Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 17.: a Mérlegeknek nagy volumenű kalandban lehet részük, a Halak céltudatosan küzdenek az álmaikért

Napi horoszkóp szeptember 17.: a Mérlegeknek nagy volumenű kalandban lehet részük, a Halak céltudatosan küzdenek az álmaikért
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó munkanapján is érdemes néhány perced szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Mindig igyekszel a környezetednek megfelelni, emiatt háttérbe szorulnak a céljaid és egyszerűen nem tudsz teret engedni a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy hanem az, akit mások látni szeretnének. Mivel megvan benned az alkotás képessége, mely kreativitással és mérhetetlen fantáziával párosul, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni! Nem a környezeted elégedettsége az első!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyszabású terveidet végre felvázolhatod a környezeted előtt, ők azonban első hallásra hátrahőkölnek és fenntartásokkal fogadják. Nem érted a problémájukat, hisz te mindent megfelelően előkészítettél, így azt gondolod, semmiféle váratlan helyzet nem szólhat közbe. Hidd el azonban, bármennyire is mennek most az agyadra, kizárólag a te javadat akarják, a legkevésbé sincs bennük bántó szándék vagy ártani akarás. Épp ezért ne fogadd ellenségesen, amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van éz biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket és ezzel eloszlatni a kételyeiket. Törekedj a kompromisszumra, hisz nem mindig okos dolog a saját fejed után menni!

IKREK (május 21-június 21)

Szereted pontosan kiszámítani a dolgokat, nem tudod elviselni, ha hiba csúszik a számításodba, s emiatt bármiféle kudarc ér, ez a rugalmatlanság azonban gyakran fejfájást okoz neked. Az Élet azonban nem ennyire egyszerű, nem lehet mindig a valószínűség számításból megélni, fel kell készülnöd azokra a helyzetekre, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt. Épp ezért ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

RÁK (június 22-július 22)

Általában mindent megteszel a siker érdekében, igyekszel mindig topformában lenni, ám ez nem mindig megy csettintésre. Mivel gyakran előfordul, hogy elsőre beletörik a bicskád valamibe, ezért inkább bosszúsan fordulsz vissza, akár közvetlenül a cél előtt is. Mivel ezek a kudarcok sokszor csalódást okoznak, így elgondolkodsz azon, vajon mi értelme lenne új dolgokba kezdeni, hiszen az esetek többségében úgysem érsz el semmit. Eljött azonban az idő, amikor úrrá kell lenned a kishitűségeden és végre több önbizalmat magadra erőltetned, te is alkalmas vagy ugyanis arra, hogy sikereket érj el, s ezáltal végre boldogabb és teljesebb életet élj. Egy próbát megér, s nézd meg, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől. Szedd össze minden erődet, hagyd hátra a negatív gondolatokat, s így indulj a csatába!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy roppant felelősségteljes szituációban kell állás foglalnod a hét utolsó munkanapján, mely kissé kényszerhelyzetbe hoz, te pedig roppant frusztrált vagy emiatt. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle módon nyilatkoznod kell, épp ezért igyekezz diplomatikusan fogalmazni, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy ez a te véleményed, amennyiben egyfajta iránymutatásként kívánják felhasználni, azt csakis a saját felelősségükre érdemes tenniük. Mindenképp hallgass az eszedre annak érdekében, hogy megkíméld magad a kellemetlen helyzetektől. Tarts távolságot és ha nem muszáj, ne sodord bajba magad?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annak ellenére, hogy a hét utolsó napja van és mindenki más már a pontot teszi a feladatai végére, te mégis nyakig állsz a tennivalókban. Rendkívül bosszús vagy emiatt, hisz egyelőre nem látod azt a pillanatot, amikor hátradőlve élvezheted a semmittevést egy pohár finom borral a kezedben. Mivel azonban ez a bosszankodás sehova nem vezet, épp ezért szedd össze magad és próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a pihenésnek! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét utolsó munkanapján elég nagy volumenű kalandban lehet részed, gyakorlatilag akaratodon kívül kerülsz ugyanis olyan váratlan helyzetbe, amely abszolút felráz a borongós időből. Bár alapvetően izgalomba hoz a dolog, hisz kalandvágyó típus vagy, most valahogy mégsincs ínyedre a kialakult helyzet, épp ezért igyekezz mihamarabb letudni és viszonylag nyugodtabb, kiszámíthatóbb feladatokat keresni. Használd ki a hét utolsó munkanapját és igyekezz lezárni minden olyan sürgető feladatot, amely nem várhat hétfőig, a hétvégét pedig pihenéssel töltsd, hisz ilyesfajta váratlan helyzetek mindig akadhatnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma ismételten szükséged lehet a problémamegoldó képességedre, hisz valaki hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amiről nem szívesen beszél, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten az ügyet, és gondolkodj megoldáscentrikusan. Még azelőtt kell ugyanis orvosolnotok a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ne tetted volna hasznossá magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem ismersz lehetetlent, folyton az jár az eszedben, hogyan lehetnék még jobb, miként emelkedhetnél ki a tömegből, ennek érdekében gyakorlatilag bármire képes vagy. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes és nemes tulajdonság, tudnod kell azonban mindenképp megtalálni a határaidat és lehetőség szerint azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz a hét utolsó munkanapján kicsit kikapcsolni és megtalálni a feltöltődési lehetőségeket.

BAK (december 22-január 20)

Gyakorlatilag egy fenékkel szeretnél több lovat megülni, melynek meg is lesz a negatív előjelű következménye, hiszen a figyelmed nem tudod mindenre egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt tehát belefutsz egy nagyobb kudarcba, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Tudomásul kell venned, hogy te is emberből vagy, aki nem rendelkezik szuperképességekkel, így tehát neked is végesek a határaid. egy fenékkel nem lehet több lovat megülni. Ne tarts több vasat egyszerre a tűzben, mert csúnyán megégetheted magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján végre sínre kerülnek az ügyeid, megnyugtató előnyre teszel szert, ennek köszönhetően teljesen nyugodtan átadhatod magad a pihenésnek. Igyekezz olyan dolgokkal foglalkozni, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani, s találkozz azokkal az emberekkel, akikkel hétköznap nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmivel tudsz foglalkozni, ami pihentet és feltölt. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor gyorsan közbe kell avatkoznod!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút céltudatosan mész előre, tisztában vagy a képességeiddel, nem akarsz többet kihozni magadból, mint ami benned van és bár elég sok akadály van még előtted, mégis nagy lelkesedéssel tölt el az a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! A kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!