Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 25.: a Mérlegek számára fontos részletek válnak világossá, a Nyilasok kiállnak a saját érdekeikért

Napi horoszkóp szeptember 25.: a Mérlegek számára fontos részletek válnak világossá, a Nyilasok kiállnak a saját érdekeikért

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Készen állsz arra, hogy továbblépj egy bizonyos helyzetből, amelyből kihoztad már a maximumot, épp ezért nem nagyon van keresnivalód benne. Tudasd a számodra fontos személyekkel, hogy mi a döntésed oka, miért nem szeretnél tovább egyhelyben toporogni és miért kell továbbindulnod, amíg van rá lehetőséged. Amennyiben te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted és ez még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd a továbblépéshez. Minden ügyedet véglegesen zárd le azonban, ne hagyj magad mögött megoldatlan problémákat, mert azok a jövőben is visszaköszönhetnek!

BIKA (április 21-május 20)

A hétvégi pihenés helyett túl sok programot ütemeztél be mára, ez pedig elég nagy frusztrációt okoz számodra. Mivel lemondani már elég ciki lenne őket, ezért igyekezz valahogy rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni mindennek a végére. Ha sikerül lezárni valamennyi ügyet, szánd a hétvége további részét a pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a legjobban sem tudnak pihenés nélkül egyfolytában versenyt futni! Adj magadnak lehetőséget arra, hogy feltöltődj, menj a barátnőiddel vásárolni, igyatok meg egy forró csokit és beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

IKREK (május 21-június 21)

Túlságosan tapasztalatlannak érzed magad egy bizonyos témában, épp ezért fűhöz-fához szaladgálsz annak érdekében, hogy használható tanácsot kapj. Ennek következményképp azonban teljesen összezavarodsz, hisz ahány ember, annyiféle útmutatással lát el, te pedig azt sem tudod, merre indulj. Amennyiben tehát nem érzel magadénak egy bizonyos helyzetet, abban az esetben ne vállalj a képességeidet jóval meghaladó felelősséget, amely alatt összeroskadsz és negatívan jöhetsz ki a helyzetből, esetleg olyannyira rosszul, amely meghatározhatja a jövődet is. Ne akarj megtenni olyan dolgokat, amelyekről előre tudod, hogy képtelen vagy teljesíteni!

RÁK (június 22-július 22)

Megnyugtató számodra az, hogy történjék veled bármi, a szeretteidre, a barátaidra mindig számíthatsz, ők azok, akik teljes mellszélességgel támogatnak és melletted állnak. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is készen állsz arra, hogy harcba indulj értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást, hisz együtt jobbá tehetitek a Világot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd borzasztóan eleged lenni abból, hogy minden körülötted élő téged talál meg, mint egy mondvacsinált megmentőt csak azért, mert ők nem akarnak semmiféle energiát arra pazarolni, hogy megoldják a gondjaikat. Épp ezért eljött az idő, amikor fel kell állnod és ki kell állnod az érdekeidért annak érdekében, hogy végre a saját életedre koncentrálhass! Hozd mindenkinek világosan a tudtára, hogy egyszerűen eleged van és nem vagy hajlandó a jövőben mások csomagját cipelni, megvan neked a magad terhe, amelyet viszek a hátadon! Aki pedig emiatt hátat fordít neked, annak igazából nem is voltál fontos, csakis arra használt, hogy a saját életén könnyítsen!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Jól esne most a támogatás, ha valaki megfogná a kezed és kivezetne a jelenlegi helyzetedből, ehelyett neked kell minden akadállyal megküzdened. Mivel azonban kezdesz belefáradni az egészbe, érdemes lenne egy napot adnod magadnak, amikor kikapcsolódsz és nem foglalkozol a nyomasztó dolgokkal, keress olyan programokat, amelyek pihentetőek és elterelik valamelyest a figyelmedet arról, amivel jelenleg küzdesz. Ha kapsz egy kis boldogsághormont, talán optimistán látod majd a jövődet és ahogy telik az idő, te magad találod majd meg a labirintusból kivezető utat. Csak fel ne add, hisz a dobogó tetején nagyon büszke leszel majd magadra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre világossá válnak számodra olyan részletek, amelyekkel kapcsolatban eddig csak a fejedet vakartad értetlenül, ám úgy tűnik, megvilágosodtál végre és rájöttél bizonyos dolgokra, így tehát indulhatsz a megoldás felé. Most már ugyanis pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Ne tétovázz sokat, állj neki, hisz most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ott motoszkál valami a fejedben, ami nem hagy nyugodni, emiatt vannak az álmatlan éjszakáid az utóbbi időben. Minden gondolatod ugyanis ekörül a bizonyos dolog körül forog és hiába igyekszel elterelni a figyelmedet, valahogy mindig visszakúszik az agyadba. Miközben pontosan tudod, hogy sokáig már nem hezitálhatsz, megy elkerülhetetlenül egy fájdalmas döntés vár rád, menekülsz előle, hogy utol ne érjen. Mivel pontosan tudod, hogy tulajdonképp jobban jársz, ha mielőbb próbálsz túlesni rajta, így nem is érdemes hosszasan húznod az időt. Könnyíts a helyzeteden!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján valaki rád szeretné testálni a felelősséget egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ami téged rendkívüli módon felháborít. Nem is érted, hogy gondolta az illető, hogy csak azért, hogy ő a felelősség terhét levegye magáról, rád pakolja az egészet. Igyekezz használható jó tanáccsal szolgálni, ugyanakkor tedd világossá számára, hogy te a saját ügyeidre koncentrálnál szíved szerint, mely nem önzőség, csupán vannak prioritások az életedben. Ha van az illetőben megfelelő mértékű intelligencia, akkor gond nélkül képes lesz a kérésedet elfogadni és tiszteletben tartani.

