Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákokat komoly döntés terheli, az Oroszlánok végre magabiztosan mennek előre
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Mielőtt bárkinek felelőtlenül tanácsot osztogatnál, érdemes mindenképp tisztában lenned a helyzet részleteivel annak érdekében, hogy objektív véleményt alkothass. Senki helyett ne hozz azonban döntést, te csakis azt mondd el, mit tennél, ha a másik helyében lennél, de azt a terhet ne vállald magadra, hogy utat mutatsz és később téged tesznek felelőssé!Mondd el, amit gondolsz, de azt is tedd hozzá, hogy nem jársz az ő cipőjében, éppen ezért nem vagy képes helyette meghatározni, mi a helyes út, így nem kérhet később számon. Csak okosan osztogass tanácsot!

BIKA (április 21-május 20)

Rég nem látott ismerős keres ma fel, akivel ezer éve nem találkoztál és annak idején az elválás sem volt felhőtlen. Ne utasítsd el rögtön, légy nyitott, érdeklődj, hogy mit is szeretne tőled, hisz könnyen lehet, hogy semmi mást, csak tiszta lappal újraindulni. Amennyiben tehát félre tudod tenni a haragodat, abban az esetben adj esélyt a béküléseteknek, akkor viszont, ha még ne, sikerült túltenned magad a történteken, kérj időt arra, hogy tisztázhass magadban mindent, ami fájdalmat okozott. Te sem szeretsz azonban haraggal a szívedben élni, így tehát érdemes hátrahagynod a múltat és új esélyt adni egy jó kapcsolatnak!

IKREK (május 21-június 21)

Racionális gondolkodásod nagy segítségedre lesz majd a nap folyamán, olyan váratlan helyzet adódik ugyanis, amelyben elengedhetetlen az, hogy hideg fejjel végiggondolva olyan utat mutass, amely kisegíthet másokat a bajból. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét, vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. Csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye komolyan vagy rosszul érinteni, más esetben próbáld diplomatikusan kezelni a segítségnyújtást!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly döntés terhe van most a nyakadban, melyet nem lehet egyik pillanatról a másikra meghozni. Ezt a hétvégét tehát szánd arra, hogy áttekintsd a helyzetet és megvizsgáld a dolog pozitív és negatív oldalát is. Lehet, hogy olyan szempontokat fedezel fel a gondolkodás közben, amelyek alapjaiban változtatják meg a helyzetet és megkönnyítik az elhatározást. Arra azonban vigyázz, hogy semmiképpen ne vessz bele a részletekbe, mert akkor késő lehet és elszalaszthatod a lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszakopogtatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre elegendő magabiztosságot nyertél ahhoz, hogy önmagadtól is képes legyél fontos döntéseket meghozni azokban a fajsúlyos ügyekben, amik frusztrálnak. Egészen eddig zavart a bizonytalanság, de most valahogy megkönnyebbüléssel vegyített büszkeséget érzel, hisz te magad hoztad meg a döntést, amely eredményét tekintve sem lesz a rosszak közé sorolható! Büszke lehetsz magadra, hisz nagy bátorságra vall,ha valaki mer döntést hozni és kockáztatni. Te pedig megtetted, nyugodtan lépj tehát előre hét mezőt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján váratlanul lehet sikerélményben részed, ráadásul úgy, hogy nem is számítottál rá, épp ezért még magad is nehezen hiszed el, hogy pozitív eredmény született. Annak, hogy jól tudtál kijönni a helyzetből, annak az a legnagyobb és legékesebb bizonyítéka, hogy mindenki büszke rád a környezetedben, ez pedig nagy boldogsággal tölt el. Mindenki elismerően tekint rád, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Ha már így alakult, használd ki a hirtelen jött sikert, és igyekezz kikapcsolódni mindenféle kötöttség nélkül! Szép munka!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezded megelégelni, hogy olyan környezet vesz körül, akik megpróbálnak mindenféle álarcot rád erőltetni, te pedig eddig engedelmesen magadra vetted attól tartva, hogy mit gondolnak majd rólad. Nem kell azonban másképp viselkedned vagy színészkedned, hidd el, sokkal hitelesebb leszel, ha önmagad adod. Ne félj attól, hogy mi lesz ha mások meglátják, hogy neked is van egy önálló személyiséged és bizony nálad sem mindig kerek minden! Hidd el, nem te vagy az egyetlen személy az Univerzumban, aki időnként nehezebb helyzetekbe kerül! Bármi történjék azonban, igyekezz önazonos maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlságosan magasra tetted a lécet, emiatt folyton levered és egyszerűen nem tudsz továbblépni. Ne add fel azonban, helyezd egy kicsit lejjebb, koncentrálj, tarts ki, hidd el, előbb vagy utóbb, de biztosan sikerülni fog! Amennyiben ismered a korlátaidat és képes vagy őket belátni, nem lesz benned folyton az örökös elégedetlenség érzése. Pontosan így érdemes minden feladathoz hozzáállnod, lehet, hogy elsőre nem sikerül, de semmi baj! Egyszerűen fuss neki újra!

