Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 21.: a Kosok a saját kárukon fizetik meg a tanulópénzt, az Oroszlánoknak útbaigazításra van szükségük

Napi horoszkóp szeptember 21.: a Kosok a saját kárukon fizetik meg a tanulópénzt, az Oroszlánoknak útbaigazításra van szükségük
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Olvasd el!

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Olvasd el!

A 7 legfurcsább tény a terhességről, amiről senki nem mer beszélni

Igen, csodálatos kilenc hónap a várandósság, de azért bőven akadnak olyan dolgok, amelyekre jó lenne, ha felkészítenének minket...

Olvasd el!

Heti horoszkóp június 24-30.: a Rákok zsúfolt hétre számíthatnak, a Mérlegeknek érdemes okosabban gazdálkodniuk az idejükkel

Június utolsó hete is bővelkedik majd izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 21.

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén a saját károdon kell megfizetned a tanulópénzt egy bizonyos szituációban, nem számítottál ugyanis arra, hogy valakivel megosztasz egy elég bizalmas titkot, az illető pedig másokkal is megosztva pletykát csinál belőle. Igyekezz a felháborodásodat mindenképp megosztani az illetővel, vondd nyugodtan kérdőre, hogy tulajdonképp mi volt ezzel a célja, hisz ilyenformán bemondathattad volna a rádióban is azt, amit vele megosztottál. Legközelebb jól gondold meg, kit fogadsz a bizalmadba, hisz soha nem kellemes tapasztalás a csalódás érzése!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, a szokásosnál nagyobb fába vágtad a fejszédet, ennek okán kissé bizonytalan vagy, nem igazán tudod, hogy mekkora esélyed van a kitűzött célod elérésére, túl kicsinek és tapasztalatlannak érzed magad ugyanis ehhez a feladathoz. Amennyiben új kihívásra vágysz, mindenképpen érdemes gondolkodnod, mielőtt nemet mondanál az egészre, hisz lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, viszont ha sikerül, abban az esetben hatalmas elismerésre számíthatsz. Ha azonban úgy érzed, hogy ehhez nincs benned elég erő, érdemes még egyszer fontolóra venni a dolgot, hisz most az a cél, hogy sikerélményt szerezz, nem az, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te pillanatod is!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenféleképp szeretnél jelezni egy közeli barátodnak valamit, amit te tökéletesen jól látsz, neki azonban fel sem tűnik a dolog. Igyekezz tehát úgy alakítani a szituációt és próbáld úgy formálni és irányítani a beszélgetést, hogy lehetőséged adódjon úgy tálalni a dolgot, hogy az ne legyen sértő, avagy bántó, hisz a te szándékaid ettől igen távol állnak. Ha ügyes vagy, meglátod, megérti majd, mi a célod, így a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sokfelé járnak a gondolataid a hét közepén, annak ellenére, hogy pont most kellene összeszedettnek lenned. Érzed, ez az a holt pont, amikor kezded az összes energia tartalékodat felélni. Emellett mindenki most hív, most keres meg, most kérnek segítséget, illetve mindenkinek most kezdesz hiányozni. Ne engedj azonban a kísértésnek, mert ha elvonják a figyelmed, abban az esetben nem fogod tudni a jelen helyzetet megoldani. Koncentrálj minden agysejteddel a feladatra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan helyzetedben kéred ki a közvetlen környezetedben élők véleményét, attól félsz ugyanis, ha egyedül döntesz, végül majd megbánod. Azok azonban, akik tanácsot adnak, nem biztos, hogy jól látják a helyzetet és jelen esetben a legjobb tanácsadók. Épp ezért szelektálj, ne dőlj be mindennek, hisz nem mind arany, ami fénylik. Nem rossz szándékból vezetnek félre, csupán nem járják az utad, így nem elég csak beszélniük róla, ha nem ismerik az ösvényt és a bozótost.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai a te szerencsenapod, melyen során olyasfajta lehetőség kínálkozik, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj tehát egyetlen percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, könnyen lehet, hogy elmegy közben a hajó. A hét közepén olyan kapu nyílhat meg előtted, amelyen belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, ami igencsak jót tesz az önértékelésednek és a többiek is kénytelenek elismerni a teljesítményedet. Mindenképpen élj tehát a lehetőséggel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amivel korábban még nem sűrűn találkoztál. Ezen oknál fogva az első pillanatban rémiszt az ismeretlen kihívás, ám a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki, biztosan hosszú ideig bánnád, hogy megfutamodtál, emiatt nem érdemes tehát hosszasan hezitálnod. Ugorj fejest a dologba és legyél nyitott a világra. Ne feledd: kevés dolog történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami azonban számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, amíg ugyanis nem születik meg a megoldás, addig egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem frusztrál már tovább.

