koncentrálsz majd, nehogy hibázz. Hidd el, földi halandóként te sem vagy tökéletes, neked is megengedett a hibázás lehetősége, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet!

RÁK (június 22-július 22)

Akadnak a környezetedben olyan személyek, akiknek egyáltalán nem osztod a véleményét, akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz a világnézetükkel azonosulni. Nem is kell beállnod a sorba, ha valaki nagyon idegesít, akkor inkább messziről kerüld el. Amennyiben ez mégsem sikerül, abban az eetben igyekezz inkább teljesen közömbös maradni. Ne menj bele feleseleges vitákba, akkor sem, ha egyértelműen igazad van, hisz úgysem tudod erről őket meggyőzni. Ne fáraszd magad, összpontosíts inkább a saját boldogságodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal a hét második felében, valahogy azonban mindig közbejön egy akadály, amelyet meg kell ugranod. Amennyiben valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, abban az esetben ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki minden zavaró tényezőt és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat még, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csakis a lényegre koncentrálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét második felében a munkatársaid kissé tanácstalanok atekintetben, hogy miképp kellene egy közös feladatot megoldanotok, te azonban viszonylag könnyen elkapod a logikai fonalat. Igyekezz tehát világosan a tudtukra hozni és megértetni velük, hogy merre kell továbblépnetek annak érdekében, hogy mihamarabb, a legkisebb zökkenőkkel a küldetést teljesíteni tudjátok. Büszke lehetsz magadra, hisz ha nem lennél jókor jó helyen, akkor ülhetnének a többiek mindannyian napestig felette, akkor is megoldatlan maradna az egyenlet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét második felében egy számodra fontos dologért küzdesz, gyakorlatilag bármire hajlandó vagy azért, hogy elérd a célodat. Miközben azonban megállíthatatlanul menetelsz előte, ügyelj azért arra, hogy jelen ténykedésednek ne essenek mások áldozatául , nem túl korrekt ugyanis másokon keresztül gyalogolni ahhoz, hogy végül megkaparinthasd azt, amiről úgy gondolod, jár neked. Maradj tehát minden körülmények között hű magadhoz, igyekezz a fair-play szellemében küzdeni, mert így sokkal nyugodtabb lelkiismerettel állhatsz majd a dobogó legfelső fokán!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szokatlan módon valami azt súgja a hét második felében, hogy az a személy, aki jelen pillanatban a segítőkész arcát mutatja, az valójában a saját, önös érdekeit próbálja érvényesíteni általad. Mivel azonban elég átlátszó módon csinálja, ezért neked viszonylag gyorsan feltűnik. Légy tehát résen, ne engedd kihasználni magad, határozottan tudasd az érintettel, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben és még azelőtt hagyd hátra ezt a fajta terhet, mielőtt kibontakozna az illető. Végülis nem egy bábu vagy a sakktáblán, amelyet úgy és akkor lehet mozgatni, amiképp a játékot irányító személy szeretné!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta felelősséget helyez a válladra a felettesed a hét második felében, amelyre a legrosszabb rémálmodban sem gondoltál. Emiatt teljesen érthető módon vagy frusztrált, mely persze rányomja a bélyegét a hangulatodra is, hiszen borzasztóan feszültté válsz, ami a környezetednek is kétségtelenül feltűnik. Hidd el, attól, mert minden szembe jövőn kitöltöd a benned lévő feszültséget, jobb nem lesz a helyzeted, maximum magadra haragítasz számodra fontos embereket. Tekints inkább úgy a helyzetre, hogy neked ezt most mindenképp meg kell oldanod, zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj. Hidd el, ha nem puffogsz egyfolytában, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon, minden csupán hozzáállás kérdése!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében teljesen váratlanul, derült égből abszolút villámcsapásként olyasvalaki akad az utadba, akit az első pillanatban ugyan a te világodtól borzasztóan távolinak érzel, ám ahogy megismered, rájöhetsz, hogy nem is annyira áll messze tőled, mi több, kifejezetten imponál a megjelenése, a stílusa és ő, maga úgy általában véve. Rögtön be is indul a fantáziád kettőtöket illetően, épp ezért amennyiben látod magad előtt a közös jövőtöket, abban az esetben érdemes mindenképp egy esélyt adnod a dolognak. Bánj azonban csínján az érzéseiddel, hisz ugyan beleéled magad, ám ugyanannyira lehet benne a bukás esélye is. Egyik lábadat tedd a másik után, abban reménykedve, hogy mindketten azonos szándékokkal fordultok egymás felé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindent tökéletesen kiszámoltál egy bizonyos feladat elvégzéséhez, nagyon gondosan figyelembe vetted a körülményeket, így magabiztosan futhatsz neki a magasugrásnak. Mivel azonban számtalan olyan befolyásoló tényező van, amelyet minden igyekezeted ellenére sem tudsz irányítani, így első nekifutásra jó eséllye nem fogod tudni megugranod az akadályt. Ennek ellenére sose add fel, hiszen abszolút nincsen okod rá, ne azon gondolkodj, hogy mi lenne, ha könnyebb feladatokat próbálnál meg abszolválni, csak arra fókuszálj, hogy a következő kísérlet sikerüljöny Persze, mindig van egy következő is, ne aggódj!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében a kelletténél jóval komolyabban veszel valamit, ami miatt egyelőre kár agonizálnod, nincs ugyanis akkora jelentősége, mint amennyire aggódsz miatta. Koncentrálj a jelen helyzetre, a tőled telhető legnagyobb lendülettel rugaszkodj el, hiszen most sokkal fontosabb az, hogy kifogástalan munkát adj ki a kezedből. A jövő pedig bármit hozhat, nem érdemes kimatekozni, hisz bárhogyan alakíthatja az élet, úgysem lesz befolyásod felette!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

6 színész, aki esélyes volt a Harry Potter egyik szerepére

Sok tényező játszik szerepet abban, amikor a producerek végül kiválasztják a főszereplőket egy olyan nagy sikerű filmsorozathoz, mint a Harry Potter.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!