Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 23.: az Ikreknek tanácsra van szükségük a továbbhaladáshoz, a Mérlegek új dologban próbálhatják ki magukat

Napi horoszkóp szeptember 23.: az Ikreknek tanácsra van szükségük a továbbhaladáshoz, a Mérlegek új dologban próbálhatják ki magukat
A nap cikke

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

A születési időd felfedi, ki az őrangyalod: ebben segít téged életed során

Mindenkinek van őrangyala, még ha nem is látjuk, a nehéz időszakokban mellettünk áll. De hogy ki is a tiéd és miben segít téged igazán, az az alábbiakban kiderül!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben teljesen az uralma alá vett, hosszú ideje kényszeríti rád ugyanis az akaratát, egyfajta marionett bábként kezelve. Mostanra azonban eleged lett ebből, eljött tehát a pillanat, amikor a sarkadra kell állnod és elmondanod bátran, mi nem tetszik neked. Légy diplomatikus, hisz ahhoz nem szükséges indulatosan reagálnod, hogy célt érjen a mondanivalód, elég, ha szofisztikáltan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Legyél udvarias, ugyanakkor kellően határozott is, s hidd el, ebben az esetben az illető meg fogja érteni, hogy tulajdonképpen mi a probléma kettőtök között.

BIKA (április 21-május 20)

Szeretnéd felhívni egy el nem hanyagolható szempontra egy hozzád közel álló figyelmét, ám az illető arrogánsan hajt el, te pedig értetlenül állsz a helyzetben. Mielőtt azonban felháborodnál és végleg hátat fordítanál neki, igyekezz mindenképp az ő szemszögéből is megvizsgálni a helyzetet és ne a támadást lásd benne. Igyekezz úgy alakítani a szituációt és próbáld úgy formálni és irányítani a beszélgetést, hogy lehetőséged adódjon valahogy arra, hogy felhívd a figyelmét a lényegre, egyúttal jelezd számára, hogy a stílusát igen-igen kifogásolhatónak találtad. Fogadd el, hogy jelenleg egy túlfeszített helyzetben igyekszik ellavírozni, de ne hunyj szemet afelett, hogy megalázónak és bántónak gondolod az általa használt hangnemet. Te is ember vagy, neked is van tehát önbecsülésed!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetbe kerülsz, amelyben mások tanácsa nélkül bizonyosan nem fogsz tudni továbbmenni. Mielőtt azonban abba a hibába esnél, hogy fűhöz-fához szaladgálnál, ahelyett, hogy egyetlen használható tanácsadót keresnél, igyekezz a kétségbeeséseden úrrá lenni és hideg fejjel gondolkodni. Az ugyanis abszolút nem opció, hogy bárki kezét megragadd, csakis azt a személyt válaszd ki, aki a témában a legkompetensebb. Akadnak majd olyanok is, akik a pillanatnyi gyengeségedet kihasználva tévútra próbálnak vezetni, te azonban ne dőlj be a kéretlen tanácsadóknak, hisz nem mindenki a te javadat akarja!

RÁK (június 22-július 22)