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szereted a konfliktushelyzeteket, általában amennyiben bármilyen érdekütközés merül fel, te elveszíted a biztonságérzetedet és azonnal kihátrálsz, elmenekülve a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de ha provokálnak, nem kell lehajtott fejjel elkullognod, amennyiben úgy érzed, hogy jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs semmi a füled mögött, miért hagynád magad?!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepén egy bizonyos feladatot csapatban kellene megoldanod másokkal, a legnagyobb bosszúságodra azonban azt veszed észre, hogy szinte egyedül küzdesz, a többiek karba tett kézzel várják, hogy pontot tegyél a dolog végére. Mivel nem neked kell mindent egyedül megcsinálni, állj a sarkadra és tudasd a társaiddal, hogy most közös munkáról van szó, s nem szeretnéd, ha mások érdemtelenül aratnák le a babérokat. Bátran szegezd nekik a választás lehetőségét: vagy dolgoznak ők is vagy mondják meg, ha nem akarnak tenni semmit. Utóbbi esetben ne vesztegeted tovább az időt, tedd meg egyedül, amire képes vagy, de ne rejtsd véka alá a főnökeid előtt sem, hogy az eredmény ebben az esetben egyáltalán nem garantált.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amit alapvetően neki kellene elvégeznie, te azonban cseppet sem konyítasz hozzá. Nem kell tehát olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem egy bábu vagy, akit a drámai és komikus szerepekre egyaránt bátran lehet alkalmazni! Pontosítsd a saját pozíciódat ebben a szituációban, illetve próbálj rávilágítani arra, hogy abszolút nem érzed szükségét annak, hogy bármilyen plusz szerepet vállalj benne. Ne engedd kihasználni magad!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol egy számodra rendkívül fontos projekten, fontossága miatt pedig attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, mi lesz, ha megbotlasz. A folyamatos szorongás miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, s emiatt csupán kínlódsz tulajdonképp az egésztől. Nem érdemes mindent ennyire komolyan venni, ez nem élet-halál harc, ha folyton azon jár az eszed, hogy hol lehet bukni a dolgon, akkor csak nagyobb lesz az esély arra, hogy hibázol. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és hozd ki a lehető legtöbbet, így akár sikerrel jársz, akár nem, már mindenképpen nyugodt lesz a lelkiismereted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Ezzel a trükkel otthonoról is elérheted a botox hatást

Kép

7 alkalom, amikor egy világsztárt letartóztattak - FOTÓK

A sztárok szinte minden mozdulatát fotósok és kamerák hada követi. Sőt, ma már a rajongók mobiljai elől sem menekülhetnek.

Kép

Nem játék, ha nyáron bedagad a boka: 6 figyelmeztető jel, amikor orvoshoz kell fordulni

Sajnálatos módon a bokaduzzanat sokak számára ismerős kellemetlenség a nyári hónapokban. Fontos tudni, hogy ennek pár nap alatt el kell tűnnie, és ha a duzzanat nem múlik el, az akár komoly problémára utaló jel is lehet. Az alábbiakban összegyűjtöttük ezeket.

Kép

Illeszd be a diétádba EZT az egy dolgot, és megállítod az öregedési folyamatokat!

Több kutatás is azt igazolta, a kollagén pótlása valóban segít lassítani az öregedést.

Kép

4 csillagjegy, akinek június 25-én véget ér egy 15 éve tartó átok: minden arannyá válik, amihez hozzáérnek

Egy nagyon hosszú és nehéz időszakot zárhatnak végre le a következő csillagjegyek, az életükbe pedig végre megérkezik a boldogság!

Kép

A várandós Hailey Bieber meztelenruhája felszántotta az internetet - FOTÓ

Justin Bieber felesége határozottan nem fél attól, hogy szembemenjen a társadalom elvárásaival a kismamák öltözködését illetően.

Kép

Napi horoszkóp június 24.: az Oroszlánok jóhiszeműségüknek fizethetik meg az árát, a Skorpióknak fontos döntést kell hozniuk

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!