Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Skorpiók csapatban bizonyíthatnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek végre hátra

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Skorpiók csapatban bizonyíthatnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek végre hátra

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Embertelen mennyiségben befektetett munka után végre megérkezik a várva várt siker a hét második napján, te pedig egyszerűen el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, elhozza az általad várt eredményt. Most azonban hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlt rajta, mégis nagyon sokat jelent számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de mégse hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességed! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján megtapasztalhatod a kendőzetlen őszinteségből fakadó, mellbevágó érzést, valaki ugyanis úgy nondja el a véleményét, hogy teljesen figyelmenkívül hagyja az érzéseidet. Emiatt az első pillanatban szinte az asztalt is az illetőre borítanád dühödben, ám ha egy kicsit megnyugszol és racionálisan látod a helyzetet, rá fogsz jönni arra, hogy tulajdonképp van némi igazság abban, amit hallottál. Érdemes egy kis önkritikát gyakorolnod és megpróbálnod levetközni azokat a rossz tulajdonságaidat, amelyek másnak is szemet szúrnak. Hidd el, nincsen hibátlan ember, te sem vagy az, de ha dolgozol az ügyön, a népszerűségi indexed is nőni fog és a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!

RÁK (június 22-július 22)

Közvetlenül a határidő lejárta előtt kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá alkalmad, most kell szupergyorsan kihozni a dologból a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre a feladatra összpontosítani. Lehetséges, hogy nem az általad remélt eredmény születik, de legalább mások számára nem fog úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül üldögéltél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb oszd be jobban az idődet, hogy mindenre legyen elég kapacitásod, most azonban ne hibáztasd magad, mert akármennyire tiltakozol, esetenként megesik, hogy túl sok terhet akasztanak a nyakadba. Különben ne feledd: teher alatt nő a pálma!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan feladattal bíznak meg a hét második napján, amely minden szempontból igencsak távol áll tőled, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál konfliktusba kerülni. Az első pillanatban azonban a fejedet vakarva álldogálsz, hiszen fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, korábban ugyanis nem találkoztál efféle helyzettel. Mivel nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel az évek során szerzett sok-sok tapasztalatot, vess be mindent, amit csak tudsz és cselekedj. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel a nyomás alól!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden erőddel igyekszel rábeszélni valakit egy bizonyos lehetőségre, ám az illető minden porcikájával tiltakozik ellene. Mivel azonban te úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnia az alkalmat ahhoz, hogy sikeressé válhasson, nem hagyod rá a dolgot, s határozottan nyomulsz, így viszont csupán ellenérzéseket fogsz kiváltani másokból. Ha valaki mások makacsul ellenáll, nem-igen tehetsz semmit, ezért jobban teszed, ha továbblépsz és elengeded az ügyet. Ha az illető úgy dönt, hagyja elúszni a hajót, akkor nincs mit tenni, ez az ő döntése!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Minél inkább igyekszel elodázni egy bizonyos dolgot, annál jobban a fejedre fog nőni, lassan már egyetlen szabad perced sem lesz tőle. Épp ezért eljött az idő, amikor be kell látnod, hogy nem húzhatod tovább, szembe kell nézned minden problémával, ami nem hagy nyugodtan aludni. Hidd el, ha nem hezitálsz tovább, sokkal egyszerűbb lesz az életed, s megszűnnek az álmatlan éjszakák. Minden csak azon múlik, hogy le tudod-e győzni a félelmeidet. Határozd el magad, állj fel és cselekedj – már csak a saját nyugalmad érdekében is! Ha túlleszel mindenen, még a Nap is másként fog sütni rád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában szeretsz a saját jól kidolgozott terveid szerint haladni, a váratlan helyzetek könnyen kihoznak a sodrodból, nem is igen tudsz ilyenkor adekvátan reagálni. A hét második napján azonban más a helyzet: csapatjátékosként kell dolgoznod, hisz olyan feladatot kapsz a kollégáiddal, amit csak együtt tudtok megoldani. Ahhoz azonban, hogy konfliktusok nélkül oldjátok meg a helyzetet, lejjebb kell adnod az elvárásaidból, rugalmasabbnak kell lenned, különben ki fogsz lógni a társaságból. Az efféle szituációk abszolút a hasznodra válnak, hiszen megtanítanak arra, hogyan kell a saját szempontjaid helyett a közös érdekekre figyelni. Hidd el, ettől csak jobb emberré válhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztülviszed, s bármi történik, te mindig ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, a saját megoldásaidhoz. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, mert lehetnek olyan élethelyzetek, amikor kénytelen vagy letérni az általad eltervezett útról, s más ösvényen kell elindulnod annak érdekében, hogy végül sikeres legyél. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, a lehetőségeket viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, mit nyerhetsz, s mit veszíthetsz azon, ha legyőzöd a saját makacsságodat, és nem a megszokott módon keresed a megoldást!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak a számodra, annyira zsúfolt ugyanis az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően a prioritási sorrend elején vannak a szeretteid, ezután következel te, majd valahol hátul azok a dolgok, amelyek most minden idődet lefoglalják. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán azért van ekkora súlya a munkának, mert egy nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükség is van arra, hogy mindent bevess. Ne aggódj, majd később lesz alkalom rá, hogy a számodra fontos emberekkel is együtt lehess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annyira jól alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, hogy azt gondolod, nyugodtan dőlhetsz hátra, az eredmények maguktól is jönni fognak. Talán azonban kissé elbíztad magad, hisz nem készültél fel olyan apró részletekre, amelyek végül befolyásolhatják a helyzet kimenetelét. Épp ezért légy résen annak érdekében, hogy bármiféle váratlan fordulat esetén gyorsan, gond nélkül beavatkozhass. Majd akkor pihenj meg, ha az elképzeléseidnek megfelelően zártál le mindent, s ezt mások is elismeréssel nyugtázzák. Addig viszont még le kell küzdened néhány akadályt, s erre célszerű felkészülni!

HALAK (február 20-március 20)

Van valaki a környezetedben, aki mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, minden eszközt felhasznál arra, hogy a titkaidba és a privát szférádba lásson, mindezt anélkül, hogy tudná, pontosan tisztában vagy vele, mi a célja. Mielőtt még belekezdenétek a macska-egér játékba, igyekezz felnyitni a szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és neked is van magánéleted, amelyet azzal osztasz meg, akit alkalmasnak és érdemesnek találsz rá. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, de ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki. Csak világosan és érthetően fogalmazz, abból nem lehet baj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!