A hét második felére kezded az összes energia tartalékod felélni, nem is nagyon tartasz lépést a többiekkel, szíved szerint inkább vennél ki szabadnapot, semmint a taposómalomban teljesíts. A legnagyobb peched az, hogy ahelyett, hogy a túlélésre játszhatnál, mindenki ma talál meg a nyűgjével, mindenki most kér segítséget, mindenkinek most jutsz eszébe. Ne engedj a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, nem tudod a jelen helyzetet sem megoldani, neked pedig most az az elsődleges célod, hogy különösebb károkozás nélkül eljuss a hétvégéig! Koncentrálj az aktuális feladataidra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden körülötted élő tőled várja a megoldást egy bizonyos ügyben, amelyet nem egyedül, sokkal inkább csapatban kellene megoldanotok. Mivel azonban korántsem az volt a feladat, hogy te törd az utat, ők pedig kövessenek, így egész nyugodtan állj a sarkadra és ne hagyd magad a társaiddal szemben. Ez ugyanis közös munka, s te joggal nem szeretnéd, ha mások érdemtelenül aratnák le a babérokat. Bátran szegezd nekik a választási lehetőséget: vagy dolgoznak ők is, vagy mondják meg, ha nem akarnak tenni semmit. Ez utóbbi esetben ne vesztegeted tovább az időt, tedd meg egyedül, amire képes vagy, de ne rejtsd véka alá a főnökeid előtt sem, hogy az érdem csak a tiéd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben egy el nem hanyagolható problémát igyekszik elbagatellizálni, mely számodra azért is meglehetősen zavaró, mert neked is közöd van a helyzethez. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie neki is a helyzettel annak érdekében, hogy ne akadjatok el mindketten és ne valljatok kudarcot. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem akadályoz a továbbiakban.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ma végre lehetőséged adódik arra, hogy kipróbáld magad valamiben, amivel azelőtt csak messziről mertél szemezni. Most azonban eljön a pillanat, amikor fizikai közelségbe kerül a dolog, te pedig ettől megrémülsz, már nem is olyan vonzó számodra az egész. Mivel azt is pontosan tudod, hogy amennyiben nem próbálnád ki, abban az esetben biztosan megbánnád, hogy megfutamodtál, épp ezért nem is érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest a dologba és legyél nyitott a világra. Ne feledd: kevés dolog történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre beérnek azok a gyümölcsök, amelyen hosszú ideje dolgozol hosszú, így joggal arathatod le a babérokat, hisz a győzelmet már senki sem veheti el tőled. Ne kürtöld azonban egyelőre világgá a sikereidet, hisz nem tudhatod, mikor jön egy váratlan széllökés, amely elfújhat mindent, csakis akkor oszd meg a tágabb környezeteddel, ha nincs már veszélyben az eredmény. Neked már az is nagy felszabadultságot okoz, hogy végre a végére jutottál a dolognak, így most kicsit lazíthatsz, de ne téveszd szem elől azt, amin hosszú ideje dolgozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Vissza nem térő lehetőség kínálkozik a mai napon, amely ráadásul nem is mindenkinek és nem is minden nap adatik meg. Épp ezért nem is érdemes sokat hezitálnod a dolgon, ugorj fejest, hiszen ha elkezdesz akadékoskodni, akkor könnyen lehet, hogy azalatt elúszik a hajó és késő lesz felszállnod rá. Most olyan kapu nyílhat meg előtted, amelyen belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, ami igencsak jót tesz az önértékelésednek, hisz a siker az, ami hatalmas visszaigazolás lehet, nem utolsó sorban pedig a többiek is kénytelenek elismerni a teljesítményedet. Mindenképpen élj tehát a lehetőséggel!

BAK (december 22-január 20)

Mikor már azt hiszed, hogy tökéletesen osztottad be az idődet, semmiféle váratlan fordulat nem adódhat a folyamatban, melynek végén joggal arathatod majd le a babérokat, mégis szembejön valaki, aki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amit neki kellene elvégeznie, neked pedig sem időd, sem kedved nincs ahhoz, hogy a nyakadba vedd. Épp ezért határozottan utasítsd vissza és mondd el, hogy neked nincs kapacitásod olyasmivel foglalkozni, amit mások a lustaságuk okán nem hajlandóak elvégezni. Ne engedd kihasználni magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég nagy feladatot vállaltál ugyan fel, nem is igazán vagy azonban biztos benne, hogy sikerülhet hibátlanul célba érned, egyelőre ugyanis túl kicsinek érzed magad a dologhoz. Kissé kellemetlen a helyzet, hisz pontosan tudod, hogy nem táncolhatsz már vissza, így ahelyett, hogy menekülési útvonalat keresnél, érdemes mindenképp megoldás centrikusan a kifelé vezető utat keresned úgy, hogy közben minden tőled telhetőt megteszel a kifogástalan eredményért. Minden használható lehetőséget ragadj meg, de vigyázz, nem mindegyik jelent majd megoldást a helyzetre! Csak ésszel menj előre, ne ösztönből!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felére kezdesz kicsit szétesni mind mentálisan, mind pedig fizikailag. Ennek okán tulajdonképp csak sodródsz az árral, semmi olyan felmutatható eredményt nem tudsz produkálni, amelyet érdemes felvállalni mások előtt is. Mivel azonban két napod van még a munkahétből, mielőtt valóban átadod magad a pihenésnek, így érdemes most összeszedned magad, amíg még lehetőséged van beleszólni a dolgok menetébe, hisz ha mások veszik át az irányítást, onnantól te is csak a feladatot teljesítő személy vagy, akit mások kontrollálnak. Jól gondold tehát meg, hogy hagyod magad szétesni, avagy megrázod magad és kitartasz még hétvégéig!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!