Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikrek végre az általuk elért eredményekre lehetnek büszkék, a Rákoknak magabiztosságra van szükségük

Napi horoszkóp szeptember 25.: az Ikrek végre az általuk elért eredményekre lehetnek büszkék, a Rákoknak magabiztosságra van szükségük
A nap cikke

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akire varázslatos hatással lesz az április 24-ei telihold: az is sikerül nekik, amire a legvadabb álmaikban sem mertek gondolni!

Különleges égi jelenség jön el, amit a szenvedélyes Skorpió zodiákusnak köszönhetően erőteljes hatással lesz ránk.

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, ami súlyosan károsítja a vesét

A rossz hír az, hogy az alábbi listának pontjaiban sajnos mindannyian könnyedén bűnösek lehetnünk, és ennek egy fontos szervünk láthatja a kárát...

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 23.: a Rákok tehetségét a környezetük is elismeri, a Mérlegek magabiztosságát sikerül valakinek megingatnia

A mai napra is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Leleplezték az idei X-Faktor női zsűritagjának kilétét

Régóta találgattak már a rajongók, vajon ki csatlakozik negyedikként a tehetségkutató-műsor zsűrijéhez, most pedig megkaptuk a választ.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Valaki olyasfajta feladatot bíz rád a hét utolsó napján, amelyhez egyelőre túl tapasztalatlannak érzed magad. Ne vállalj azonban hatalmas, a képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt jó eséllyel pillanatok alatt összeroskadsz, ennek okán pedig negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni!

BIKA (április 21-május 20)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj tehát időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

IKREK (május 21-június 21)

Nem hiába dolgoztál egész héten litereket izzadva a sikerért, embert próbáló munkád eredménye végre megmutatkozik, lassan ugyanis érkeznek a visszaigazoló, elismerő bólintások a környezeted részéről. Még a egy távoli ismerősöd is felveszi veled a kapcsolatot, hogy gratulálhasson, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és a rááldozott energia! Most azonban pihenj egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hiszen szükséged lesz az energiádra a következő projekthez!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalanul teszed meg az első lépéseket egy bizonyos helyzetben, amellyel kapcsolatban nincs még elég tapasztalatod. Ennek okán kissé túlmisztifikálod a feladat súlyát, valójában azonban semmi okod nincs a felesleges félelmek táplálására. Végy tehát egy mély levegőt és fuss neki a dolognak annak érdekében, hogy ne legyen lehetőséged a felesleges félelmeiddel foglalkozni. fel tehát a szöges cipőd, hisz noha olyan Hallgass a megérzésedre, felejtsd el a nehézségi fokot, hisz remegő lábakkal sokkal nehezebb bármilyen kitűzött célt teljesíteni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján valahogy hatalmába kerít az elégedetlenség érzése. Semmi sem jó, van egy bogár a füledben, ami folyton azt duruzsolja, hogy máshol kellene már tartanod, hogy nem vagy a helyeden, ez pedig teljesen ráteleszik a közérzetedre. Amennyiben azonban lemész alfába és belegondolsz, hogy mit is értél el idáig, akkor bizony rájöhetsz, hogy most pontosan ott tartasz a megkezdett utadon, ahol kell. Sem hátrébb, sem előrébb nem vagy. Amennyiben azonban gyorsítani szeretnél a tempódon, akkor bizony áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csakúgy az ölébe hullik minden, amit kiejt a száján. Te ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert semmit nem adnak ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dicséri!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy bárkivel szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján azon elmélkedsz, hogy milyen jól esne, ha másokra is legalább annyira számíthatnál, mint amennyire te ott állsz nekik rendíthetetlen ólomkatonaként, felfegyverkezve, amikor ők bajban vannak. Elég nagy csalódással tölt el azonban a tudat, hogy jelen pillanatban úgy tűnik, egyedül kell küzdened az eléd háruló akadályokkal, nem sokan lépik sajnos át ugyanis a pocsolyát érted, míg te másokért az óceánt is átúsznád. Semmi baj, attól leszel erősebb, hogy egyedül éred el az általad kitűzött célokat! Büszke lehetsz magadra, hisz a segítőkészség nagy erény, te pedig mindenkinek mindig rendekezésére állsz. Vigyázz azonban, hiszen elég vékony a vonal kihasználás és a segítség igénybevétele között!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napja olyan szituációt hoz, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kimondd a végszót egy igen komoly helyzetben, neked azonban hirtelen megremeg a lábad a felelősség terhe miatt. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor árgus szemekkel figyelnek és epedve várják körülötted, hogy megoldást kínálj, épp ezért gyorsan szedd össze magad és azt mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és használd az élettapasztalatodat, meglátod nem lehet belőle komolyabb galiba!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy tűnik, a hét utolsó napján, a külső ingerek kizárásával megvilágosodtál végre és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod tehát, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megoldj bizonyos helyzeteket, amelyek most fejtörést okoznak. Ne tétovázz sokat, indulj el, hiszen most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napja a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni egy igen-igen feszült helyzetben. Eddig megpróbáltad ugyanis tolerálni azt, amit bizonyos személyek szemérmetlenül csinálnak, mostanra azonban besokalltál és úgy érzed, ki kell törnöd és meg kell mondanod, hogy nem tűröd tovább az alakoskodást, az álságosságot, a rosszindulatot. Amennyiben ez másoknak nem tetszik, az legyen ez ő bajuk, neked nem kell mindenáron népszerűnek lenned. Az értékrendeddel összegyeztethetetlen helyzetekben semmi keresnivalód, hiszen vajmi kevés esélyed lesz arra, hogy boldog lehess.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon zavar egy bizonyos dolog, nem tudsz tőle nyugodtan aludni, minden gondolatod körülötte forog, hiába igyekszel elterelni a figyelmedet. Pontosan tudod azonban, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, elkerülhetetlen döntés vár rád, mely hatással lehet a téged körülvevő emberekre is. Az elméd pontosan tisztában van vele, hogy érdemes mihamarabb túlesned rajta, ám egyelőre még próbálod húzni az időt. Amennyiben nem szeretnél azonban túl sok álmatlan éjszakát okozni magadnak, abban az esetben igyekezz mihamarabb nekiveselkedni a dolognak!

HALAK (február 20-március 20)

Ha valamely célodat komoly munkával sikerült elérned, akkor semmiképp ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te is arasd le a babérokat, hogy téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad, mutasd meg mindenkinek, hogy nem lehet csak úgy arrébb pöckölni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Heti AKCIÓ! Parfümök, amiket most extra olcsón szerezhetsz be: ezek jelenleg a TikTok legnagyobb kedvencei

Hoztunk pár olyan parfümöt a Notino akciói közül, ami nagyon jó alapkelléke lehet a tavaszi megújulásnak.

Kép

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Kép

Vilmos 3 hétig őrzött egy óriási titkot Katalin előtt: rettegett, hogy bajba kerül

Vilmos herceg sokáig titkolt egy bizonyos dolgot Katalin előtt. Erről azonban ma már őszintén mer beszélni...

Kép

Sztárok, akiknek nembináris, gendersemleges vagy transznemű gyermeke van

Az alábbi hírességek támogatják gyermeküket és kiállnak az elfogadás mellett.

Kép

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!