Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 26.: a Rákoknak érdemes a sarkukra állniuk, a Mérlegeknek több kitartásra van szükségük

A csillagok a hét első napjára is üzentek érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki a közeljövőben bele fog szeretni a legnagyobb ellenségébe

Hamarosan változás áll be az életükben: ez a 3 csillagjegy szerelemre számíthat. De nem biztos, hogy onnan érkezik a Nagy Ő, ahonnan várták.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Titokban eljegyezték Jennifer Anistont? Óriási gyémántgyűrűvel az ujján mutatkozott a vörös szőnyegen

Jennifer Anistonról ismét érdekes pletykák röppentek fel, ugyanis az idei SAG Awards gálán nemcsak a ruhájával, hanem óriási gyémántgyűrűjével is feltűnést keltett.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is ígérnek némi izgalmat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked, mely rátelepszik a közérzetedre is. Ne tartogass azonban ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák maguktól biztosan nem fognak megoldódni, csupán az életkedvedet fogják szép lassan elfogyasztani előled! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol és tudod, hogy soha nem élnének vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáid, hisz ha beszélsz róluk, talán hangosan kimondva meghozzák a megoldó kulcsot is!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonyos személyek a közvetlen környezetedben tanácsra szorulnak, te pedig morális kötelességednek érzed, hogy átadd a tapasztalataidat másoknak. Mivel korábban megjártad azt az ösvényt, amelyen ők elindulni készülnek, így ne kertelj, őszintén mondd el, mit gondolsz, adott esetben figyelmeztetve őket arra, milyen fajta veszélyekkel találkozhatnak az útjuk során, így nem fog később lelkiismeret furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Innentől már nem a tiéd a felelősség, az teljesen az ő döntésük, hogy elindulnak vagy sem!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki olyan volumenű szívességet kér tőled, amely már túl lép egy határt, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem értesz egyet a dologgal, az elveiddel tökéletesen szemben áll, mégsem szeretnéd az illetőt megbántani. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, ez a bizonyos személy, aki a szívességet kérte, valahogy túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem minden a terveid szerint alakul ezen a hétvégén, jelen esetben neked még sincs ellenvetésed, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár alaphelyzetben te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ez esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hogy az ár magával hozza majd a megoldást is. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul valahogy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra ismeretlen személy toppan az életedbe a hétvége első napján, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon jó lehet neked. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre túl nyíltnak lenned, ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napja abszolút alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat letisztázd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, hisz most hosszú távú döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz, noha ebben a pillanatban még úgy tűnik, hogy óriási szükséged van rájuk. Egy próbát megér az, hogy letedd a nehéz zsákod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján derült égből villámcsapásként kapsz ihletet és mivel semmi eget rengető programod nincsen, ezért nyugodtan ki is bontakoztathatod tehát a kreativitásodat, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, hiszen most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a tervedet, igyekezz azonban minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Legyél magabiztos és meglátod, a siker jön majd magától!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nem igazán vágy ezen a hétvégén semmi izgalomra, teljesen jól érzed magad a pihenéssel, a kikapcsolódással kapcsolatos programokon, mégis ma lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban rögtön érzed, hogy vétek lenne nemet mondani rá. Noha izgalommal vegyített félsz jócskán van benned, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad, tekints úgy az egészre, mint ami rengeteg élményt és tapasztalatot adhat és ami hosszú időre jelenthet egyfajta adrenalinlöketet! Micsoda hétvége!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed megrekedtél egy bizonyos helyzetben, melyben kezded elveszíteni azt a motivációt, amit az utad elején éreztél. Mivel azonban vannak még kiaknázatlan lehetőségek, igyekezz mindent bevetni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess a dolog végére, mielőtt teljesen kiégnél a motiválatlanság és a monotonitás miatt. Tégy meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy a nap végén elmondhasd magadról, hogy rajtad semmi nem múlt, ami a kitűzött cél elérését illette!

BAK (december 22-január 20)

Már az utad elején is pontosan tudtad, hogy a sikerért borzasztó sok áldozatot kell majd meghoznod, hogy rengeteg akadállyal és külső erővel kell megküzdened ahhoz, hogy elérd a célodat, épp ezért nem ér meglepetésként a helyzet nehézségi foka sem. Mivel azonban számodra fontos dologért küzdesz, így bármire hajlandó vagy azért, hogy véghez tudd vinni, amit elterveztél. Lesznek persze olyanok körülötted, akik nem vesznek komolyan, nem hisznek ugyanis benned és abban, hogy valaha sikerülni fog a nagy álmod, lesznek azonban olyan támogatók is, akik biztosítanak róla, hogy jó ügyért, nemes cél eléréséért harcolsz és hogy semmiképp nem szabad feladnod, mert megéri küzdeni! Te elsősorban magadban higgy, hisz ez lesz a fegyver ahhoz, hogy végül a célszalagot átszakítva boldogan ünnepelhess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, kissé megrekedtél a sárban, nem igazán tudsz olyan tempóban haladni a feladataiddal, ahogy az elején eltervezted. Valahogy mindig akad ugyanis egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged
koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Menni fog, csak koncenctrálnod kell!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján akaratodon kívül olyan titokra derül fény előtted, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán valaki rád bízta, ebben az esetben sajnos kutyakötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amelybe menthetetlenül benne ragadhatsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Kép

Jennifer Aniston 55 éves, de ő volt a legdögösebb! Mutatjuk a 2024-es SAG Awards leggyönyörűbb ruhakölteményeit

Az 59. SAG Awards résztvevői lélegzetállító szettekben léptek a vörös szőnyegre! Mutatjuk a 10 legszebbet!

Kép

Ezt árulja el az egészségedről a szemed formája és színe

Tudtad, hogy a sorsod kiolvasható a szemedből? Máris mutatjuk, hogy mi vár rád a jövőben!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!