Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 22.: A Bikák borzasztóan vágynak a sikerre, a Rákoknak érdemes kevesebbet kockáztatniuk

Napi horoszkóp szeptember 22.: A Bikák borzasztóan vágynak a sikerre, a Rákoknak érdemes kevesebbet kockáztatniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

A legnagyobb bosszúságodra mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét második felében, amelyben magyarázkodnod kell csak azért, mert ők bajba sodortak. Igyekezz azonban mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes emiatt jelenetet rendezned, csupáncsak elkönyvelheted, hogy egy fájó tapasztalatot szereztél azzal kapcsolatban, hogy kiben érdemes megbíznod a jövőben. Ces’t la vie!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztóan vágysz a sikerre, szeretnél végre te is megmártózni a csillogásban és érezni azt, hogy milyen érzés a győzelmet ünnepelni. Mindez rendkívül jól hangzik, abba azonban érdemes belegondolnod, hogy másoknak sem hullik a siker az ölébe, amennyiben tehát ilyesfajta céljaid vannak, akkor érdemes felállnod és megtenned bizonyos lépéseket azért, hogy a csillogásban részed lehessen. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

IKREK (május 21-június 21)

Vészesen közeleg a határidő, amikor végezned kell egy felelősségteljes feladattal és bizony olyan eredményt kell felmutatnod, amely magáért beszél. Épp ezért ma csakis erre ez egyetlen projektre koncentrálj, igyekezz kizárni a külvilágot és csak erre összpontosítani annak érdekében, hogy az az eredmény születhessen, amit mások elvárnak tőled. Állíts fel egy rendszert, vess be minden tudást és tapasztalatot annak érdekében, hogy sikerüljön időben pontot tenned a dolog végére, ne hagyd, hogy mások akadályozzanak a feladat teljesítésében. Hidd el, ma mindenki meg fogja érteni, hogy más nem fér bele az életedbe, de ha sikerült lezárnod végre, akkor teljes emberként élvezheted az pihenést újra! Addig azonban első a kötelesség!

RÁK (június 22-július 22)

Kissé fárasztónak találod azt, hogy folyamatosan vékony jégen lavírozol, amely bármikor beszakadhat alattad. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek az éppen végrehajtandó, igen-igen kockázatos manőverről. Mivel tudod, hogy igazuk van és te is érzed, hogy a határaidat súrolod, épp ezért érdemes olyasfajta kihívásokat keresned inkább, amelyek egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet biztosítanak számodra. Nem kell mindig a szakadék szélén egyensúlyoznod még akkor sem, ha ez mára a védjegyeddé vált!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, aki eléggé közel áll hozzád, egy igen komoly problémával küzd és nem-igen tud boldogulni, már-már kétségbeesésében gyakorlatilag bármire képes lenne annak érdekében, hogy mihamarabb kikerülhessen a helyzetből. Mivel azonban nem szeretnéd, hogy egy olyan ballépést kövessen el, amely bajba sodorhatja, épp ezért kéretlenül olyan mentőakcióba kezdesz, amely bizony a végén a visszájára fordulhat és rosszul sülhet el. Nem biztos tehát, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle manőverbe, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, a környezeted túl sokat vár el tőled, egyszerűen nem is érted, miért gördítenek folyton megugorhatatlan akadályokat eléd, emiatt egyszerre vagy bosszús es csalódott. Ne gondold azonban, hogy ellened fordultak, csupáncsak azt gondolják, hogy a lehetetlennel is képes vagy megküzdeni. Magyarázd el mégis nekik, hogy nem szeretnél folyton megfelelni mindenkinek, főként nem úgy, hogy belekényszerítenek megoldhatatlan helyzetekbe. Te a saját sikereidért és boldogságodért küzdesz és nem azért, hogy mások elégedettek legyenek veled. Állj ki magadért!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki gyengéd érzelmeket táplál feléd, te azonban nem vagy biztos abban, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. A legutóbbi csalódásod után ugyanis kicsit mindenkivel óvatosabb vagy, inkább megtartod a három lépés távolságot, nehogy újabb hasraesésben legyen részed. Ne húzd azonban mindenkire rá a vizes lepedőt, hiszen ha egy hangyányival nyitottabb vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy az illető hozza el neked a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rizikós kihívást kell teljesítened a hét második felében, amelyet nagy valószínűséggel nem sokan vállaltak volna be, te azonban szereted, ha az adrenalin szinted az egekben van. Ezenkívül borzasztóan vágysz az elismerésre, ennek érdekében tologatod folyamatosan a határaidat feljebb és feljebb. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

NYILAS (november 23-december 21)

Szeretsz előre gondolkodni, nem igazán tudsz a váratlan helyzetekre megfelelően reagálni, hisz abban a meggyőződésben élsz, hogy minden előre jól kiszámítható. Ez egy rendkívül bölcs hozzáállás, azt azonban te is beláthatod, hogy vannak az életben olyan szituációk, amelyek égből pottyantak, senki nem tudja előre kimatekozni őket. Épp ezért lazíts, ne akarj mindig mindenről tudni, a Világon él hét milliárd ember, lesznek tehát, akik hozzád hasonló képességeket mutatva meg tudnak birkózni akár váratlan helyzetekkel is. Hidd el, képtelenség mindig mindenen rajta tartani a szemed!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta döntést kell meghoznod, amelynél elengedhetetlenül fontos az, hogy mindent alaposan átrágj annak érdekében, hogy megfelelően dönthess. Amennyiben tanácstalan lennél vagy elakadnál, abban az esetben mindenképp keress valakit, akinek elmondhatod a bizonytalanság okát és meghallgathatod az álláspontját. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy általad kellemetlennek gondolt helyzeten szeretnél mihamarabb túlesni a hét második felében, azt gondolod ugyanis, hogy ha mihamarabb nekiugrasz, annál gyorsabban végzel vele. Könnyen lehet azonban, hogy ezzel csak az ellenkezőjét éred el, és nemhogy haladna minden előre, inkább hátrafelé menetbe kerülsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, egyszerűen ügess úgy, hogy biztosan ne bokrosodjon meg. Hidd el, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül makacs módon borzasztóan ragaszkodsz bizonyos útvonalakhoz még akkor is, ha mások sokkal rövidebb és egyszerűbb utakat mutatnak neked. Csökönyösséged időnként konfliktushelyzetbe is sodor, főként akkor, ha csapatban kell működnöd, hisz nehezen engedsz a huszonegyből. A békesség és a hosszútávú sikerek miatt azonban nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne mindig arra menj, amerre több a buktató, persze sokkal több tapasztalatot szerezhetsz, ám bizony létezik egyszerűbb módja is a sikereid elérésének. Néha érdemes lejjebb adnod az elveidből!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Ezért tesz rosszat a bőrödnek, ha mindennap zuhanyzol

Mindennap zuhanyzol és szerinted ez teljesen rendben van, sőt, másoktól is elvárható? Van egy rossz hírünk!

Kép

Az ókori görög és római nők élete egyáltalán nem olyan volt, mint a filmekben

Talán mégsem volt olyan jó buli ókori görög vagy római nőnek lenni, nem?

Kép

A vasárnapi alvásnak fontosabb szerepe van, mint gondolnád

Szinte utálod a vasárnapot, annyira nyomaszt, hogy másnap már hétfő? Itt a megoldás!

Kép

Miért telik gyorsabban az idő, ahogy öregszünk? Tudományos válasz van rá!

Gyerekként olyan, mintha egy év egy évezred lenne, majd felnövünk és hirtelen elkezd rohanni az idő. Mi erre a tudományos magyarázat? Most megtudhatod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!