Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Mielőtt bárkinek felelőtlenül tanácsot osztogatnál, érdemes mindenképp tisztában lenned a helyzet részleteivel annak érdekében, hogy objektív véleményt alkothass. Senki helyett ne hozz azonban döntést, te csakis azt mondd el, mit tennél, ha a másik helyében lennél, de azt a terhet ne vállald magadra, hogy utat mutatsz és később téged tesznek felelőssé!Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út, így nem kérhet később számon. Csak okosan osztogass tanácsot!

BIKA (április 21-május 20)

Rég nem látott ismerős keres ma fel, akivel ezer éve nem találkoztál és annak idején az elválás sem volt felhőtlen. Ne utasítsd el rögtön, légy nyitott, érdeklődj, hogy mit is szeretne tőled, hisz könnyen lehet, hogy semmi mást, csak tiszta lappal újraindulni. Amennyiben tehát félre tudod tenni a haragodat, abban az esetben adj esélyt a béküléseteknek, akkor viszont, ha még ne, sikerült túltenned magad a történteken, kérj időt arra, hogy tisztázhass magadban mindent, ami fájdalmat okozott. Te sem szeretsz azonban haraggal a szívedben élni, így tehát érdemes hátrahagynod a múltat és új esélyt adni egy jó kapcsolatnak!

IKREK (május 21-június 21)

Racionális gondolkodásod nagy segítségedre lesz majd a nap folyamán, olyan váratlan helyzet adódik ugyanis, amelyben elengedhetetlen az, hogy hideg fejjel végiggondolva olyan utat mutass, amely kisegíthet másokat a bajból. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly döntés terhe van most a nyakadban, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni. Ezt a hétvégét tehát szánd arra, hogy áttekintsd a helyzetet és megvizsgáld a dolog pozitív és negatív oldalát is. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszakopogtatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre elegendő magabiztosságot nyertél ahhoz, hogy önmagadtól is képes legyél fontos döntéseket meghozni azokban a fajsúlyos ügyekben, amik frusztrálnak. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, de most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható! Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall,ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, nyugodtan lépj tehát előre hét mezőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján váratlanul lehet sikerélményben részed, ráadásul úgy, hogy nem is számítottál rá, épp ezért még magad is nehezen hiszed el, hogy pozitív eredmény született. Annak, hogy jól tudtál kijönni a helyzetből, annak az a legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy mindenki büszke rád a környezetedben, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Mindenki elismerően tekint rád, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz kikapcsolódni mindenféle kötöttség nélkül! Szép munka!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezded megelégelni, hogy olyan környezet vesz körül, akik megpróbálnak mindenféle álarcot rád erőltetni, te pedig eddig engedelmesen magadra vetted attól tartva, hogy mit gondolnak majd rólad. Nem kell azonban másképp viselkedned vagy színészkedned, hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagad adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy neked is van egy önálló személyiséged és bizony nálad sem mindig kerek minden! Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül! Bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlságosan magasra tetted a lécet, emiatt folyton levered és egyszerűen nem tudsz továbblépni. Ne add fel azonban, helyezd egy kicsit lejjebb, koncentrálj, tarts ki, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan sikerülni fog! Amennyiben ismered a korlátaidat és képes vagy őket belátni, nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Pontosan így érdemes minden feladathoz hozzáállnod, lehet, hogy elsőre nem sikerül, de semmi baj! Egyszerűen fuss neki újra!

NYILAS (november 23-december 21)

Annak ellenére, hogy nem érzed magad a társaság megmondó emberének, nem igazán szereted a hangodat hallatni, időnként mégis szükséged lehet arra, hogy megmutasd, mennyire határozott is tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség. Olyan helyzet adódik, ahol nincs más választásod, mint kiállnod magadért. Hidd el, nem árt, ha a többiek is tudják, nem te vagy az ebihal a tápláléklánc alján, akit bárki, bármikor, nyugodt szívvel elfogyaszthat!

BAK (december 22-január 20)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hétvégére olyan feladatot kaptál, ami nagyon nincs ínyedre, így nem igazán szeretnél foglalkozni vele, hiszen megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb letudod az egészet. Ha húzod az időt, annál később szabadulsz, s folyamatosan a fejedben motoszkál majd a gondolat, hogy mégis csinálnod kellene valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha teljesíted, amit ígértél. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

HALAK (február 20-március 20)

Nem értesz egyet bizonyos emberek véleményével, amit fel is vállalsz, így vitába keveredhetsz és ha nem vigyázol, el is szabadulhatnak az indulatok. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent. Hogy vagytok-e annyira fontosak egymásnak, hogy megéri-e mélyebbre süllyedni. Amennyiben nemleges a válaszod, abban az esetben próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot. Hidd el, érdemes közös nevezőt keresni és legalább egy időre félretenni az indulatokat, így ugyanis sokkal élvezhetőbb –és sikeresebb– lesz az élet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!