Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 25.: a Rákok top formában vannak, a Mérlegeknek kockáztatniuk kell

Napi horoszkóp szeptember 25.: a Rákok top formában vannak, a Mérlegeknek kockáztatniuk kell
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 25.

KOS (március 21-április 20)

Nem érzed magad túl komfortosan egy bizonyos helyzetben, emiatt kifejezetten frusztrált a hangulatod, nem is érted, miféle keresnivalód van ott, ahol most vagy, ám sajnálatos módon egyelőre a leghalványabb fogalmad sincs arról, hogyan kerülhetnél ki ebből a szituációból. Mivel egyetlen dolgot pontosan tudsz: hogy mihamarabb le szeretnéd zárni ezt az utat, a legrövidebb akadálypályán végigmenve, így állítsd fel a megfelelő taktikát ahhoz, hogy ne legyen semmiféle megugorhatatlan akadály, amely váratlanul érhetne. Igyekezz visszanyerni a szabadságod és élvezni az Életet, ne akarj olyan helyzetekben értelmet keresni, ahol már az első pillanatban is világosan látszik, hogy semmi keresnivalód.

BIKA (április 21-május 21)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

IKREK (május 22-június 21)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nagy falatnak bizonyul számodra, az első lépések után ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, hogy Te is bizonyos korlátok között mozgó, halandó ember vagy, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni Te is a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

RÁK (június 22-július 22)

Top formában vagy, semmi nem szegheti kedved, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetetlenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteid és a közérzeted, hisz Te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, ebből kiindulva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást másoktól is. Ma mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, az illető ugyanis váratlanul faképnél hagyott, miközben te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy kievickélj a bajból. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki az igazi barát a bajban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, s hogy szabadulj a rád nehezedő terhek egy részétől. Olyan dolgok végére tehetsz pontot, amelyek már hosszú ideje nyomasztanak. Éppen ezért semmi mással ne foglalkozz ma, csak ezekkel, s akkor végre kissé nyugodtabb lehet az életed. Hidd el, ha sikerül végre elintézni a már régóta szőnyeg alá söpört dolgaidat, nagy kő gördül majd le a szívedről. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek iránt, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha minden élethelyzetben biztonsági játékra törekszel, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot vállalnod a reménybeli a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, s kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célodat. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Csak légy magabiztos, állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben magadról teljesen megfeledkezel. Mielőtt azonban mindenki a fejedre nőne, érdemes mérlegelned, hogy mi az, ami valójában fontos számodra: a saját sikered, vagy az, hogy a környezetedben levő emberek arcára csalj mosolyt? Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyeidre koncentrálj, s igyekezz a dolgaidat megfelelően menedzselni. Amennyiben ezen felül marad időd és energiád, hát akkor segíts másokon is, ami biztosan jót tesz a népszerűségi indexednek. De ne feledd, az első helyen magad állsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas lehetőség kínálkozik a mai napon, és pontosan tudod, ha elengednéd, örökre megbánnád, hisz nem jön mindennap efféle vissza nem térő alkalom. Ne hezitálj tehát sokáig, hogy élsz-e vele, de azért elemezd kissé a helyzetet, mielőtt igent mondasz. Ha meggyőződtél arról, hogy nem kell mindent egy lapra feltenned, ha nem kell feladnod a biztosat a bizonytalanért, akkor nincs mire várnod, mihamarabb indulj el, mert ki tudja, meddig áll nyitva a kapu. Ha húzod az időt, elúszhat a hajó, s utána lelkiismeret-furdalást fogsz érezni, hogy a te hibádból elszalasztottál egy nagyszerűnek tűnő lehetőséget! Ismered a mondást: amit ma megtehetsz...

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Izgalmas kaland ígérkezik számodra, amibe szinte gondolkodás nélkül azonnal fejest ugranál. Mielőtt azonban hűbelebalázs módjára fejjel rohannál a falnak, érdemes átgondolkodni mindent. Elemezd a helyzetet, dolgozz ki egy tervet, s készülj fel a váratlan helyzetekre is. Szánj megfelelő időt erre, hiszen nem hajt a tatár, ne akarj ezért egyetlen nap mindent megoldani. Így nagyobb esélyed van rá, hogy csupa kellemes élményben legyen részed, s a végén győztesként kerülj ki a kalandból. Szóval előbb gondolkodj, tervezd meg minden lépésedet, s akkor élvezheted is majd, amit csinálsz!

HALAK (február 20-március 20)

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás után most már van egy olyan cél, amelyért küzdesz, mert úgy gondolod, hogy megéri a fáradságot. Régóta kerested ezt a lehetőséget, és most rendkívül boldoggá tesz az, hogy van miért harcolni, hiszen a saját boldogságod a tét. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, s emiatt esetleg valaki a nemtetszésének ad hangot. Ha felkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj el, mert ki tudja, holnap nem lesz-e más késő! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!