NYILAS (november 23-december 21)

Annak ellenére, hogy nem érzed magad a társaság megmondó emberének, nem igazán szereted a hangodat hallatni, időnként mégis szükséged lehet arra, hogy megmutasd, mennyire határozott is tudsz lenni, azt, hogy benned is megvan a vezető egyéniség. Olyan helyzet adódik, ahol nincs más választásod, mint kiállnod magadért. Hidd el, nem árt, ha a többiek is tudják, nem te vagy az ebihal a tápláléklánc alján, akit bárki, bármikor, nyugodt szívvel elfogyaszthat!

BAK (december 22-január 20)

Úgy alakul a helyzet, hogy az egyik bizalmas barátod segítségét kell kérned egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Ne szégyelld ez ügyben megszólítani, hisz most nem az a fontos, hogy milyen nagy a büszkeséged, sokkal inkább az, hogy olyasfajta segítséget kapj, amellyel pontot tehetsz egy régóta húzódó ügy végére. Arra koncentrálj, hogy mihamarabb megoldd a kérdést, ne arra, hogy ezzel valaki adósává válhatsz. Ha igazán jó barátok vagytok ugyanis, akkor ilyesmi szóba sem jöhet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hétvégére olyan feladatot kaptál, ami nagyon nincs ínyedre, így nem igazán szeretnél foglalkozni vele, hiszen megítélésed szerint sok más dolog van, amire koncentrálhatnál ehelyett. Mivel azonban valaki megbízott vele, te pedig elvállaltad, jobb, ha mégis előveszed az ügyet, időt áldozol rá és mihamarabb letudod az egészet. Ha húzod az időt, annál később szabadulsz, s folyamatosan a fejedben motoszkál majd a gondolat, hogy mégis csinálnod kellene valamit. Hidd el, neked is sokkal jobb lesz, ha teljesíted, amit ígértél. Nyugtasd meg a lelkiismeretedet, mert senki nem szeret bűntudattal élni!

HALAK (február 20-március 20)

Nem értesz egyet bizonyos emberek véleményével, amit fel is vállalsz, így vitába keveredhetsz és ha nem vigyázol, el is szabadulhatnak az indulatok. Mielőtt azonban végérvényesen elromlana a helyzet, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e tönkretenni mindent. Hogy vagytok-e annyira fontosak egymásnak, hogy megéri-e mélyebbre süllyedni. Amennyiben nemleges a válaszod, abban az esetben próbáljatok zöldágra vergődni egymással, kössetek kompromisszumot. Hidd el, érdemes közös nevezőt keresni és legalább egy időre félretenni az indulatokat, így ugyanis sokkal élvezhetőbb –és sikeresebb– lesz az élet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!