Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 16.: a Bikák szeretnének valakihez közelebb kerülni, a Vízöntőknek váratlan botlást kell korrigálniuk

Napi horoszkóp szeptember 16.: a Bikák szeretnének valakihez közelebb kerülni, a Vízöntőknek váratlan botlást kell korrigálniuk
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánni, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Kezdesz besokallni azoktól a terhektől, amelyek a válladon ülnek egy ideje, te pedig sehogy sem tudsz megszabadulni tőlük. Igyekezz tehát félretenni a frusztrációkat, ne sürgess semmit, figyelj oda a részletekre, mert apró dolgokon csúszhatsz meg, amelyek végül az egész folyamatot teljesen más irányba sodorhatják. Próbáld a kezedben tartani az irányítást, ügyelj arra, hogy lépésekben haladj, ne akard az egész ügyet tíz perc alatt lezárni csak azért, mert már rendkívülien zavar. Hidd el, eljön az idő, amikor minden ideális lesz arra, hogy végre felszabadulj, csak győzd türelemmel kivárni!

BIKA (április 21-május 20)

Mindenáron szeretnél valakinek imponálni, akit a jelek szerint teljesen hidegen hagynak a próbálkozásaid. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakihez közelebb kerülj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza

IKREK (május 21-június 21)

A sok bizonytalanság olyannyira frusztrál, hogy kezdesz emiatt besokallni, megelégeled ugyanis azt az ingoványos talajt, amin egyensúlyozni próbálsz, elég régóta most már. Épp ezért eljött a pillanat, amikor határozottnak kell lenned és lezárnod bizonyos dolgokat a életedben, állíts fel egy prioritási sorrendet, amelynek alapján el kezded szelektálni azokat, amik inkább hátráltatnak és a legjobban zavarnak, hisz érthető módon nem szeretnéd úgy élni az életed, hogy a boldog pillanatokat nem tudod elvárásaidnak megfelelően megélni. Adj lejjebb a gondokból, aminek lehet, annak tegyél pontot a végére! Sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

RÁK (június 22-július 22)

Elsőre próbálod ki magad valamiben, ami elég nagy volumenű ahhoz, hogy meg ne remegjenek a lábaid. Amennyiben azonban sikerül legyőznöd a félelmeidet és felül tudsz kerekedni azokon, abban az esetben bizony nem is lesz olyan megugorhatatlan az a bizonyos akadály. Bízz magadban és higgy abban, hogy benned is megvan az a tehetség és kreativitás, ami a pozitív eredmények eléréséhez szükséges! Nagy büszkeséggel tölt majd el, ha belekóstolhatsz a siker ízébe, csak fel ne add már az elején, ha elbotlasz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Izgalmas program tart lázban, alig tudsz a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben már most elindulnál annak érdekében, hogy minden percét élvezhesd. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz valamennyire elfeledkezni arról, hogy milyen kellemes program vár rád. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, s minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esély van arra, hogy végül kudarcot vallasz. Légy türelmes és eljön az a pillanat is arra, hogy fejest ugorj abba a buliba, ami már most olyannyira izgatja a fantáziádat! Emlékezz: első a munka, utána jöhet a szórakozás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Zsákutcába kerültél, melyből nem-igen látod a kiutat, bármilyen taktikát vetsz ugyanis be, úgy tűnik, semmi sem működőképes. Eddig a benned lévő büszkeséged okán nem nagyon akartál senkibe sem kapaszkodni és segítséget kérni, mostanra érdemes azonban belátnod, hogy csakis akkor juthatsz előbbre, ha hajlandó vagy olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal efféle ügyben. Olyasmiért ne vállalj felelősséget, amiről fogalmad sincs, s ne csodálkozz, ha ennek komoly következményei lehetnek! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, hisz te is halandó ember vagy, aki időnként tévedhet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően csapatjátékosnak tartod magad, ma azonban sehogy sem tudsz dűlőre jutni a többiekkel, egy pillanatra el is veszíted a magabiztosságodat, hisz olyannyira elbizonytalanítanak a többiek, hogy abszolút elveszíted a komfortérzetedet. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbáljatok kompromisszumos megoldást találni, hogy mindenki megtalálja a saját számításait, s ne kelljen senkinek sem teljesen feladnia az elveit. A közös küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet, és a siker érdekében bizonyos határokon belül neked is engedned kell.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon közel vagy ahhoz, hogy elérd a korábban kitűzött célodat, ám valamilyen oknál fogva megtorpansz és elkezdesz botladozni, ennek oka pedig nem más, mint a dekoncentrációd. Ne add fel azonban végleg, hisz ez korántsem jelenti azt, hogy elúszott minden eddig befektetett munka, rázd meg magad, szedd össze a gondolataidat és igyekezz úgy hozzáállni a helyzethez, hogy innen szép nyerni. Gondolkodj megoldás centrikusan, szedd össze magad, vess minden tudást, ami benned van, másképp ugyanis nem fog menni. Ne akard egy lépésből megoldani a kialakult szituációt, adj időt magadnak, nem hajt a tatár, gondold végig, hol csúszott hiba a számításodba és ott korrigáld a hibát, ahol porszem került a gépezetbe. Még semmi sincs veszve!

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerülhet megoldanod egy olyan problémát, amely régóta okoz álmatlan éjszakákat, most azonban lehetőség kínálkozik arra, hogy örökre pontot tehess a végére. Mivel ez a környezetedre is hatással volt, mindenki nagyon hálás lesz neked. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy a kreativitásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen, így kell ezt csinálni!

BAK (december 22-január 20)

Sokszor képtelen vagy hideg fejjel gondolkodni, egyszerűen minden gondolkodás nélkül beleugranál bármibe, amitől valamilyen eredményt vagy új kihívást remélsz. Érdemes azonban mérlegelned, mielőtt belevágsz egy izgalmas kalandba, amennyiben ugyanis nem úgy sikerül a dolog, ahogyan azt elképzelted, abból még bajod is származhat! Légy körültekintő, és igyekezz a realitás talaján maradni. Inkább a való életben küzdj meg a sikerekért, az eredményért, hisz az elismerést csak akkor tudod bezsebelni, ha te, magad is tettél valamit azért, hogy felállhass a dobogóra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Magabiztosan meneteltél előre, mégis egy váratlan hiba csúszhat azonban számításodba, amely meghiúsíthatja az eredeti terveidet, emiatt borzasztóan bosszús leszel, elsősorban persze magadat hibáztatva. Amennyiben sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, s tisztáztad magadban, hol tévedtél, próbáld meg lezárni és elengedni az egészet, hisz ha benne ragadsz, csak magadnak ártasz. Nem érdemes belemerülni az önvádba, hisz az a későbbiekben csak hátráltatni fog. Törődj bele, hogy ez most nem sikerült, de attól még legközelebb neked is megadatik a siker lehetősége!

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas idővesztegetésnek érzel egy rendkívül nyögve-nyelősen működő ügyet, úgy érzed, egyáltalán nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, hiszen úgy érzed, ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Tanultál belőle, s legközelebb biztosan jobban odafigyelsz, most próbálj megnyugodni, hiszen úgysem tudsz visszacsinálni semmit, épp ezért engedd el és koncentrálj a fontosabb dolgokra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!