Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikreket kellemes meglepetés éri, a Bakok ismeretlen kalandba vághatnak bele

Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikreket kellemes meglepetés éri, a Bakok ismeretlen kalandba vághatnak bele
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, ismét izgalmas dolgokat rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Úgy néz ki, nem nagyon tudtál nemet mondani senkinek, túl sok mindent vállaltál el, amely feladatok most a fejedre látszanak omlani. Mielőtt azonban végzetes, vissza nem fordítható baj történne, igyekezz rendszerezni a körülötted eluralkodó káoszt, kérj segítséget, időben valld be, ami nem megy és ne akarj hős lenni, aki a világ megmentésére érkezett. Neked is véges az energiaraktárad, nem fér el egyszerre minden a hátadon, hisz hús-vér ember vagy te is. Ne félj ezt bevallani!

BIKA (április 21-május 20)

Hirtelen olyan szituáció adódik, hogy nem tudod folytatni a korábban megkezdett, a felettesed által rád bízott feladatot, mert más kötelességeknek kell eleget tenned. Mivel a kettő együtt már túl sok lenne, keress valakit a környezetedben, akiben megbízol és nyugodt szívvel adod át neki a tennivalókat. Légy azonban óvatos, bárki nem jó, csakis olyat találj, aki meglátásod szerint rendelkezik legalább annyi tudással és tapasztalattal, amennyi neked jutott, ellenkező esetben egy összecsapott maszlagot kell a főnököd elé tenned és hidd el, te fogod a balhét elvinni!

IKREK (május 21-június 21)

Ma olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta mindig eszedbe jutott. Ezen sorsszerűség rendkívül kellemes meglepetést okoz, te pedig tudat alatt valahogy be is vonzottad. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy részedről érdeklődsz és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert még akkor kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

RÁK (június 22-július 22)

Valami nagyon zavar, eléggé bizonytalan vagy, nem tudod, hogyan illene, vagy kellene cselekedned. Emiatt frusztrált vagy, nehezen tudnak veled szót érteni, mert befészkelte magát ez a bizonytalanság a fejedbe. Attól azonban nem lesz jobb, hogy bebábozod magadban, ha ennyire nem hagy nyugodni, nézz szembe vele és próbálj mihamarabb megnyugtató megoldást, vagy választ találni, mert ez, így hosszútávon nem-igen lesz majd neked kedvező. Hidd el, ha megleled a megoldókulcsot, sokkal jobban fogsz tudni aludni a jövőben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan lehetőség kínálkozik, amelyről korábban álmodozni sem mertél, ám most hirtelen az öledbe pottyant. Ragadd meg az alkalmat, hisz nem mindennap hullik az ember elé egy ilyen, a soha vissza nem térő fajtából. Szedd össze minden tudásod, hisz szükséged lesz rá ahhoz, hogy megmutathasd, mennyire érdemelted ki azt, hogy olyasmibe kezdhess, amit soha életedben nem csináltál még. Ne görcsölj rá, menni fog anélkül is, csak add át magad az érzésnek és mindent a szíved szerint csinálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden a terveid szerint alakul, nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábban befektetett ügyeid most jövedelmezni kezdjenek neked. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát befektetni, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikereidről, mert nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szereted mindenen rajta tartani a szemed, igyekszel mindig magad irányítani a történéseket azzal a meggyőződéssel, hogyha esetleg átengeded másnak a kormányt, rögtön elsüllyed a hajó és az eddigi munkád – a teljes legénységgel együtt – oda fog veszni. Nem biztos azonban, hogy más nem ért ugyanannyira a dolgához, mint ahogyan te. Ha bizalmat szavazol neki, akkor lazíthatsz végre egy kicsit, és nem kell folyamatos görcsben lenned, s félig nyitott szemmel aludnod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd, nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, elindulsz az úton, vedd fel a lestrapabíróbb lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csak is azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgy sem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan helyzet állt fel az életedben, amikor el kell döntened, merre mész tovább. Amennyiben úgy döntesz, lehorgonyzol, abban az esetben úgy rendezkedj be, hogy hosszú távra szóljon, ám ha arra az álláspontra jutsz, hogy jobb továbbállni, húzd fel a vitorlát és menj tovább. Hisz ha csak a pocsolyában álldogálsz, soha nem lesz esélyed arra, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, hogy oda juss egyszer, ahova soha nem gondoltad volna. Ha viszont így jól érzed magad, akkor ne álmodj a lehetetlenről, törődj bele a jelenedbe.

BAK (december 22-január 20)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, amely ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra az izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess a végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon annyi tennivalót kapsz a nyakadba, hogy azt sem tudod, hogyan fogsz velük megbirkózni ahhoz, hogy határidőre, minőségileg kifogástalan munkát adhass ki a kezedből és még a pihenésre is jusson időd. Mivel azonban nem véletlenül bíztak meg ennyi feladattal, hisz pontosan tudják, hogy milyen teljesítményre vagy képes, épp ezért nem okozhat gondot azt sem, hogy összeszedetten, koncentráltan állj neki mindennek. „Teher alatt nő a pálma” - szokták mondani, amely mondás rád ezúttal kiválóan illik. Képes vagy megcsinálni, tedd oda magad és mutasd meg mindenkinek, hogy miféle tehetség rejlik benned!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi napokban nagyon bánt valami, és egyszerűen nem hagy nyugodni a dolog. Folyton ott motoszkál a fejedben, ami kezd már eléggé idegesíteni. Talán eljött az ideje, hogy a problémádat megoszd egy számodra kedves emberrel, akiben megbízhatsz és pontosan tudod, hogy nem is fog visszaélni a helyzeteddel. Mondj el mindent részletesen, kérd a tanácsát és légy nyitott mindenféle megoldási javaslatra. Hidd el, ha sikerül pontot tenned a dolog végére, és egyszer s mindenkorra lezárod az ügyet, az életkedved is vissza fog térni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!