Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Mérlegek kiállnak azért, amit képviselnek, a Bakoknak komoly hibát kell kijavítaniuk

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Mérlegek kiállnak azért, amit képviselnek, a Bakoknak komoly hibát kell kijavítaniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Noha abszolút nem így tervezted, a hét első napján mégis olyasfajta kihívással szembesülsz, amely az átlagosnál mindenképp nagyobb volumenű. Épp ezért mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejekorán megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldás centrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítasz rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki felnyitja végre a szemed egy bizonyos helyzet részleteivel kapcsolatban, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hisz hozzásegíthet ahhoz, hogy végre hibátlanul abszolváld a feladatot. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy problémához, s értékeld, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, amennyiben pedig mégis elbotlasz, akkor ott legyen, hogy felsegítsen. Légy hálás az ilyen segítségért, értékeld a törődést, az önzetlenséget, igazán szerencsés vagy, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen barátok veszik körül!

IKREK (május 21-június 21)

Igen nagy volumenű célokat tűztél ki magad elé, melyekhez bizony szükséged lesz minden bátorságodra, de azt is pontosan tudod, hogy ez az a fajta kaland, amelyet egyedül képtelen leszel teljesíteni. Gondold tehát végig, kik azok a személyek, akiket eléggé felkészültnek tartasz arra, hogy beavasd őket és a segítségüket kérd. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik csak azért tüsténkednek körülötted, mert a babérokat akarják learatni, s ennek érdekében a hátadon szeretnének felkapaszkodni. Szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán, és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt!

RÁK (június 22-július 22)

Egy bizonyos útvonallal kapcsolatban vaskos tapasztalattal bírsz, amelyek nem feltétlenül a pozitív kategóriából valók, épp ezért igyekszel lebeszélni mindenkit arról, hogy rálépjen erre az útra. Sokan a környezetedben nem értik, miért vagy negatív, hisz ők annyira lelkesek, épp ezért egyfajta kakukktojásként tekintenek rád. Te azonban már megjártad ezt az utat, így óvatosan figyelmeztesd őket arra, mit kockáztatnak, s akkor nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál akkor, amikor a baj még elkerülhető lett volna. Ez az ő döntésük, de te azért igyekezz minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy megóvd őket egy nagy kudarctól!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján olyan izgalmak kavarják fel az állóvizet, amelyek mindenképp hosszú távú sikereket ígérnek, ezáltal lehetőséget kaphatsz arra, hogy amennyiben ügyesen taktikázol, abban az esetben egyszer, s mindenkorra változtathatsz a jelenlegi életeden. Válaszd ki tehát a lehető legkevesebb kockázattal és buktatóval járó útvonalat, készítsd elő a terepet és ne habozz elindulni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érj. Ne hagyd, hogy mások a félelmeiket beléd táplálják, ezáltal eltántorítsanak, te csakis magadban higgy!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztó nagy terhet jelent számodra az, hogy jelen pillanatban nem tudod senkinek elmondani azt, ami a lelked nyomja, nincs ugyanis olyan személy, akiben teljes mértékben megbízol. Így azonban elég nehéz helyzetben vagy, hiszen ez hosszú távon rányomhatja a bélyegét a közérzetedre, az általános hangulatodra. Nem érdemes tehát sokáig magadban tartanod, mégis találnod kell egy személyt, akinek valamennyire adsz a véleményére és biztosan nem fecsegi ki a rábízott titkot. Nem egyszerű a döntés, mégis meg kell hoznod annak érdekében, hogy könnyíthess magadon és adott esetben olyan tanácsot kaphass, amely lehetséges módon kioldhatja a gordiuszi csomót is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan szemléletmódot képviselsz, amellyel sokan nem tudnak körülötted azonosulni, te azonban mégsem hagyod elnyomni magad. Tűzön-vízen keresztül viszed az elképzelésedet, még annak ellenére is, hogy esetleg konfliktusba kerülhetsz a környezeteddel. Nagyra becsülendő az, amit kitaláltál, az azonban nem biztos, hogy megéri, ha akarva-akaratlanul magad ellen fordítasz mindenkit. Persze, amennyiben nem ütközik a társadalmi normákkal, abban az esetben vállald büszkén a véleményedet, de tudd beismerni, ha valami egy fekete luk, amit képviselsz. Hidd el, nem mindenért éri meg másokkal szembemenni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha nem nagyon fűlik a fogadhoz, hogy egy kicsit nyiss a világ felé, mégsem töltheted magányba burkolózva az életedet, főleg akkor, ha pozitív tapasztalatokat szeretnél szerezni. Épp ezért elérkezett az ideje annak, hogy a zárkózottságodból lejjebb adj és új embereket ismerj meg, avagy a körülötted élők irányába nagyobb érdeklődést mutass. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor persze nem árt óvatosnak lenned! Nem mindenki olyan ugyanis, amilyennek mutatja magát, neked kell résen lenni, hogy felismerd a helyzetet, amikor kígyót melengetsz a kebleden. Hallgass a megérzéseidre!