BAK (december 22-január 20)

Az az áldozatos munka, amit egész héten végeztél, hétvégére végre gyümölcsöző termést hoz, ennek köszönhetően pedig egyre-másra jönnek a dicséretek a környezetedtől. Még a főnököd is megkeres, hogy személyesen dicsérjen meg, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és az irodában töltött túlóra! Most azonban hétvége van, pihenj tehát egy kicsit, vegyél két-három, mélyebb lélegzetet, fújd ki magad, hisz kell az energia a következő projekthez!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Keményen megdolgoztál azért, hogy élvezhesd azt, ami a tiéd, ne engedd tehát meg, hogy mások elhappolják előled és büszkélkedjenek vele. Tudasd azokkal, akik arra pályáznak, hogy elvegyék az érdemeidet, hogy bizony nem adták ingyen a sikert és bizony nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Ne hagyd tehát magad, mutasd meg mindenkinek, hogy téged nem lehet csak úgy arrébb pöckölni!

HALAK (február 20-március 20)

Bármit teszel az életben, bármiféle eredményt érsz el, mindig többre, szebbre, jobbra vágysz, az örök elégedetlenség tehát az, ami jellemző a gondolkodásodra. Gondolj azonban bele, mi történne, ha mindenkinek minden egy egyszerű csettintésre az ölébe hullana és nem kellene fizikailag tennie azért, hogy szebb, több, jobb legyen neki! Ne legyél elégedetlen semmivel, légy hálás azért, ami megadatik és fizikailag tegyél azért, hogy szebb, több és jobb legyen. Hidd el, semmit nem adnak ingyen, pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem az is a két kezed munkáját dicséri.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 7.: a Rákok változásra vágynak, a Szüzeknek több türelemre lesz szükségük

Ismét izgalmas üzenetekkel készültek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra: az összes kedvenc sorozatodat megtalálod egy helyen

A besúgó, Jurassic World: Világuralom és a Mosolyogj is elérhető lesz az új streamingszolgáltató oldalán.

Kép

Párok, akik külön szobában alszanak az otthonukban állítják, ez boldogságuk titka

Vannak, akik szerint kapcsolatgyilkos lehet, ha a partnerek nem osztoznak az ágyukon, mások pedig úgy látják, éppen ez tarthatja életben a romantikát hosszútávon. Egy dolog viszont nem is lehet kérdés, méghozzá az, hogy ez a döntés kizárólag arra a két emberre tartozik, aki meghozza azt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!