Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Napi horoszkóp szeptember 26.: az Ikrek bosszantó helyzetre keresik a megoldást, a Skorpiók ügyei az elképzeléseik szerint alakulnak

Napi horoszkóp szeptember 26.: az Ikrek bosszantó helyzetre keresik a megoldást, a Skorpiók ügyei az elképzeléseik szerint alakulnak

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is izgalmakkal találkozhatsz, érdemes tehát elolvasnod, mit üzennek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Olyan helyzet áll elő a hét első napján, amellyel eddigi életed során nem sokszor találkoztál, pontosan ezért nem is igen tudsz mit kezdeni vele, hisz annyira idegen a szituáció, hogy fogalmad sincs, miképp oldd meg. Amennyiben azonban keresel egy olyan személyt, aki segítségedre lehet és olyan hasznos tanáccsal láthat el, mely hozzásegít a megoldáshoz, abban az esetben rögtön nem érzed majd olyan hepe-hupásnak az utadat. Hasznosítsd a hallottakat, más választásod egyébként sincsen, mint 100%-ban rábízni magad az illetőre!

BIKA (április 21-május 20)

Mások miatt kerülsz konfliktushelyzetbe a hét első napján, ráadásul úgy, hogy kiprovokálják belőled a véleményedet, amelyet normál esetben inkább megtartottál volna magadnak. Ne hagyd azonban, hogy mások egyfajta bábként játszanak veled, emiatt pedig olyasfajta mélységig kelljen menned, amelyben elveszíted az emberi mivoltodat. Meglátod, ha megfelelőképp keresztül tudsz nézni a provokatív embereken, abban az esetben sokkal könnyebb lesz az életed, jóval kevesebb konfliktussal. Te élj a saját értékrended szerint és ne akarj másokat meggyőzni az igazadról. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek és tisztelnek annyira, hogy nem taposnak laposra!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül bosszantónak találsz egy bizonyos helyzetet, ám egyelőre még nem vagy abban a pozícióban, hogy megtehesd a szükséges lépéseket ahhoz, hogy megoldódjon a dolog és többé ne legyen lehetősége zavarni. Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatot, amikor azonnal cselekedhetsz, lezárhatod a dolgot és helyre állhat végre a lelki békéd! Ne bosszankodj az ilyen és ehhez hasonló helyzetek miatt, hisz csak azzal tudsz élettapasztalatot gyűjteni, ha nem mindig minden rózsaszín körülötted!

RÁK (június 22-július 22)

Régóta próbálsz valamiből eredményt kicsikarni, amely minden próbálkozásod ellenére sem nagyon hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben tehát ennyire nem működőképes a dolog, ahban az esetben próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, akkor ugyanis nagy eséllyel az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Légy nyitott!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre sikerülhet elindulnod azon az úton, amely a győzelem felé vezet majd el, innentől semmi nem állíthat meg, magabiztosan menetelhetsz a kitűzött célod felé. Most nem szabad megtorpannod vagy elbizonytalanodnod, hiszen nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé mászol. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a Világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak! Így lehet a legjobban elindítani egy hetet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A szokásosnál nehezebb teher van most a válladon, amelytől nem igazán tudsz megszabadulni, bárhogy is szeretnél, ez pedig eléggé fesztültté tesz. Ezen kívül a hangulatodat befolyásolja az is, hogy mások egyfolytában kéretlen tanácsokkal bombáznak, esélyt sem adva arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azt fújják, hogy mit kellene tenned, folyamatosan azzal ijesztgetve, hogy minél tovább húzod az időt, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem a te cipődben járnak, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb eredményt érd el és megszabadulj végre a mostani tehertől. Szedd össze minden tudásodat, tapasztalatodat és menni fog minden, mint a karikacsapás!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján mindent nagyon precízen eltervezel egy rád bízott feladat végrehajtásához, teljesen magabiztos vagy, azt gondolod, hogy semmi nem ingathat meg. Váratlanul azonban olyasfajta komplikáció lép fel, amelynek köszönhetően meg kell, hogy változtasd az útirányt, ám te egyáltalán nem voltál felkészülve arra, hogy olyan útra tévedj, amely teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, hiszen a legapróbb botlással is hatalmasat eshetsz. Amennyiben sikerül így is megoldani a szituációt, triplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigmentél volna a pályán.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Sokkal jobban alakulhat számodra a hét első napja, mint amire számítottál, a borongós idő ellenére mások számára is érezhető az általad érzett pozitív kisugárzás, ez pedig méginkább hozzásegít azokhoz a részeredményekhez, amelyeket elérhetsz. Tekints úgy erre a napra, hogy ezúttal egyszerűen sikerre vagy ítélve, hiszen ha ennyire fel vagy töltve, minden sokkal olajozottabban tud működni. A jókedved és pozitív gondolkodásod a környezetedre is hatással lesz, a társaságod felvillanyozza az embereket körülötted. Ne hagyd semmiképp, hogy bárki is a kedvedet szegje a mai napon!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly kihívással kell szembenézned a hét első napján, amelyről az első pillanatban igazán halvány fogalmad sincs, miképp fogod teljesíteni. Szerencsére azonban nem kell egyedül nekivágnod a hegycsúcsnak, a környezeted ott áll mögötted és csak azt várja, hogy a segítségedre legyen. Ez a tudat az, amely megnyugtat, így rögtön nem is tűnik olyan ijesztőnek a helyzet, hisz te is tudod, hogy csapatban ugyanis sokkal könnyebben megy a legnagyobb akadályok legyőzése is. Igyekezzetek tehát összefogva, egy ütős taktikát kidolgozva elindulni az úton!