NYILAS (november 23-december 21)

Mostanában valahogy lelassultak körülötted azok a folyamatok, amelyek eddig gördülékenyen mentek és te úgy érezted, hogy ne, csúszhat hiba a számításaidba. Annak ellenére azonban, hogy te eltervezted, mégsem alakultak úgy a dolgok, ahogy azt remélted, hisz mindig közbejön valamilyen zavaró tényező, amely fenekestől forgatja fel az egész helyzetet és ez meglehetősen frusztrál. Semmi baj, szedd össze a gondolataidat és igyekezz mindent kizárni, ami zavaró lehet, máskülönben bele fogsz fulladni az egészbe, és nemcsak magadnak okozol majd csalódást, hanem az ismerőseidnek is, akik ennél többet vártak el tőled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, összpontosíts az eredeti célra és hidd el, a siker nem várat majd magára!

BAK (december 22-január 20)

Fontos pillanatban botlasz meg a hét első napján, ráadásul a hiba helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt rendkívüli módon kétségbe esel, hajlamos lennél azonnal elmenekülni annak érdekében, hogy ne kelljen a felelősséget vállalni. Szedd össze magad, ne hagyd, hogy egyetlen botlás meghatározza az eredményt, épp ezért mentsd, ami menthető! Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról, így tehát ezúttal is bizonyíthatod rátermettségedet és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Szúrja a szemed valami egy bizonyos személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj az ellenérzéseidnek, természetesen gondosan ügyelj a stílusra és a hangnemre. Számíts azonban arra, hogy az illető olyan részletekre utal majd amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ez is azt mutatja, korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad és látatlanban kellene véleményt alkotnod!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút maximalista vagy, általában véve ha valamit elvállalsz, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmire mondj igent, amihez rendelkezel megfelelő tudással, ami nem ró elviselhetetlen terhet rád, s a kompetenciahatáraidon belül maradsz. Csak azért, mert valaki egy ügyben segítséget kér tőled, nem kell mindenképp kötélnek állnod. Lehet, hogy ezzel csalódást okozol, viszont magadat megkímélheted egy még nagyobb csalódástól! Légy mindig önmagad, s mindenképp legyél tekintettel a képességeidre is!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Úgy tűnik, az előtted álló héten elakadsz és...

bika 04.20 - 05.20

Az előtted álló héten érdekes tapasztalásokban lehet részed,...

ikrek 05.21 - 06.21

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy...

rák 06.22 - 07.22

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek az...

oroszlán 07.23 - 08.22

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében...

szűz 08.23 - 09.22

Az előtted álló héten kissé bizarr tapsztalásban lehet...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle misztikus rejtélyek birizgálják a fantáziádat, amelyektől mégis...

skorpió 10.23 - 11.21

Heves vitába keveredhetsz az előtted álló hét második...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod az előtted álló...

bak 12.22 - 01.19

Az előtted álló héten újra és újra nekifutsz...

vízöntő 01.20 - 02.18

Az előtte álló hét közepe lesz majd a...

halak 02.19 - 03.20

Az előtted álló héten kisebb gödörbe kerülhetsz anyagi...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp május 27.: a Kosoknak egyszerre több fronton kell helyt állniuk, a Rákok kivételes tehetséggel bírnak

A csillagok a hosszú hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!