Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok a környezetüknek bizonyíthatnak, az Oroszlánoknak szükségük lesz a józan ítélőképességükre

Napi horoszkóp szeptember 18.: a Rákok a környezetüknek bizonyíthatnak, az Oroszlánoknak szükségük lesz a józan ítélőképességükre

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot póbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz vagy egyáltalán nem örülnél neki, ha porosan ugyan, de napvilágra kerülnének. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad, ne bújj olyan szerepbe, amit előbb-utóbb nagyon megterhelő lesz eljátszanod. Hagyd meg magadnak a tévedhetőség lehetőségét. Nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron a szőnyeg alá igyekszik söpörni egy elég komoly problémát, ami a számodra is meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg nem születik meg a megoldás, egyikőtök sem tud továbblépni. Épp ezért igyekezz az illetőt meggyőzni, hogy ugyan megérted, miért hezitál, de muszáj lesz szembenéznie a helyzettel. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a lezáratlan ügy téged sem frusztrál már tovább.

IKREK (május 21-június 21)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó napján megmutathatod mindenkinek azt a tudást, amelyet eddig sikerült elsajátítanod. Az első pillanatban rémiszt a kihívás, ám rövid idő elteltével rögtön rájöhetsz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalom, hogy egyszerűen az adrenalinlöket az, amelyre szükséged van. Ugorj tehát fejest a dologba és legyél nyitott a Világra. Ne feledd: kevés dolog történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó napján szükséged lesz a józan eszedre annak érdekében, hogy ne érhessen semmiféle negatív előjelűmeglepetés és mások ne okozhassanak semmiféle csalódást, ezáltal befolyásolva a hangulatodat. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, kihez hogyan kell állnod, kövesd tehát ezúttal azt, amit az eszed és nem a szíved diktál. Vedd fel a páncélodat és ne hagyd, hogy bárki fogást találjon rajtad! Ügyelj azonban arra, hogy ne taszíts el magadtól akarattal embereket, hiszen nem tudhatod, hogy mikor válsz esendővé, amikor szükséged lehet a jó barátok támogatására!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, felszabadultságodat magabiztosságodat azonban beárnyékolja az, hogy attól tartasz hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, mi lesz, ha megbotlasz. A folyamatos szorongás miatt tehát elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, emiatt pedig tulajdonképp csak kínlódsz az egésztől. Nem érdemes mindent ennyire véresen komolyan venni, mert ettől csak nagyobb lesz az esély arra, hogy hibázol. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és hozd ki mindenből a lehető legtöbbet, így akár sikerrel jársz, akár nem, már mindenképpen nyugodt lesz a lelkiismereted!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami, ami eddig olyan bizonytalan és érthetetlen volt számodra, most teljesen világossá válik, megtalálod a részletekben az okokat és az okozatot, ez pedig rendkívüli elégedettséggel tölt el. Hosszú ideje nem tudtad ugyanis megérteni, hogy mi és miért történik, ám most végre tisztán látsz mindent, amely hozzásegít ahhoz, hogy lezárhass valamit, amin régóta dolgozol. Minden adott tehát, a körülmények a legideálisabbak, az eszközök rendelkezésre állnak, ne késlekedj tovább, hisz minél jobban húzod az időt, annál jobban fogsz belegabalyodni az egész ügybe. Márpedig miért bonyolítanád a saját életed?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napja lehet a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, könnyen lehet, hogy elmegy közben a hajó. Most olyan kapu nyílhat meg előtted, amelyen belépve végül elérheted a korábban kitűzött céljaidat, ami igencsak jót tesz az önértékelésednek és a többiek is kénytelenek elismerni a teljesítményedet. Mindenképpen élj tehát a lehetőséggel!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szereted a konfliktushelyzeteket, ha bármilyen érdekütközés merül fel akár amelyben érintett vagy, akár bárki mások között, te elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de ha kifejezetten provokálnak, nem kell lehajtott fejjel elkullognod, ha úgy érzed, hogy jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs semmi a füled mögött, miért hagynád magad?!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mindenféle mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bebizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, hogy nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mivel az elmúlt időszakban nem éppen pozitívan csalódtál bizonyos emberekben, ennek okán ma már sokkal óvatosabb vagy, ami a bizalmad osztogatását illeti. Joggal nem engedsz sok mindenkit közel magadhoz csak azért, mert adott személy kedvesen mosolyog rád, most már inkább szeretsz meggyőződni róla, hogy nem fognak visszaélni azzal, ha nyitsz feléjük és a bizalom körébe férhetnek. Tudj azonban mérlegelni ember és ember között, hisz nem mindenki közeledik feltétlenül hátsó szándékkal feléd, vannak, akik csupán a barátságodat és az értékes társaságodat keresik. Láss a dolgok mögé!

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó napja a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha szeretnél elérni valamit. Alkalom adódik ugyanis arra, megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, a célhoz vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden élettapasztalatodra és kreativitásodra, meg persze egy jó adag elszántságra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad mindezekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kell folytatnod! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Kép

Mikor jellennek meg a testeden anyajegyek és miért lényeges, hogy észrevedd őket?

Az anyajegyek többnyire ártalmatlanok, azonban ezekre a dolgokra nagyon fontos lenne ezentúl odafigyelned.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!