Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 19.: a Szüzek nem szeretik a kiszámíthatatlanságot, a Nyilasok igyekeznek megoldást találni egy bizonyos helyzetben

Napi horoszkóp szeptember 19.: a Szüzek nem szeretik a kiszámíthatatlanságot, a Nyilasok igyekeznek megoldást találni egy bizonyos helyzetben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Egyfajta elégedett érzés kerít hatalmába, mely szerint megérkeztél oda, ahol jelenlegi életedben lenned kell. Jól érzed magad a bőrödben és nem nagyon tud kizökkenteni semmi sem ebből az állapotból. Kellenek ilyen pillanatok is, azonban nehogy túl magasra szállj, hisz minél magasabban vagy, annál nagyobbat eshetsz! Igyekezz tehát két lábbal a talajon maradni annak érdekében, hogy amennyiben váratlan helyzet adódik, abban az esetben hirtelen is képes legyél döntést hozni, másképp az elégedettséged gyakorlatilag azonnal elszáll a széllel!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenképp szeretnél lezárni egy bizonyos ügyet, ennek érdekében olyasféle megoldáson töröd a fejed, amely egyszer, s mindenkorra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévutakra kerülsz, amely rossz irányba visz majd, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasfajta kihíváson töröd a fejed, amely rejt annyi izgalmat, amelyre szükséged van ahhoz, hogy felrázd magad az egyhangúságból. Olyasmiben gondolkodsz, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely elbizonytalaníthat, az a dolog veszélyességi foka, az ugyanis abszolút nem cél, hogy a biztonsági zónát el kelljen hagynod, onnan kikerülve ugyanis nem tudsz olyasfajta magabiztossággal teljesíteni, mintha a megszokott kis komfortfokozaton lennél. Ne feledd azonban, kockázatok nélkül nincs sikerélmény, hisz otthon, a füles fotelben üldögélve, maradandó élményekről álmodozva nem fogsz tudni semmiféle kihívást teljesíteni!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján végre olyan álmodat sikerül teljesítened, amelyen hosszú ideje dolgoztál már és a siker a nem várt pillanatban köszöntött rád. Most végre kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyobb volumenű projekt előkészületei várnak, ennek okán nem-igen tudsz másra koncentrálni a hét utolsó napján. Nincs ezzel semmi baj, hisz a sikerhez megfelelő felkészültség szükséges, te pedig minden váratlan helyzettel úgy szeretnél szembenézni, hogy már a fejedben a megoldás is. Épp ezért ma ne szervezz semmi olyan programot, amely meghiúsíthatja a terveidet, főzz egy finom teát, pihenj rá a megpróbáltatásokra és fejben tegyél össze minden apró taktikai lépést, amely szükséges lehet ahhoz, hogy végül, valóban sikeres lehess. Hétvége van azonban, ügyelj arra, hogy ne csak és kizárólag ezzel az egyetlen dologgal legyél elfoglalva, hisz mikor pihennél, ha nem ma?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szereted, ha minden az elképzeléseid szerint alakul, nem tudod diplomatikusan lereagálni, ha bárki irányt akarna mutatni és beleszólni az életedbe, ennek megfelelően igyekszel távol tartani magadtól az embereket. Annak érdekében azonban, hogy a népszerűségi indexed ne zuhanjon meredeken, mégis meg kell tanulnod csapatban működni, így amennyiben az Élet úgy hozza, mégsem fog gondot okozni az, hogy beépülj a rendszerbe. Engedj másokat is érvényesülni, ne akard egyedül megváltani a Világot! Hidd el, csapatban időnként sokkal könnyebb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó napján valaki olyasfajta, kedves gesztust nyújt feléd, amely igazán szívét melengető számodra. Rendkívül boldoggá tesz az, hogy ilyen sokat jelentesz valakinek és ezt ki is fejezi feléd. Légy hálás azokért az emberekért, akik mindenféle játszmák és álarcok nélkül vesznek körül, akik érdeklődnek, akik számára igazán fontos vagy. Arra ügyelj azért, hogy ne engedd magad csapdába csalni azon személyek által, akiket csupán az önös érdekeik vezérelnek. Légy résen és szelektálj a kedves emberek között is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra rendkívül bosszantó módon valaki azzal igyekszik felhívni magára a figyelmet, hogy minden bokornál kiadja a bánatát, hogy egyfajta áldozatként állítja be magát, hogy mindig ő az, akivel az Élet kiszúr és olyan helyzetek elé állítja, amelyben abszolút vétlen, mégis ő jár a legrosszabbul. Olyannyira bosszant az illető, hogy legszívesebben az arcába vágnád, hogy amennyiben leveszi a mártír jelmezt és megpróbál fizikailag tenni a sikerért és azért, hogy egyről a kettőre jusson, abban az esetben talán a népszerűsége is meredeken emelkedni fog. Ehelyett azonban légy türelmesebb és mutass utat neki, hisz nem mindig az a megoldás egy-egy helyzetben, hogy kétségbeesetten és hangosan zokog, amennyiben megtanul megoldás centrikusan gondolkodni, annál nagyobb esélye lesz a sikerre. De vigyázz, csak annyi energiát tegyél bele, amennyi neked még belefér, egy késhegynyivel se többet!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút idővesztegetésként élsz meg egy végeláthatatlan projektet, nem érzed azt, hogy neked erre kellene a továbbiakban energiákat mozgósítanod, nem is igazán érted, hogy miféle keresnivalód lehet a helyzetben. Mivel azonban már késő kiszállni, épp ezért hessegesd el a negatív és visszahúzó gondolatokat, végy magadhoz egy kis akaraterőt és indulj tovább az utadon az eredetileg kitűzött cél felé. Igen, ez most nem álmaid projektje, de hidd el, egyszer ennek is vége lesz, amikor más kapukat döngethetsz, addig azonban semmi más dolgod, csakis az, hogy koncentrálj! Emlékezz: feladni csak a levelet szokták!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül nagy boldogsággal tölt el az, hogy végre lezárhatsz egy bizonytalanságban bővelkedő helyzetet, amely a végeláthatatlan kategóriába tartozott. Te azonban megelégelve a kiszámíthatatlanságot, vettél egy nagy levegőt és mertél egy óriási lépést megtenni, amit nem sokan vállaltak volna. Joggal tölt tehát el igazán nagy büszkeség, hisz nagy bátorságra vall az, amit megtettél, ezáltal végre felszabadulhatsz. A nap hátralévő részében foglalkozz olyasmivel, ami kikapcsol, ugyanakkor energiával tölt fel. Szép munka!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A szokásosnál több feladatot szeretnél a hét utolsó napján elvégezni, hisz most jutott idő rájuk. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz. Mivel abszolút nem ez a célod, épp ezért igyekezz összeszedetten gondolkodni, készíts egy tervet, amely alapján haladsz előre. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában mész lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napján végre a kikapcsolódásé a főszerep, semmiféle komolyabb kihívás nincs kilátásban, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot átadd magad a pihenésnek. Időnként ugyanis neked is szükséged van nyugodtabb napokra, amikor nem zavarnak a külső körülmények, csupán csak te vagy és azok a dolgok vesznek körbe, amelyek feltöltenek energiával a következő kihívásokra. Ne ma akard megváltani a Világot, hessegesd el a kétségeket és a megoldásra váró feladatokat, hisz neked is jár egy szünnap, amikor csakis azt csinálod, amihez kedved van!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 27.: a Bikák sikeresen jönnek ki egy bizonyos helyzetből, a Rákok igyekeznek minden körülmények között önazonosak maradni

A csillagok a hét utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!