Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Ikrek komoly kihívás előtt állnak, az Oroszlánok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Napi horoszkóp szeptember 22.: az Ikrek komoly kihívás előtt állnak, az Oroszlánok kellemetlen helyzetbe kerülhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb kiadás előtt állsz, épp ezért ajánlott meggondolnod, hogy mire adsz ki pénzt, amennyiben ugyanis kontroll nélkül szórod, nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a Világ vége jött el, csupán csak egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor kell ezt a bizonyos összeget kiadnod és amennyiben nem marad tartalékod, abban az esetben bizony nehéz helyzetbe kerülhetsz! Csak ésszel költekezz tehát!

BIKA (április 21-május 20)

Céltudatosságod abszolút nem ismer határokat, a “lehetetlen” fogalma gyakorlatilag hiányzik a szótáradból. Vannak azonban mégis olyan pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének, vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

IKREK (május 21-június 21)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba kerülsz, amely igen nehéz akadályokkal lesz tele, neked mégis meg kell tudnod küzdeni vele. Ha azonban nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs ahhoz, hogy a végén mindenki elismerését kivívhasd és te, magad is elégedett lehess a teljesítményeddel. Ne futamodj meg rögtön az első nehézségnél, inkább magabiztosan állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikereidért! Hidd el, annál édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret amiatt, hogy meg sem próbáltad!

RÁK (június 22-július 22)

Mivel a folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, épp ezért úgy döntesz, hogy a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad egy esetleges következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat mégis keresztbe húzza a számításaidat és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így nyugodt lélekkel adhatod át magad a jól megérdemelt pihenésnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy hozza az Élet, hogy egy bizonyos szituációban akaratlanul kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami rendkívülien frusztrál, hisz nem tehetsz az egészről. Megpróbálhatod ugyan kimagyarázni magad, ám ebben az esetben nem biztos, hogy sokat segít a dolgon. Magyarázkodás helyett azonban igyekezz bebizonyítani, hogy nem rajtad múlt a helyzet negatív kimenetele, ha másért nem is, de azért megéri, hogy legalább neked nyugodtabb legyen a lelkiismereted. Jobb lesz, ha a tetteid beszélnek helyetted!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Gyakorlatilag folyamatosan a széllel szemben futsz, amelynek következtében borzasztóan lelassulnak azok a számodra fontos ügyek, amelyek meghatározhatják mások jövőjét is. Próbálj tehát irányt változtatni, hisz ha így folytatod, még azelőtt merülsz le teljesen, mielőtt esélyed lenne befejezni, amit elkezdtél. Ha azt látod, hogy felesleges csatákat kell vívnod, egyszerűen kíméld meg magad tőlük és ne fáradj, mert még más helyzetben lesz szükség az energiáidra.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ezer szállal kötődsz valakihez, akinek mindenáron bizonyítani próbálod, hogy milyen fontos számodra és ezért gyakorlatilag bármeddig képes vagy elmenni. Nem biztos azonban, hogy okosan teszed, ha összetöröd magad az illetőért, hisz ha az érzés kölcsönös, nem kell heroikus küzdelmet folytatnod, ha pedig üres kapura lövöd a labdát, attól egy idő után nem leszel túl motivált. Ülj le, beszélj őszintén és egyértelműen. Ne fuss felesleges köröket!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hozzád nem túl közel álló emberek igyekeznek számon kérni rajtad bizonyos dolgokat, te pedig értetlenül figyeled, hogy mégis mi történik. Ne hagyd magad, hisz neked csupán egyetlen dologra kell koncentrálnod: csak saját magadnak tartozol elszámolnivalóval! Senki nem kérhet rajtad számon semmit, amennyiben úgy cselekszel, hogy nem ártasz közben senkinek. Ha bárki rád fog valami olyasmit, amihez nincsen közöd, állj ki magadért és védd a saját érdekeid. Nem kell beleegyezned semmibe, amibe akaratodon kívül megpróbálnak belekeverni!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje szeretnél békét kötni valakivel, akivel korábban durva konfliktus helyzet vetett véget a jó kapcsolatotoknak. Mivel azonban az illető fontos helyet foglalt el az életedben, épp ezért próbálod meg rendezni a kapcsolatokat, de legalábbis igyekszel a kérdéseidre választ kapni tőle. Mielőtt azonban felhívod, vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy kétesélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani, illetve úgy fog elsülni a beszélgetés, ahogyan azt eltervezted. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Még ha nem is melegszik újra a közöttetek lévő viszony, talán a kérdéseidre választ kapva le tudod zárni és tovább tudsz lépni.

BAK (december 22-január 20)

Relatíve hosszabb ideje készülsz arra, hogy egy számodra fontos dologért megküzdj, a siker érdekében tehát mindenre képes lennél, épp ezért folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz a tervrajzon rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Ugyan az még nem kristályosodott ki benned, hogy mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, mégis fontos szem előtt tartanod azt is, hogy örökké nem élhetsz abban az illúzióban, hogy a siker csak rád vár, neked tulajdonképp csupán ki kell nyújtanod a karod érte. Igenis fizikai tettekre lesz szükség ahhoz, hogy végül ünnepelhess! Lásd be, a karosszékben ülve, mindig matekozva nem lehet a csúcsra érni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utolsó másodpercben fut be a segítség, amikor már azt sem tudtad, mitévő legyél, kétségbeesésedben gyakorlatilag bármire hajlandó lettél volna. Az illető azonban kis túlzással az életedet mentheti meg, hisz kissé sok minden szakadt a nyakadba, amely alatt majdhogynem összeroskadtál, de egyedül semmiképp nem tudtad megoldani a helyzetet. Szerencsére mostmár nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, Te is jössz neki eggyel!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen tudsz koncentrálni olyan mértékben, ahogy azt a helyzet megkívánja, kezd fogyni a türelmed, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, milyen távolság van mögötted és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem roham léptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Fel ne add!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!