BAK (december 22-január 20)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult a terveid szerint, emiatt kissé el voltál helyenként keseredve, nem igazán láttad a fényt az alagút végén. Úgy tűnik azonban, hogy a mai nappal vége annak peches korszaknak, amikor bárhogy is alakult minden, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülj feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki nem tetszésének számodra sértő formában ad hangot, amelytől te kilométerekkel távolsz állsz.Mivel a hangszín és a stílus jóval meghaladja a toleranciaküszöbödet, épp ezért igyekezz határozottan, ám intelligens stílusban, finomított hangerővel megértetni az illetővel, hogy nem vagy a vitához alkalmas partner, nem tudsz ugyanis olyan mélységekig menni, hogy hozzá hasonló stílust engedj meg magadnak. Ne ítélj azonban elsőre, talán rossz napja van, nem biztos, hogy akarattal reagált úgy, ahogy. Ha semmiképp nem látsz változást, igyekezz magad mögött hagyni az illetőt, hisz számos más, értékes emberrel vagy körülvéve, nem vagy tehát arra szorulva, hogy eltűrd ezt a fajta alpári hangnemet.

HALAK (február 20-március 20)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez rányomja a bélyegét a mai alaphangulatodra is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napodat ilyen negatív hangulatban tölteni, annak érdekében jobban teszed, ha utána jársz azoknak azoknak a fejfájást okozó ügyeknek, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel. Amennyiben ugyanis tisztán látsz, abban az esetben talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát vagy legalábbis megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj tétlenül a babérjaidon!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

JoyTV

Carrie Bradshaw vs. Bridget Jones - melyik ikonikus karácsonyi outfitet sikerült jobban lekoppintanunk?

Promóciók

Az F&F ünnepi kollekciója lesz a legjobb barátod a partiszezonban!

Promóciók

Édesítsd az ünnepeket Virágbéke mézekkel! - Bolyhos zokni és pöttyös bögre helyett

Promóciók

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza! - Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Promóciók

Egy karácsonyi szünet: KATtanj rá a hozzád illő KITKAT-re!

Promóciók

A kallódó aprópénzek leadásával még segítheti a rászoruló családokat

Promóciók

Téli csillogás – néhány kötelező darab a női téli kabátok világából

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Kép

Nem menő már a klasszikus bob! 8 frizura, ami helyette hatalmas trend lesz ezen a télen

A sztárok fodrászai elárulták, milyen frizurák számítanak trendinek ezen a télen!

Kép

Visszaszámlálás indul: 6 film, ami ráhangol az ünnepi időszakra

A december minden túlzás nélkül az ünnepekről szól, ideje hangolódni!

Kép

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem. Az ÉvaMagazin.hu írása.

Kép

Botrány a Miss Universe szépségversenyen: rengeteg bántást kap súlya miatt az egyik induló

Jane Dipika Garrett megmutatta a kifutón, hogy a szépség nem súlyhoz kötött!

Kép

4 sztár, aki halála után egyetlen fillért sem hagy gyermekeire

Ezek a dúsgazdag sztárok nem hagyják a csemetéikre a vagyonukat, ha meghalnak.

Kép

Napi horoszkóp december 2.: a Bakoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Halak a sikert ünnepelhetik

A csillagok a hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!