Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el

Napi horoszkóp szeptember 24.: a Bikák hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Ikrektől bizonyos személyek túl sokat várnak el

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégére is ígérnek némi izgalmat a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked, mely rátelepszik a közérzetedre is. Ne tartogass azonban ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák maguktól biztosan nem fognak megoldódni, csupán az életkedvedet fogják szép lassan elfogyasztani előled! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol és tudod, hogy soha nem élnének vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáid, hisz ha beszélsz róluk, talán hangosan kimondva meghozzák a megoldó kulcsot is!

BIKA (április 21-május 20)

Bizonyos személyek a közvetlen környezetedben tanácsra szorulnak, te pedig morális kötelességednek érzed, hogy átadd a tapasztalataidat másoknak. Mivel korábban megjártad azt az ösvényt, amelyen ők elindulni készülnek, így ne kertelj, őszintén mondd el, mit gondolsz, adott esetben figyelmeztetve őket arra, milyen fajta veszélyekkel találkozhatnak az útjuk során, így nem fog később lelkiismeret furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Innentől már nem a tiéd a felelősség, az teljesen az ő döntésük, hogy elindulnak vagy sem!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki olyan volumenű szívességet kér tőled, amely már túl lép egy határt, arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem értesz egyet a dologgal, az elveiddel tökéletesen szemben áll, mégsem szeretnéd az illetőt megbántani. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, ez a bizonyos személy, aki a szívességet kérte, valahogy túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

RÁK (június 22-július 22)

Bár nem minden a terveid szerint alakul ezen a hétvégén, jelen esetben neked még sincs ellenvetésed, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok előrehaladását. Bár alaphelyzetben te a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ez esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hogy az ár magával hozza majd a megoldást is. A pillanatnak élj, a jövő pedig majd alakul valahogy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra ismeretlen személy toppan az életedbe a hétvége első napján, aki felé neked is érdemes nyitni, mert olyan ismeretségre tehetsz szert, amely hosszútávon jó lehet neked. Légy nyitott, barátkozz, mert előbb-utóbb komolyabbra is fordulhat a dolog. Nem kell elsőre túl nyíltnak lenned, ésszel és okosan keverd a kártyáid, mert ha nagyon rámenős és őszinte vagy, elijesztheted az első pillanatban az illetőt és akkor a kapcsolat eleve el lesz rendelve. Ne kapkodj, lassan járj, tovább érsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napja abszolút alkalmas arra, hogy mindent véglegesíts, a benned rejlő bizonytalanságokat letisztázd és döntést hozz, merre szeretnél továbbmenni. Kicsit maradj egyedül, hogy mindent racionálisan végig tudj gondolni, hisz most hosszú távú döntéseket kell meghoznod, amiket csak olyanformán lehet végiggondolni, ha a többiek békén hagynak. Hidd el, sokkal könnyebb leszel, ha bizonyos terhektől mihamarabb megszabadulsz, noha ebben a pillanatban még úgy tűnik, hogy óriási szükséged van rájuk. Egy próbát megér az, hogy letedd a nehéz zsákod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége első napján derült égből villámcsapásként kapsz ihletet és mivel semmi eget rengető programod nincsen, ezért nyugodtan ki is bontakoztathatod tehát a kreativitásodat, mert ebből valami olyan dolog sülhet ki, amire még a környezeted is ámulattal fog nézni. Használd ki a lehetőséget, hiszen most minden eszköz adott arra, hogy megvalósítsd a tervedet, igyekezz azonban minél hamarabb nekifogni, mert lesznek, akik megpróbálnak utánozni és mindenáron elvenni tőled a sikert. Legyél magabiztos és meglátod, a siker jön majd magától!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nem igazán vágy ezen a hétvégén semmi izgalomra, teljesen jól érzed magad a pihenéssel, a kikapcsolódással kapcsolatos programokon, mégis ma lehetőség kínálkozik, amellyel kapcsolatban rögtön érzed, hogy vétek lenne nemet mondani rá. Noha izgalommal vegyített félsz jócskán van benned, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad, tekints úgy az egészre, mint ami rengeteg élményt és tapasztalatot adhat és ami hosszú időre jelenthet egyfajta adrenalinlöketet! Micsoda hétvége!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed megrekedtél egy bizonyos helyzetben, melyben kezded elveszíteni azt a motivációt, amit az utad elején éreztél. Mivel azonban vannak még kiaknázatlan lehetőségek, igyekezz mindent bevetni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess a dolog végére, mielőtt teljesen kiégnél a motiválatlanság és a monotonitás miatt. Tégy meg minden tőled telhetőt annak érdekében, hogy a nap végén elmondhasd magadról, hogy rajtad semmi nem múlt, ami a kitűzött cél elérését illette!

BAK (december 22-január 20)

Már az utad elején is pontosan tudtad, hogy a sikerért borzasztó sok áldozatot kell majd meghoznod, hogy rengeteg akadállyal és külső erővel kell megküzdened ahhoz, hogy elérd a célodat, épp ezért nem ér meglepetésként a helyzet nehézségi foka sem. Mivel azonban számodra fontos dologért küzdesz, így bármire hajlandó vagy azért, hogy véghez tudd vinni, amit elterveztél. Lesznek persze olyanok körülötted, akik nem vesznek komolyan, nem hisznek ugyanis benned és abban, hogy valaha sikerülni fog a nagy álmod, lesznek azonban olyan támogatók is, akik biztosítanak róla, hogy jó ügyért, nemes cél eléréséért harcolsz és hogy semmiképp nem szabad feladnod, mert megéri küzdeni! Te elsősorban magadban higgy, hisz ez lesz a fegyver ahhoz, hogy végül a célszalagot átszakítva boldogan ünnepelhess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, kissé megrekedtél a sárban, nem igazán tudsz olyan tempóban haladni a feladataiddal, ahogy az elején eltervezted. Valahogy mindig akad ugyanis egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged
koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Menni fog, csak koncenctrálnod kell!

HALAK (február 20-március 20)

A hétvége első napján akaratodon kívül olyan titokra derül fény előtted, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna annak előtte. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán valaki rád bízta, ebben az esetben sajnos kutyakötelességed megtartani magadnak. Noha nem hagy nyugodni a dolog, legszívesebben elmondanád valakinek, de mivel igen nehéz természetű ügyről van szó, óvatosnak kell lenned. Amennyiben ugyanis kiderül, hogy te voltál az, aki kifecsegte, roppant nagy csalódást fogsz okozni annak, aki megosztotta veled az elején. Ne mássz bele olyan dagonyába, amelybe menthetetlenül benne ragadhatsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!